- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Gözümü 3 aya diktim zatenSleepy bencede berbat bi bez ama alıcısı cok.. Uygn die.. Fakat günde değişim sayısını uygulaynca aslında diğer bezlerden farkı kalmıor..
Primayı kullanan vazgeçemior cnkü cidden iyi bir bez.. Fakat cep yakıor
Ben cok bez denedm en sonunda mavi molfix beklentimi karşıladı.. Prima kdar olmasada.. Prima stoğum var.. Gündüzlerş molfix cnkü gündüz zaten göz önünde ve değişim hemen yapılır.. Grceleri prima takıorm sabaha kdar mis :)
Yaaa maşallah :)
3 ay bitince hoooop bitip gidiyor o gaz sancıları
Kurabiyem yaYaa magnim şimdi gördüm nasılsın canım şimdi ki durum nedirMagnifiaque
Çok geçmiş olsun canım benim. Enfeksiyonu hiç düşünme sen ilacını verirler. Zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış. En azından gözetim altındasın. İğneyi yaptıkları da iyi olmuş canım inşallah gelmesin minikler bir kaç hafta daha dursunlar. Güzel olacak inşallah her şey canım. Rabbim yardımcınız olsun. Minikler vaktini saatini tamamlasın inşallahKurabiyem yagecen sana anlattiklarim uzeine cuma uzunluk dusmustu 27-29 mm deydi Eve gittim hic kalkmadim dun
Ama aksama dogru bir sanci girdi kasik agrisi oraya gittii Doktor dedi genisledigi icin ama nts bakalim baktilar kasilmalarim var
Ultrason aldi kasilma aninda 11 mm cikti
Sonra baska bir sehir hastanesine transfer etti
Dun gece burda da ultrasonda bakti 25 mm deydi
Dedi uzatmaya caliscaz tarihleri
Dun kanda enfeksiyon cikinca birde durumu az antibiyotik vermeye gerek yok sadece takip etcez dedi sabah dedi gene enfeksiyon durum stabil aksam gorelim dunde ilac verdiler bu sabah bitti Yenisini takti
Bir yandan sa ntsde sonuc kasilmalar yavaslamisti dedi
Idrar tahliline devam etcez Yarin protein varmi bakcaz
Birde yarin ilac bitince takmadan devam etcez bakalim kasilmalar artiyormu varmi hala ilacsiz
dun bir ciger gelistirici igne yaptilar bu aksam da bir tane
Yarin belli olur d’à insallah enfeksiyondan korktum acikcasi
Insallah Kurabiyem boyle bir sansim olursa cok sevonirim suan agrim yok insallah da kasilma da gelmezÇok geçmiş olsun canım benim. Enfeksiyonu hiç düşünme sen ilacını verirler. Zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış. En azından gözetim altındasın. İğneyi yaptıkları da iyi olmuş canım inşallah gelmesin minikler bir kaç hafta daha dursunlar. Güzel olacak inşallah her şey canım. Rabbim yardımcınız olsun. Minikler vaktini saatini tamamlasın inşallah
Oh çok şükür canım bak ağrın yokmuş daha da iyi olacak inşallahInsallah Kurabiyem boyle bir sansim olursa cok sevonirim suan agrim yok insallah da kasilma da gelmez
Allah razi olsun kuzum coconata cok selam soyle Cok tesekkur ederim insallah guzel gecer stresten eridim bir gunde ne kadar zormusOh çok şükür canım bak ağrın yokmuş daha da iyi olacak inşallahcoconatın da selamı vardı çok dua edeceğim diyor. Benimde dualarımdasın canım
Aslm canım iletirim. Aynen öyle kuzum stres yapmamak elde değil ama olabildiğince salim kalmaya çalış senAllah razi olsun kuzum coconata cok selam soyle Cok tesekkur ederim insallah guzel gecer stresten eridim bir gunde ne kadar zormus
Geçer magnim yeter ki sen stress yapmaAllah razi olsun kuzum coconata cok selam soyle Cok tesekkur ederim insallah guzel gecer stresten eridim bir gunde ne kadar zormus
Ay Kuzum Allah korusun erken dogum olsa igne ne kadar iyi acebaAslm canım iletirim. Aynen öyle kuzum stres yapmamak elde değil ama olabildiğince salim kalmaya çalış sen
Insallah nasipte vardir onlari kucagima almak parem kaybetme korkusu geldi oturdu kalbimeGeçer magnim yeter ki sen stress yapma
Sağlıkla bebislerini alırsın kucağına canım benim
ALLAH im korusun kollasin
Allahın izniyle olur canım sen dediğim gibi germe kendini rahat ol herşey yolunda gider ve günleri dolunca kucağına alırsın üzme kendiniAy Kuzum Allah korusun erken dogum olsa igne ne kadar iyi aceba
Stres yapmamak ne zormus varya yicem kafayi
Insallah nasipte vardir onlari kucagima almak parem kaybetme korkusu geldi oturdu kalbimeinsallah iyi olurlar
Insallah parem ya icim paramparca napsam gecmiyor insallah iyi olur herseyAllahın izniyle olur canım sen dediğim gibi germe kendini rahat ol herşey yolunda gider ve günleri dolunca kucağına alırsın üzme kendini❤
Bol bol inşirah süresi oku rabbi yessir vela tassir oku canım rahatlarsinInsallah parem ya icim paramparca napsam gecmiyor insallah iyi olur hersey
Cok tesekkur ederim
Allah razi olsun parem benle ugrastiniz tum gun iyiki varsinizBol bol inşirah süresi oku rabbi yessir vela tassir oku canım rahatlarsin
Sen iyi ol canım yeterki herkes saglikli olsun kimse üzülmeyin ALLAH senden de razı olsunAllah razi olsun parem benle ugrastiniz tum gun iyiki varsiniz
Amiin rabbim gonlune en guzelini versin insallahSen iyi ol canım yeterki herkes saglikli olsun kimse üzülmeyin ALLAH senden de razı olsun
İğnenin faydası oluyo canım bizim topikte tüm ikiz annelerine yaptılar. Bak hafta olarak da iyi durumdasın aşırı küçük değiller. Tabi ki beklesin bi kaç hafta daha. Gönlünü ferah tut Rabbim esirgesinAy Kuzum Allah korusun erken dogum olsa igne ne kadar iyi aceba
Stres yapmamak ne zormus varya yicem kafayi
Insallah nasipte vardir onlari kucagima almak parem kaybetme korkusu geldi oturdu kalbimeinsallah iyi olurlar
Insallah kurabiyem agzin bal yesinİğnenin faydası oluyo canım bizim topikte tüm ikiz annelerine yaptılar. Bak hafta olarak da iyi durumdasın aşırı küçük değiller. Tabi ki beklesin bi kaç hafta daha. Gönlünü ferah tut Rabbim esirgesin
Doktorlar önce işin hep kötüsünü söylüyor balım. Bu böyledir genelde. Sen iyi düşün. Ağrıların ne durumda bakalımInsallah kurabiyem agzin bal yesin
Doktorlar boyle acici konusmuyor o insani korkutuyor hep yuzde ellilik konusuyorlar