İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

canlar nasılsınız herkes iyimi
sağlığınız sihhatiniz nasıl
özledim be sizi
:KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

20220627_112451.jpg

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
Migrenben Migrenben
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
N NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte karamel Latte
Ballikabak Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
Bal0ncuk Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar

Yorgunum parem 🥴 Uykusuz ve yorgun. Sen nasilsin 🤗
Kızlar dua edin nolur burada çok yagmur yagiyor ve bazi yerleri sel basti 😥 Hiç durmadan şiddetli yağiyor mübarek. Allah her şeyin hayirlisini versin inşallah bişeycik olmaz🤲🏻

İyimmm paremmmmm çok şükür sen nasılsın..
:KK74: :KK74: :KK74: :KK68: :KK68: :KK60: :KK60: :KK60: :KK36::KK36::KK36::KK36:
Bende özledim hepinizi vallahi ama işte giremiyorum sık girsemde 5 dk sonra hemen çıkıyorum.. işler yoğun..

Üyelik iptali yapmak istemiyorum çünkü arada bir de olsa ses vermek için veya haber almak sizlerden..

Ballikabak Ballikabak ne oldu neden gitti var mı haberiniz ? Bir de coconatt coconatt nasıl hiç konuştun mu 😢

İyimmm paremmmmm çok şükür sen nasılsın..
:KK74: :KK74: :KK74: :KK68: :KK68: :KK60: :KK60: :KK60: :KK36::KK36::KK36::KK36:
Bende özledim hepinizi vallahi ama işte giremiyorum sık girsemde 5 dk sonra hemen çıkıyorum.. işler yoğun..

Üyelik iptali yapmak istemiyorum çünkü arada bir de olsa ses vermek için veya haber almak sizlerden..

Ballikabak Ballikabak ne oldu neden gitti var mı haberiniz ? Bir de coconatt coconatt nasıl hiç konuştun mu 😢

Coconatt konuştum canım gün gün toplamaya çalışıyorum dedi geçicek inşallah diyor zor yaşadıkları rabbim sabır versin😔

Ballikabak yeni fark ettim haberim yok 🙄🤔

Sen neden gidicen arada merhaba der gidersin
Ama işin var oyalamıyorum diyorsan bilmiyorum
Kısın toplanırız artık kuzum yaz olunca dağıldık ❤💏💕

X