İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Direnim çıktı 🥰🙂 şükürler olsun :dua::dua::dua:öğleden sonra dr gitmiştim balli lokumlarim :KK60: :KK37::KK200::KK60:hiç giremedim nete onun için biraz geç oldu cumani hayirlamak MssPARE MssPARE Lna16 Lna16
Ohhhh şükürler olsun Meralcim 😍🥰🥰 Ayyyy çok sevindim çok şükürler olsunnnn kuzummmmm 🌹🌹🌷🌷🌺🍒🍒💚💚
Rabbim sağlık versin birtanem 🥰😍😍
Dualarımız kabul oldu şükürler olsun 🥲🥲💜
Hayırlı cumalar çiçeğim :KK19: :KK19: :KK60: :KK60: :KK36: :KK36: :KK36: 💜💜💜💜💜💜
Çok teşekkür ederim bize de haber verdiğin için 😍🥰🥲💜💜

Direnim çıktı 🥰🙂 şükürler olsun :dua::dua::dua:öğleden sonra dr gitmiştim balli lokumlarim :KK60: :KK37::KK200::KK60:hiç giremedim nete onun için biraz geç oldu cumani hayirlamak MssPARE MssPARE Lna16 Lna16
Meralim çok sevindim 🌹💕🤲🤲🤲şükürler olsun canım benim 🥰😘 rahatlarsın artık

Allah bir daha yaşatmasin 🤲🤲 çok sevindim kuzum cuma hürmetine inşallah diğer durum içinde hiç bir sıkın yi olmadan atlat Meralim 💕🥰😘
Rabbim korusun gözetsin 🌹🧿⚘❤🤣😍💕💙💚

Gözünüz aydn cnm allah sağlık versin

Kizlar bir kaç kez etiket yaptım ses gelmedi

mavikelebek34 mavikelebek34 Nerde yok oldu görüşen yada haber alan varmı

Merak ettim 😔😔

bir mucizee bir mucizee bir kaç gün önce etiket yaptım yine yapayım gel artık ya gel hadi 💚💙💕🥰😘🌹
İnşallah toparlanıp gelecek sizi cok özledi parem

Jou Jou bebeğimmmmm nasılsın? Minnoş nasıl annelik nasıl gidiyor

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye cnmmm 🎈 sizde nasıl gidiyor bakalm minnoşlarla annelik 🎈

MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses kızlar sormayaym diorm ama aklımdan 2 sn çıkmıyor :KK43: cnkü onun acısını cok iyi anlıorum :KK43:
Coconat inşallah ayakta durabilecek gücü kendinde buluyordur
İyimi diyemiyorum bile
Canım bugün hiç haber alamadım bugün defedilecekti bebekler
Acısı çok fazla yanında olsak ama olamıyoruz ailesi var elbet sesten verıyorlardır
Zaman herşeyin ilacı canım benim

Ohhhh şükürler olsun Meralcim 😍🥰🥰 Ayyyy çok sevindim çok şükürler olsunnnn kuzummmmm 🌹🌹🌷🌷🌺🍒🍒💚💚
Rabbim sağlık versin birtanem 🥰😍😍
Dualarımız kabul oldu şükürler olsun 🥲🥲💜
Hayırlı cumalar çiçeğim :KK19: :KK19: :KK60: :KK60: :KK36: :KK36: :KK36: 💜💜💜💜💜💜
Çok teşekkür ederim bize de haber verdiğin için 😍🥰🥲💜💜
Canım benim Allah razı olsun kuzumm :KK60: :KK200: :KK60: :KK200::KK60::KK15::KK36::anne::KK36::KK200: Aminnn 🤲❤️🤲 tatlım inşallah kuzumm hayırlı cumalar olsun balım 😘😘🥰🌹🌺❤️❤️❤️❤️❤️

Canım bugün hiç haber alamadım bugün defedilecekti bebekler
Acısı çok fazla yanında olsak ama olamıyoruz ailesi var elbet sesten verıyorlardır
Zaman herşeyin ilacı canım benim
Allah yardımcısı olsun
Allah gönlüne ferahlık versin.. Zor.. Cok zor.. Geçmiyor ama diniyor..
İnşallah kısa zamanda toparlar

Balımmmm çok şükurr güzel gidiyorr bitanemm 🤩🤩
Yaa kıyamam sana 🎈
Prima uygulaması ile aran nasıl 🙈

Allah yardımcısı olsun
Allah gönlüne ferahlık versin.. Zor.. Cok zor.. Geçmiyor ama diniyor..
İnşallah kısa zamanda toparlar

Yaa kıyamam sana 🎈
Prima uygulaması ile aran nasıl 🙈
Muhteşemmmm bide bitti indirim vardı trendyoldan aldık o gelene kadar slepy vardı beeldiye gdtirmisti ayyy berbattt her kakasını ettiğinde dışarı sıçrıcakmış gibi bi bezz sıçradıda kaçkere yanii primayı tek geçerimm vallahaa

Son düzenleme:
Gözünüz aydn cnm allah sağlık versin

İnşallah toparlanıp gelecek sizi cok özledi parem

Jou Jou bebeğimmmmm nasılsın? Minnoş nasıl annelik nasıl gidiyor

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye cnmmm 🎈 sizde nasıl gidiyor bakalm minnoşlarla annelik 🎈
İyiyz çok şükür canım 🥰 bi gaz sancılarımız başladı sürekli memedeyiz. O yüzden pek bakamıyorum 🥴 karnımı doyurursam şükrediyorum 😅

Muhteşemmmm bide bitti indirim vardı trendyoldan aldık o gelene kadar slepy vardı beeldiye gdtirmisti ayyy berbattt her kakasını ettiğinde dışarı sıçrıcakmış gibi bi bezz sıçradıda kaçkere yanii primayı tek geçerimm vallahaa
Sleepy bencede berbat bi bez ama alıcısı cok.. Uygn die.. Fakat günde değişim sayısını uygulaynca aslında diğer bezlerden farkı kalmıor..
Primayı kullanan vazgeçemior cnkü cidden iyi bir bez.. Fakat cep yakıor :KK43:
Ben cok bez denedm en sonunda mavi molfix beklentimi karşıladı.. Prima kdar olmasada.. Prima stoğum var.. Gündüzlerş molfix cnkü gündüz zaten göz önünde ve değişim hemen yapılır.. Grceleri prima takıorm sabaha kdar mis :)

İyiyz çok şükür canım 🥰 bi gaz sancılarımız başladı sürekli memedeyiz. O yüzden pek bakamıyorum 🥴 karnımı doyurursam şükrediyorum 😅
Yaaa maşallah :)
3 ay bitince hoooop bitip gidiyor o gaz sancıları

Sleepy bencede berbat bi bez ama alıcısı cok.. Uygn die.. Fakat günde değişim sayısını uygulaynca aslında diğer bezlerden farkı kalmıor..
Primayı kullanan vazgeçemior cnkü cidden iyi bir bez.. Fakat cep yakıor :KK43:
Ben cok bez denedm en sonunda mavi molfix beklentimi karşıladı.. Prima kdar olmasada.. Prima stoğum var.. Gündüzlerş molfix cnkü gündüz zaten göz önünde ve değişim hemen yapılır.. Grceleri prima takıorm sabaha kdar mis :)

Yaaa maşallah :)
3 ay bitince hoooop bitip gidiyor o gaz sancıları
Vallahaaa mantıklı iş ediyorsunn bende slepyy gündüzleri bitiriyim😂😂😂

X