İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Paremm bende sizi çok özledim ben bugün çarşı pazar gezdim geldim şimdi yemek koydum pişiyor napayım sen neler yapıyorsun

Canım sorcam hep aklımda arada konuşmalarınıza bakıyorum haber almak için ama cocom nasıl haberiniz varmı

Canım iyiyim bende bahçe işleri malum

Koko memlekette köyde konuştuk üzgün canım ama gün gün iyi olucam inşallah dedi perim

Sen ne yaptın yolunda mı hersey

Canım iyiyim bende bahçe işleri malum

Koko memlekette köyde konuştuk üzgün canım ama gün gün iyi olucam inşallah dedi perim

Sen ne yaptın yolunda mı hersey
Allah kolaylık versin şekerparem bahçene verim versin

Rabbim yardımcısı olsun yüreğine ferahlık versin güzel arkadaşımın biran evvel kucağınıda sağlıkla doldursunki yaralarını bir nebze sarabilsin

Benimde çok şükür yolunda gibi canım değilsede sokmaya çalışıyoruz ya bizde bu sürec için evrakları ve para durumunu toparlamaya çalışıyoruz işte.
Haftasonu mutfak tülümü makineye atmıştım bir çıkardımki baştan aşağı yırtılmış tül bugüm yenisini aldım pazar vardı ordan aldım birtane bakayım nasıl olcam. Çok güneş geldiğine iyi bir şey almak istemedim ya 2 yılda eridi resmen iyisinide alsam kötüsünüde alsam yine eriyip yırtılcak aman

Bizim tilde balkon kapısına sıkışmıştı yırtıldı 2 senelikti tül salon tülü bide bir dünya para verip yeniledik geçen yıl
Oluyor kuzum eskiyor iyi olmuş bide yenilik iyidir güle güle kullan perim

Inşallah herşey yolunda gider evrak maddiyat hatta bakarsın supriz oluverir

Sağolasın parem sizde güle güle kullanın

İnşallah diyim ama hiç artık umudum kalmadı süprizden yana işimiz rast gitsin sağlıkla kucağımıza alacağımız nasip olsun bundan sonraki başka birşeu istemiyorum

Sosyalcim sen nasılsın inşallah sonuçlar temiz çıkmıştır kaçırmış olabilirim merak ettim seni ama
Canım benim çok teşekkür ederim, sonucum kötü gelmedi çok şükür. Polip varmış. Onu da ben önemsemiyorum zaten bur şekilde geçer. Allah razı olsun, sen nasılsın kuzum

Canım benim çok teşekkür ederim, sonucum kötü gelmedi çok şükür. Polip varmış. Onu da ben önemsemiyorum zaten bur şekilde geçer. Allah razı olsun, sen nasılsın kuzum
Iyiyim bitenem biliyorum test sonucunu çok sevindim bitanem inşallah polit sorunuda gelir gecer❤

İyilik părem sabah beri koşturuyorum arkadaştaydımmmm ancak girebildim siteye
Bende çok özledim Kıbrıs tatlım benim
Sen nasılsın birtanem

İyilik părem sabah beri koşturuyorum arkadaştaydımmmm ancak girebildim siteye
Bende çok özledim Kıbrıs tatlım benim
Sen nasılsın birtanem
Iyiyim bi tanem benfecsyni bağ bahçe bir kaç gündür Bdv daldım öyle ballı lokmam❣❣

Anaa kız makinede mı yırtıldu

Iyiyim bi tanem benfecsyni bağ bahçe bir kaç gündür Bdv daldım öyle ballı lokmam❣❣
Ohhhh bahçe insana terapi gibi Yaz geldi yogun geçiyor părem bende bahçede az önce masa sandalyelere girdim cifledim paremmmmm
Hep bu sinekler şey yapıyorlar ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…