İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Ben de mini bir tatil yaptım geldim internette yoktu zaten iyi oldu bütün stresimi attım oynadım Zıpladım yüzdüm paremm şimdi yeni gördüm etiketi 😍😍

Memlekete gelmiyor musun tinosum 🙄😇

Kokom iyi olmaya çalışıyor memleketin de daha inşallah daha iyi olucak🥰😇
Ah parem sorma uzayabilir benim o yüzden biraz psikolojim bozulmuştu daha belli değil ama şu an hiçbir hareketlenme yokk ☹️☹️
Rabbim daha iyi etsin gönlüne ferahlık versin paremmm❤️❤️

Ah parem sorma uzayabilir benim o yüzden biraz psikolojim bozulmuştu daha belli değil ama şu an hiçbir hareketlenme yokk ☹️☹️
Rabbim daha iyi etsin gönlüne ferahlık versin paremmm❤️❤️
Inşallah tatlı tinosum amin❤🌹🥰😇

Canını sıkma vardır bir hayır uzasın ama hayırlısı olsun ❤❤🌹🌹🥰🥰

Canım benim çok teşekkür ederim, sonucum kötü gelmedi çok şükür. Polip varmış. Onu da ben önemsemiyorum zaten bur şekilde geçer. 🥰💜 Allah razı olsun, sen nasılsın kuzum 🥰🍒🍒🍒😘
Hadi gözünüz aydın 🙂 çok sevindim temiz gelmesine polip histeroskopi ile temizlete bilirsin cnm kuzenim de polip den kaynaklı sıkıntı yaşadı gecenlerde histeroskopi ile temizlediler ihmal etme yinede geçmiş olsun canım benim

Canım benim çok teşekkür ederim, sonucum kötü gelmedi çok şükür. Polip varmış. Onu da ben önemsemiyorum zaten bur şekilde geçer. 🥰💜 Allah razı olsun, sen nasılsın kuzum 🥰🍒🍒🍒😘
Oh çok şükür kuzum ♥️
Bende çok şükür kızımla uğraşıyorum buara diş kulak hepsi birarada bayağı huzursuz ilaç kullanıyoruz kuzum. Çok sevindim temiz çıktığına

Çok şükürrr lavinimm canımm zor günleri atlattık pazar günü 1aylık olacağukkk 😍😍 sen nasılsın
Massalah canım benim ne çabuk bir ay olmuş biras rahatlarsın 2 ay falan geçsin su gaz sorunları hafifler ben iyiyim şükür seni merak ettim 🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
X