- 27 Mart 2019
- 28.989
- 103.469
Geçmiş olsun canım.neyi var kiBen kendi adıma teşekkür ederim idare eder parecim ,bebeğim hasta onunla uğraşıyorum . Sen nasılsın,iyi misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım.neyi var kiBen kendi adıma teşekkür ederim idare eder parecim ,bebeğim hasta onunla uğraşıyorum . Sen nasılsın,iyi misin ?
Sosyalcim sen nasılsın inşallah sonuçlar temiz çıkmıştır kaçırmış olabilirim merak ettim seni amaBugünümüze şükür paremm sen nasılsın
Iyiyim bitanem yağmur gelicek gibi gelmeden kayısı toplayacam ama nasıl bilemiyorum çok fazlaBugünümüze şükür paremm sen nasılsın
10 gündür aşırı iştahsız ,memeyi zaten emmedi 3.aya dek zar zor emzirdim mamayı formül sütü de seven bir bebek değildi ama hepten bıraktı son 10 günde . Hiç uyumuyo ,uykuya dalamiyo gece inliyo filan Dr a götürdüm kulakları agiriyomusGeçmiş olsun canım.neyi var ki
Evet evet aynen yaz olunca oldu böyle yok işte ben üyelik iptalini yapmam yaparsam bırakmışım demektir.. ben yoğunum diye yapmam zaten.. arada da olsa giriyorum beni etkilemiyor iptal edicek kadarCoconatt konuştum canım gün gün toplamaya çalışıyorum dedi geçicek inşallah diyor zor yaşadıkları rabbim sabır versin
Ballikabak yeni fark ettim haberim yok
Sen neden gidicen arada merhaba der gidersin
Ama işin var oyalamıyorum diyorsan bilmiyorum
Kısın toplanırız artık kuzum yaz olunca dağıldık ❤
Ahajahah parem benden beter beleş çalışıyor birdeHahahaha aynen çiftçi emekçi maraba bahçıvan çalışıyorum kuzum
Evett kuzumm yaa yazın herkes baya dağıliyorr benimki epeyy denk geldi bebede gelinceeKuzum herkes tatil de işleri güçleri telâşları kışa toplanırız ha arada bir araya gelsek daha iyi okucak özlüyorum çünkü ❤❤
Beybitommm napıyosunnnn özlediimmm yaa sohbetleriii kahkahaları
Oyyy kıyamam ya10 gündür aşırı iştahsız ,memeyi zaten emmedi 3.aya dek zar zor emzirdim mamayı formül sütü de seven bir bebek değildi ama hepten bıraktı son 10 günde . Hiç uyumuyo ,uykuya dalamiyo gece inliyo filan Dr a götürdüm kulakları agiriyomus
Kolay gelsin canım insan alisiyor kk da görmeyince nerde diye merak ediyorum doğrusuEvet evet aynen yaz olunca oldu böyle yok işte ben üyelik iptalini yapmam yaparsam bırakmışım demektir.. ben yoğunum diye yapmam zaten.. arada da olsa giriyorum beni etkilemiyor iptal edicek kadar
Kasilmalarimi durdurdular suan daha sakinimDoktorlar önce işin hep kötüsünü söylüyor balım. Bu böyledir genelde. Sen iyi düşün. Ağrıların ne durumda bakalım
Geçer kuzum inşallah buda gecer ❤Kasilmalarimi durdurdular suan daha sakinim
Agrilarim var daha ama kasilmaya yol acmiyormus demistim ya enfeksiyonlar belki kasilmayi tetiklermis onlarin sonuclari cikacak bu oglen
Kuvozde az durmalari icin ne yapsak kar diye bakiyorlar suan insallah atlatiriz bu sureci kurabiyem inan ntsde baktikça mutlu oluyorum insallah gecer
Insallah parem desteginizi taa yurekten hissediyorum iyi ki varsiniz korkularimi yendikce onlar iyi olacaklar sanirim iki fundur hareket etmiyorlar stresten bugun sakinlemeye calisiyorum hala anksiyetem vurdu beniGeçer kuzum inşallah buda gecer ❤
Bende özledim parişim kış gelse işler bitse de dedikodu nun dibine vursak yinecanlar nasılsınız herkes iyimi
sağlığınız sihhatiniz nasıl
özledim be sizi
Eki Görüntüle 3089936
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
@Tweety Bird
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Canım benim çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzuya10 gündür aşırı iştahsız ,memeyi zaten emmedi 3.aya dek zar zor emzirdim mamayı formül sütü de seven bir bebek değildi ama hepten bıraktı son 10 günde . Hiç uyumuyo ,uykuya dalamiyo gece inliyo filan Dr a götürdüm kulakları agiriyomus
Çok şükür canım benim bak durmuş kasılmalar. Sen iyi oldukça onlar da iyi olacak. Benimde son gün çok panikleidm korktum hele hastanete yatınca iyice arttı sancılar. Bebiş de hissediyor hiç tepki vermiyor. O yüzden sakin kalabilmen çok önemli. Onlarla birlikte yaşayacağın güzel günleri düşün. Tatlı koşturmacalarını düşün. İnşallah üzmeyecek onlar annesini vaktini bekleyeceklerKasilmalarimi durdurdular suan daha sakinim
Agrilarim var daha ama kasilmaya yol acmiyormus demistim ya enfeksiyonlar belki kasilmayi tetiklermis onlarin sonuclari cikacak bu oglen
Kuvozde az durmalari icin ne yapsak kar diye bakiyorlar suan insallah atlatiriz bu sureci kurabiyem inan ntsde baktikça mutlu oluyorum insallah gecer
Je insallah kurabiyem insallah bekleyebilirler inan korkmamak streslenmemek oyle zormus ki onlari da dusundukce kahroluyorumÇok şükür canım benim bak durmuş kasılmalar. Sen iyi oldukça onlar da iyi olacak. Benimde son gün çok panikleidm korktum hele hastanete yatınca iyice arttı sancılar. Bebiş de hissediyor hiç tepki vermiyor. O yüzden sakin kalabilmen çok önemli. Onlarla birlikte yaşayacağın güzel günleri düşün. Tatlı koşturmacalarını düşün. İnşallah üzmeyecek onlar annesini vaktini bekleyecekler
Tatildeyim ben canım onun için pek dönemiyorumcanlar nasılsınız herkes iyimi
sağlığınız sihhatiniz nasıl
özledim be sizi
Eki Görüntüle 3089936
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34