İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

evet canım maalesef ilaç tedavisi 6 ay . 1 ay evdeyim . her ay takip ediliyomuş işte. amin canım amiiiiinnn. Allah razı olsun
Yaa kuzum çok geçmiş olsun Rabbim iyilik şifalar versin inşallah tedavisi nasıl oluyor kuzum
sağol canım benim. 6 aylık ilaç tedavisi. 6 tane ilacı sabah aç karnına içiyosun hepsi antibiyotik 1 ay rapor verdiler işte
Ah ozom kuzum tedavisi var şükür bitanem
Tam bilmiyorum ama 1.derece 2.derece Gibi bir durumu oluyor rabbim şifa versin
Tedavini aksatma bitanem rabbim yardımcın olsun
sağol kuzum benim. benim başlangıç aşamasındaymış. Allah razı olsun canım benim

Çok şükür parem aynı şekilde devam ediyoruz hamdolsun burada herkes bir dağıldık bir şeyler çıktı tez zamanda hepimiz mutlu haberlerle toplanalım inşAllah

aynen kuzum. rabbim dermansız dert vermesin diyorum
Âmin kuzum benim aile hekimliği nde çalışırken bu şekilde hastalarım vardı aylık ilaç dağıtıyordum çoğu toparlamıştı Rabbim inşallah sana da şifa versin inşallah her şey güzel olacak motivemizi hiç bozmayalım

Herkese nazar değdi, rabbim beterinden korusun ama resmen sağlık ile sinaniyoruz hepimiz kuzum
Çok güzel gelecek sonuçların hiç korktuğun gibi olmayacak canımın içi Rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın sağlığımızla sevdiklerimizle imtihan etmesin bizleri aminn

Canım benim inşallah o evreleri sağ salim atlatırsın tez vakitte eski sağlığına kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…