Bir hafta on gün dedi kurbisim drASSOSyal balım senin sonuçlar ne zaman çıkacak
evet canım maalesefNediyosunnnnnn kuzum ciddi mi sana mı çok üzüldümmRabbim acil şifalar versin inşaAllah çaresi tedavisi mi var dimi inşaAllah vardır
İlaçlarla varmış çok şükür yaa Rabbim tez zmaanda iyileştirsin seni eski saglıgına kavustursun
sağol canım benim. 6 aylık ilaç tedavisi. 6 tane ilacı sabah aç karnına içiyosun hepsi antibiyotikYaakuzum çok geçmiş olsun Rabbim iyilik şifalar versin inşallah tedavisi nasıl oluyor kuzum
sağol kuzum benim. benim başlangıç aşamasındaymış. Allah razı olsun canım benimAh ozom kuzum tedavisi var şükür bitanem
Tam bilmiyorum ama 1.derece 2.derece Gibi bir durumu oluyor rabbim şifa versin
Tedavini aksatma bitanem rabbim yardımcın olsun
çok teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum
Rabbim beterinden korusun inş hepimizi canım benimçok teşekkür ederim canım benim
aynen kuzum. rabbim dermansız dert vermesin diyorumRabbim beterinden korusun inş hepimizi canım benim
Balonum kuzum iyiyim sen ne yapıyorsun kızçem nasıl iyi migünaydın kızlar nasılsınız
2 gündür bakamıyordum kızım rhatsızlandı bir gece hastanede kaldık
inşallah herkes iyidir
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin cnmaynen kuzum. rabbim dermansız dert vermesin diyorum
Çok şükür parem aynı şekilde devam ediyoruz hamdolsun burada herkes bir dağıldık bir şeyler çıktı tez zamanda hepimiz mutlu haberlerle toplanalım inşAllahKızlar nasılsınız herkes iyimi kimse den ses çıkmıyor nerdesiniz nasılsınız bi gelin hele
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Âmin kuzum benim aile hekimliği nde çalışırken bu şekilde hastalarım vardı aylık ilaç dağıtıyordum çoğu toparlamıştı Rabbim inşallah sana da şifa versin inşallah her şey güzel olacak motivemizi hiç bozmayalımaynen kuzum. rabbim dermansız dert vermesin diyorum
Herkese nazar değdi, rabbim beterinden korusun ama resmen sağlık ile sinaniyoruz hepimiz kuzumÇok şükür parem aynı şekilde devam ediyoruz hamdolsun burada herkes bir dağıldık bir şeyler çıktı tez zamanda hepimiz mutlu haberleri toplanalım inşAllah
Çok güzel gelecek sonuçların hiç korktuğun gibi olmayacak canımın içi Rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasınHerkese nazar değdi, rabbim beterinden korusun ama resmen sağlık ile sinaniyoruz hepimiz kuzum
Çiçeğim sen ne yaptın iyi misinÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin cnm
Daha İyiyz balım sorunlarımızı yavaş yavaş aşıyorz bakalım biraz sütte sıkıntı kaldı oda inşallah yoluna girer bakalımKurabiyem siz nasılsınız iyisiniz dimi kuşum
Allah razı olsun canım benim, rabbim korktugumuza uğratmasın hiçbirimizi inşÇok güzel gelecek sonuçların hiç korktuğun gibi olmayacak canımın içi Rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasınsağlığımızla sevdiklerimizle imtihan etmesin bizleri aminn
Canım benim inşallah o evreleri sağ salim atlatırsın tez vakitte eski sağlığına kavuşursun inşallahevet canım maalesefilaç tedavisi 6 ay . 1 ay evdeyim . her ay takip ediliyomuş işte. amin canım amiiiiinnn. Allah razı olsun
sağol canım benim. 6 aylık ilaç tedavisi. 6 tane ilacı sabah aç karnına içiyosun hepsi antibiyotik1 ay rapor verdiler işte
sağol kuzum benim. benim başlangıç aşamasındaymış. Allah razı olsun canım benim
İnşallah korkulan olmaz balım temiz gelsin inşallah sonuçlarınBir hafta on gün dedi kurbisim dr
İyim balım direnin çıkmasını bekliyorum hâlâÇiçeğim sen ne yaptın iyi misin
Aynen canım zamanla düzene girerSağlıkocagida öyle dedii 1bucuk saate almiyo agzını actırana kadar canım çikıyor benimm anca 2 saat oluyo 2saate emziriyorumm napayimm
Sende lohusasın anann gelsinnama eskisi gibi uyumuyo gündüzleri hep ayaktaa iyi yani genede