Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhh şükürler olsun Meralcim Ayyyy çok sevindim çok şükürler olsunnnn kuzummmmm
Meralim çok sevindim şükürler olsun canım benim rahatlarsın artık
Aminn kuzum Aminnn inşallah Allah razı olsun balımMeralim çok sevindim şükürler olsun canım benim rahatlarsın artık
Allah bir daha yaşatmasin çok sevindim kuzum cuma hürmetine inşallah diğer durum içinde hiç bir sıkın yi olmadan atlat Meralim
Rabbim korusun gözetsin ⚘❤
Gözünüz aydn cnm allah sağlık versin
İnşallah toparlanıp gelecek sizi cok özledi paremKizlar bir kaç kez etiket yaptım ses gelmedi
mavikelebek34 Nerde yok oldu görüşen yada haber alan varmı
Merak ettim
bir mucizee bir kaç gün önce etiket yaptım yine yapayım gel artık ya gel hadi ❤⚘
Canım bugün hiç haber alamadım bugün defedilecekti bebeklerMssPARE Minnosprenses kızlar sormayaym diorm ama aklımdan 2 sn çıkmıyor cnkü onun acısını cok iyi anlıorum
Coconat inşallah ayakta durabilecek gücü kendinde buluyordur
İyimi diyemiyorum bile
Canım benim Allah razı olsun kuzumm Aminnn tatlım inşallah kuzumm hayırlı cumalar olsun balımOhhhh şükürler olsun Meralcim Ayyyy çok sevindim çok şükürler olsunnnn kuzummmmm
Rabbim sağlık versin birtanem
Dualarımız kabul oldu şükürler olsun
Hayırlı cumalar çiçeğim
Çok teşekkür ederim bize de haber verdiğin için
Canım benim Allah razı olsun kuzumm Aminnn tatlım inşallah kuzumm hayırlı cumalar olsun balım
Balımmmm çok şükurr güzel gidiyorr bitanemmGözünüz aydn cnm allah sağlık versin
İnşallah toparlanıp gelecek sizi cok özledi parem
Jou bebeğimmmmm nasılsın? Minnoş nasıl annelik nasıl gidiyor
Catlak-kurabiye cnmmm sizde nasıl gidiyor bakalm minnoşlarla annelik
Allah yardımcısı olsunCanım bugün hiç haber alamadım bugün defedilecekti bebekler
Acısı çok fazla yanında olsak ama olamıyoruz ailesi var elbet sesten verıyorlardır
Zaman herşeyin ilacı canım benim
Yaa kıyamam sanaBalımmmm çok şükurr güzel gidiyorr bitanemm
Muhteşemmmm bide bitti indirim vardı trendyoldan aldık o gelene kadar slepy vardı beeldiye gdtirmisti ayyy berbattt her kakasını ettiğinde dışarı sıçrıcakmış gibi bi bezz sıçradıda kaçkere yanii primayı tek geçerimm vallahaaAllah yardımcısı olsun
Allah gönlüne ferahlık versin.. Zor.. Cok zor.. Geçmiyor ama diniyor..
İnşallah kısa zamanda toparlar
Yaa kıyamam sana
Prima uygulaması ile aran nasıl
İyiyz çok şükür canım bi gaz sancılarımız başladı sürekli memedeyiz. O yüzden pek bakamıyorum karnımı doyurursam şükrediyorumGözünüz aydn cnm allah sağlık versin
İnşallah toparlanıp gelecek sizi cok özledi parem
Jou bebeğimmmmm nasılsın? Minnoş nasıl annelik nasıl gidiyor
Catlak-kurabiye cnmmm sizde nasıl gidiyor bakalm minnoşlarla annelik
Sleepy bencede berbat bi bez ama alıcısı cok.. Uygn die.. Fakat günde değişim sayısını uygulaynca aslında diğer bezlerden farkı kalmıor..Muhteşemmmm bide bitti indirim vardı trendyoldan aldık o gelene kadar slepy vardı beeldiye gdtirmisti ayyy berbattt her kakasını ettiğinde dışarı sıçrıcakmış gibi bi bezz sıçradıda kaçkere yanii primayı tek geçerimm vallahaa
Yaaa maşallah :)İyiyz çok şükür canım bi gaz sancılarımız başladı sürekli memedeyiz. O yüzden pek bakamıyorum karnımı doyurursam şükrediyorum
Vallahaaa mantıklı iş ediyorsunn bende slepyy gündüzleri bitiriyimSleepy bencede berbat bi bez ama alıcısı cok.. Uygn die.. Fakat günde değişim sayısını uygulaynca aslında diğer bezlerden farkı kalmıor..
Primayı kullanan vazgeçemior cnkü cidden iyi bir bez.. Fakat cep yakıor
Ben cok bez denedm en sonunda mavi molfix beklentimi karşıladı.. Prima kdar olmasada.. Prima stoğum var.. Gündüzlerş molfix cnkü gündüz zaten göz önünde ve değişim hemen yapılır.. Grceleri prima takıorm sabaha kdar mis :)
Yaaa maşallah :)
3 ay bitince hoooop bitip gidiyor o gaz sancıları