- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.469
Dötlerine ultra prima takalımOhhhh bahçe insana terapi gibi Yaz geldi yogun geçiyor părem bende bahçede az önce masa sandalyelere girdim cifledim paremmmmm
Hel bu sinekler şey yapıyorlar ya
Aynen bende var o dert
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dötlerine ultra prima takalımOhhhh bahçe insana terapi gibi Yaz geldi yogun geçiyor părem bende bahçede az önce masa sandalyelere girdim cifledim paremmmmm
Hel bu sinekler şey yapıyorlar ya
Sanki adım adım geliyor kurbikimPariş biz yokken banlanma sakın
Hahaha valla takalım paremmmmm bu nedir ya bezdukkkDötlerine ultra prima takalım
Aynen bende var o dert
He kız yada şu sinek kapan var ya cizzzzz edip ölüyorlarHahaha valla takalım paremmmmm bu nedir ya bezdukkk
Yıkamaktan ciflemekten bezdumm paremmmHe kız yada şu sinek kapan var ya cizzzzz edip ölüyorlar
Ayy ya ama yazık ama varsın miçsinlar
Hahahha pis sinekler moklu sineklerYıkamaktan ciflemekten bezdumm paremmm
Hep bizi buluyor
Valla sonunda aldırcaklar görecekler örekelerini
Hahahha pis sinekler moklu sinekler
Sorma kurabiyem ya güneşten zaten erimişti o makineye atınca gittiAnaa kız makinede mı yırtıldu
Ben de mini bir tatil yaptım geldim internette yoktu zaten iyi oldu bütün stresimi attım oynadım Zıpladım yüzdüm paremm şimdi yeni gördüm etiketicanlar nasılsınız herkes iyimi
sağlığınız sihhatiniz nasıl
özledim be sizi
Eki Görüntüle 3089936
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Çiçeğim birazcık uzak kalmak istediiii kendisi iyi selam söylerimmm@Ballikabak ne oldu neden gitti var mı haberiniz ? Bir de @coconatt nasıl hiç konuştun mu
Ohhh iyi olmuş nasıl enerji olmuştur deniz falan olsada bende atlasam denize❤Ben de mini bir tatil yaptım geldim internette yoktu zaten iyi oldu bütün stresimi attım oynadım Zıpladım yüzdüm paremm şimdi yeni gördüm etiketi
Ahh keşkee paremmm son zamanlar biraz depresif gibiyidm aman iyi geldii bir süre gider banaa cocom nasıl çiçeğimmOhhh iyi olmuş nasıl enerji olmuştur deniz falan olsada bende atlasam denize❤
Memlekete gelmiyor musun tinosumAhh keşkee paremmm son zamanlar biraz depresif gibiyidm aman iyi geldii bir süre gider banaa cocom nasıl çiçeğimm
Ah parem sorma uzayabilir benim o yüzden biraz psikolojim bozulmuştu daha belli değil ama şu an hiçbir hareketlenme yokkMemlekete gelmiyor musun tinosum
Kokom iyi olmaya çalışıyor memleketin de daha inşallah daha iyi olucak
Inşallah tatlı tinosum amin❤Ah parem sorma uzayabilir benim o yüzden biraz psikolojim bozulmuştu daha belli değil ama şu an hiçbir hareketlenme yokk
Rabbim daha iyi etsin gönlüne ferahlık versin paremmm
Çok şükürrr lavinimm canımm zor günleri atlattık pazar günü 1aylık olacağukkk sen nasılsınJou nasıl gidiyor bebeğinle nasılsın canım benim
Hadi gözünüz aydın çok sevindim temiz gelmesine polip histeroskopi ile temizlete bilirsin cnm kuzenim de polip den kaynaklı sıkıntı yaşadı gecenlerde histeroskopi ile temizlediler ihmal etme yinede geçmiş olsun canım benimCanım benim çok teşekkür ederim, sonucum kötü gelmedi çok şükür. Polip varmış. Onu da ben önemsemiyorum zaten bur şekilde geçer. Allah razı olsun, sen nasılsın kuzum
Oh çok şükür kuzumCanım benim çok teşekkür ederim, sonucum kötü gelmedi çok şükür. Polip varmış. Onu da ben önemsemiyorum zaten bur şekilde geçer. Allah razı olsun, sen nasılsın kuzum
Massalah canım benim ne çabuk bir ay olmuş biras rahatlarsın 2 ay falan geçsin su gaz sorunları hafifler ben iyiyim şükür seni merak ettimÇok şükürrr lavinimm canımm zor günleri atlattık pazar günü 1aylık olacağukkk sen nasılsın