İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Geçmiş olsun canım.neyi var ki
10 gündür aşırı iştahsız ,memeyi zaten emmedi 3.aya dek zar zor emzirdim mamayı formül sütü de seven bir bebek değildi ama hepten bıraktı son 10 günde . Hiç uyumuyo ,uykuya dalamiyo gece inliyo filan Dr a götürdüm kulakları agiriyomus

Evet evet aynen yaz olunca oldu böyle yok işte ben üyelik iptalini yapmam yaparsam bırakmışım demektir.. ben yoğunum diye yapmam zaten.. arada da olsa giriyorum beni etkilemiyor iptal edicek kadar

Kuzum herkes tatil de işleri güçleri telâşları kışa toplanırız ha arada bir araya gelsek daha iyi okucak özlüyorum çünkü ❤
Evett kuzumm yaa yazın herkes baya dağıliyorr benimki epeyy denk geldi bebede gelincee

Son düzenleme:
Oyyy kıyamam ya
Çok geçmiş olsun demek kulaktan huysuzluğu
Sende onla birlikte yoruluyorsun
Ilaclari kullanınca faydası olur
Normale döner dinlenir uyur kuzucuk

Evet evet aynen yaz olunca oldu böyle yok işte ben üyelik iptalini yapmam yaparsam bırakmışım demektir.. ben yoğunum diye yapmam zaten.. arada da olsa giriyorum beni etkilemiyor iptal edicek kadar
Kolay gelsin canım insan alisiyor kk da görmeyince nerde diye merak ediyorum doğrusu
Arada gel göz kirp git

Doktorlar önce işin hep kötüsünü söylüyor balım. Bu böyledir genelde. Sen iyi düşün. Ağrıların ne durumda bakalım
Kasilmalarimi durdurdular suan daha sakinim
Agrilarim var daha ama kasilmaya yol acmiyormus demistim ya enfeksiyonlar belki kasilmayi tetiklermis onlarin sonuclari cikacak bu oglen
Kuvozde az durmalari icin ne yapsak kar diye bakiyorlar suan insallah atlatiriz bu sureci kurabiyem inan ntsde baktikça mutlu oluyorum insallah gecer

Geçer kuzum inşallah buda gecer

Canım benim çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzuya

Çok şükür canım benim bak durmuş kasılmalar. Sen iyi oldukça onlar da iyi olacak. Benimde son gün çok panikleidm korktum hele hastanete yatınca iyice arttı sancılar. Bebiş de hissediyor hiç tepki vermiyor. O yüzden sakin kalabilmen çok önemli. Onlarla birlikte yaşayacağın güzel günleri düşün. Tatlı koşturmacalarını düşün. İnşallah üzmeyecek onlar annesini vaktini bekleyecekler

Je insallah kurabiyem insallah bekleyebilirler inan korkmamak streslenmemek oyle zormus ki onlari da dusundukce kahroluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…