- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Annenin ki sandık mı. Ya sandıkta daha çok malzeme alır ama karışık olur bence ya. Alacağın bir şey en altta kaldıysa düşünsene. Bütün hepsini çıkarmak gerek. Ve geri yerleştirince mümkün değil hepsi yerli yerine otursunyok yerinen alacam ve gördüm cnm ama
annemde sandık sandık die tutturdu
delireceğüüümmmm
yk bebeğim annemde yok işte sorun burdaAnnenin ki sandık mı. Ya sandıkta daha çok malzeme alır ama karışık olur bence ya. Alacağın bir şey en altta kaldıysa düşünsene. Bütün hepsini çıkarmak gerek. Ve geri yerleştirince mümkün değil hepsi yerli yerine otursunama onlarında ayrı sepetleri falan oluyorsa bilemem
O zaman belki çekmece İkinize yetmeyebilir Çünkü bana göre çekmece daha az malzeme alıyor Tabii alacağın dondurucuya da bağlıyk bebeğim annemde yok işte sorun burda
ortak alıoruzdaha doğrusu ben alıorm oda kullanacak
Çekmeceli mantıklı olan ben pazar günü fiyat araştırdım nasip olursa kışa doğru alıcamkızlar anne evinde yada kendi evinde difriz kullanan varmı
çekmeceli ve sandık arasında bi türlü karar veremiyorum
Ama sandıklıda üst üste gelir aradığınk rahat alamazsınO zaman belki çekmece İkinize yetmeyebilir Çünkü bana göre çekmece daha az malzeme alıyor Tabii alacağın dondurucuya da bağlı
yaşlandın senO zaman belki çekmece İkinize yetmeyebilir Çünkü bana göre çekmece daha az malzeme alıyor Tabii alacağın dondurucuya da bağlı
bende bayadır araştırıodum uğurun 7 yıl garanti olması beni cezbetti bide memnuniyet oranı cok yüksekÇekmeceli mantıklı olan ben pazar günü fiyat araştırdım nasip olursa kışa doğru alıcam
Dün çok hastaydım valla kötü gidiyorAaaa ilkkez duydum onuda kızz inşaallah canım benimm ozledim senide senin nasıl gidiyorr
Ney kızHahah ben başka bir şey derdim de ayıp olmasın
Ay paree çok dikkat etmek gerek
Gece olanları kaçırdınız bir dunya tartisma oldu sercanin profildeParemin gözünden kaçmamış radqrına düşmüş hemen
Hayatım pammuk ipliğin dePariş tehlikeli sularda yüzüyor şu sıralar
Yabancı ingilizce nikli biri hiç görmedimNeee Ayy ciddi miiinicki neydi ki tanıdık biri mi
İyidir minnoş minnoş hele duydun mı bak aramızda mırtaza emmiler dolaniii
bilerek yapıo bu erkekler bence ama neyse...Gece olanları kaçırdınız bir dunya tartisma oldu sercanin profilde
İyi olur canım ben markada karar vermedim henüzyaşlandın senbana tek kaldığında bu eşşek ölüsünü napcam ben diorm
bende bayadır araştırıodum uğurun 7 yıl garanti olması beni cezbetti bide memnuniyet oranı cok yüksek
bikaç kuruş fazla verip o markayı alcam bende
Ne oldu ben erken uyudum paremGece olanları kaçırdınız bir dunya tartisma oldu sercanin profilde
Buraya yazmayım minnosum biri beni gözetliyor olabilirNe oldu ben erken uyudum parem
Tamam balımBuraya yazmayım minnosum biri beni gözetliyor olabilir
Daha öncesi yaşadık kuzum sercanin profiline bak yada benim mesajlara bak
güle güle kullanırsın inşallah tatlımİyi olur canım ben markada karar vermedim henüz
İkimiz inşallah kuzumgüle güle kullanırsın inşallah tatlım
Almadım parwm derin dondurucu istiyoeım geçen hafta araştırdım da birkaç aya alıcam toparlanalaım inşallahNe almış ki minnoş ne aldın yavriMinnosprenses