- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Teşekkür ederim canımBol eğlenceler keyifler ❤
Paremm bende sizi çok özledim ben bugün çarşı pazar gezdim geldim şimdi yemek koydum pişiyor napayım sen neler yapıyorsuncanlar nasılsınız herkes iyimi
sağlığınız sihhatiniz nasıl
özledim be sizi
Eki Görüntüle 3089936
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Canım iyiyim bende bahçe işleri malumParemm bende sizi çok özledim ben bugün çarşı pazar gezdim geldim şimdi yemek koydum pişiyor napayım sen neler yapıyorsun
Canım sorcam hep aklımda arada konuşmalarınıza bakıyorum haber almak için ama cocom nasıl haberiniz varmı
Allah kolaylık versin şekerparem bahçene verim versinCanım iyiyim bende bahçe işleri malum
Koko memlekette köyde konuştuk üzgün canım ama gün gün iyi olucam inşallah dedi perim
Sen ne yaptın yolunda mı hersey
Bizim tilde balkon kapısına sıkışmıştı yırtıldı 2 senelikti tül salon tülü bide bir dünya para verip yeniledik geçen yılAllah kolaylık versin şekerparem bahçene verim versin
Rabbim yardımcısı olsun yüreğine ferahlık versin güzel arkadaşımın biran evvel kucağınıda sağlıkla doldursunki yaralarını bir nebze sarabilsin
Benimde çok şükür yolunda gibi canım değilsede sokmaya çalışıyoruz ya bizde bu sürec için evrakları ve para durumunu toparlamaya çalışıyoruz işte.
Haftasonu mutfak tülümü makineye atmıştım bir çıkardımki baştan aşağı yırtılmış tülbugüm yenisini aldım pazar vardı ordan aldım birtane bakayım nasıl olcam. Çok güneş geldiğine iyi bir şey almak istemedim ya 2 yılda eridi resmen iyisinide alsam kötüsünüde alsam yine eriyip yırtılcak aman
Sağolasın parem sizde güle güle kullanınBizim tilde balkon kapısına sıkışmıştı yırtıldı 2 senelikti tül salon tülü bide bir dünya para verip yeniledik geçen yıl
Oluyor kuzum eskiyor iyi olmuş bide yenilik iyidirgüle güle kullan perim
Inşallah herşey yolunda gider evrak maddiyat hatta bakarsın supriz oluverir❤
Canım benim çok teşekkür ederim, sonucum kötü gelmedi çok şükür. Polip varmış. Onu da ben önemsemiyorum zaten bur şekilde geçer.Sosyalcim sen nasılsın inşallah sonuçlar temiz çıkmıştır kaçırmış olabilirim merak ettim seni ama
Allah kolaylık versin canım paremGeçmiş olsun canım.neyi var ki
Iyiyim bitanem yağmur gelicek gibi gelmeden kayısı toplayacam ama nasıl bilemiyorum çok fazla
Iyiyim bitenem biliyorum test sonucunu çok sevindim bitanem inşallah polit sorunuda gelir gecer❤Canım benim çok teşekkür ederim, sonucum kötü gelmedi çok şükür. Polip varmış. Onu da ben önemsemiyorum zaten bur şekilde geçer.Allah razı olsun, sen nasılsın kuzum
Soğan suyu iciyomIyiyim bitenem biliyorum test sonucunu çok sevindim bitanem inşallah polit sorunuda gelir gecer❤
Parem iyiyim yoğun meşgül geçiyor günlerim şükür sen nasılsıncanlar nasılsınız herkes iyimi
özledim be sizi
Eki Görüntüle 3089936
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Afiyet olsun bol kokulu kokulu şifa olsunSoğan suyu iciyom
Iyiyim kuzum bende şükür tatlis hemsom mucize nasıl iyimi selam de onadaParem iyiyim yoğun meşgül geçiyor günlerim şükür sen nasılsın
Daha iyi kuzum çalışıyor ya yoruluyordu Öyle demişti en sonAfiyet olsun bol kokulu kokulu şifa olsun⚘
Iyiyim kuzum bende şükür tatlis hemsom mucize nasıl iyimi selam de onada❤ ❣
İyilik părem sabah beri koşturuyorum arkadaştaydımmmm ancak girebildim siteyecanlar nasılsınız herkes iyimi
özledim be sizi
Eki Görüntüle 3089936
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Iyiyim bi tanem benfecsyni bağ bahçe bir kaç gündür Bdv daldım öyle ballı lokmamİyilik părem sabah beri koşturuyorum arkadaştaydımmmm ancak girebildim siteye
Bende çok özledim Kıbrıs tatlım benim
Sen nasılsın birtanem
Aynen canım hele hastane ortamı daha da geriyordur seni ama güzel olacak her şey annesiJe insallah kurabiyeminsallah bekleyebilirler inan korkmamak streslenmemek oyle zormus ki onlari da dusundukce kahroluyorum
Anaa kız makinede mı yırtılduAllah kolaylık versin şekerparem bahçene verim versin
Rabbim yardımcısı olsun yüreğine ferahlık versin güzel arkadaşımın biran evvel kucağınıda sağlıkla doldursunki yaralarını bir nebze sarabilsin
Benimde çok şükür yolunda gibi canım değilsede sokmaya çalışıyoruz ya bizde bu sürec için evrakları ve para durumunu toparlamaya çalışıyoruz işte.
Haftasonu mutfak tülümü makineye atmıştım bir çıkardımki baştan aşağı yırtılmış tülbugüm yenisini aldım pazar vardı ordan aldım birtane bakayım nasıl olcam. Çok güneş geldiğine iyi bir şey almak istemedim ya 2 yılda eridi resmen iyisinide alsam kötüsünüde alsam yine eriyip yırtılcak aman
Pariş biz yokken banlanma sakınIyiyim bi tanem benfecsyni bağ bahçe bir kaç gündür Bdv daldım öyle ballı lokmam❣❣
Birae da bu sanirim esim uzakta yalnizim hormonlardanmo anlamadim hep uzulcek kotu cagircak gibi oluyorumAynen canım hele hastane ortamı daha da geriyordur seni ama güzel olacak her şey annesi
Ohhhh bahçe insana terapi gibiIyiyim bi tanem benfecsyni bağ bahçe bir kaç gündür Bdv daldım öyle ballı lokmam❣❣