- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Geldiimmmm kurabiyemmmm teşekkür ederim
Günaydınnnnnnnnnn paremmm herkesee bendenn kırmızıı kalp
Hoşbuldum paremmmmm
Neee Ayy ciddi miiiHahhaha Sercan nerde bilmiyorum ama dün bir erkek uye vardı 2 yıldır uyeymis konu açtı ben mi erkek olarak ev işlerine karışmaya hakkım yokmu diye perdeler konusunda dedi
Yanı kurbikim Aramiz da erkekler var
İyidir minnoş minnoş hele duydun mı bak aramızda mırtaza emmiler dolaniiiKurbikim naberr yeeim snei bennn
Biraz küçük çaplı kriz yaşamışlar panikimİyimm canım sen nasılsın
Hahah kız makine ile perdeler arasında ne yaşandı bacım
Günaydın aşkoştoşkomvar mı Sercan dan bi haber
Abooo nerde kız 2 yıldır aramızdamıymışşşHahhaha Sercan nerde bilmiyorum ama dün bir erkek uye vardı 2 yıldır uyeymis konu açtı ben mi erkek olarak ev işlerine karışmaya hakkım yokmu diye perdeler konusunda dedi
Yanı kurbikim Aramiz da erkekler var
Evet mune konuyu kapattı üyeyi postaladiAbooo nerde kız 2 yıldır aramızdamıymışşş
Ay paree çok dikkat etmek gerekEvet mune konuyu kapattı üyeyi postaladi
Paremin gözünden kaçmamış radqrına düşmüş hemenNeee Ayy ciddi miiinicki neydi ki tanıdık biri mi
İyidir minnoş minnoş hele duydun mı bak aramızda mırtaza emmiler dolaniii
İyiyim morum şükür sen nasılsın
Pariş tehlikeli sularda yüzüyor şu sıralarParemin gözünden kaçmamış radqrına düşmüş hemen
Hahah ben başka bir şey derdim de ayıp olmasınBiraz küçük çaplı kriz yaşamışlar panikim
Allah iyilik versin kuzum bende şükür iyiyimİyiyim morum şükür sen nasılsın
En son 1 hafta önce konuşmuştuk iyiydi çalışıyordu onun yorgunluğu var diyorduumarım daha iyidir
Günaydın canımkızlar anne evinde yada kendi evinde difriz kullanan varmı
çekmeceli ve sandık arasında bi türlü karar veremiyorum
yok yerinen alacam ve gördüm cnm amaGünaydın canım
Ben kullanıyorum. Çekmeceli benimki. Kullanış açısından çekmece büyük rahatlık. Aradığını kolayca bulabiliyorsun. Ama İnternetten falan alacaksan önce gidip gör çekmece boyutlarını. Ona göre al