İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Kız arada gel iste bende özeldim sohbetleri ❣oğlan nasıl sen nasilsin❣

Iyiyim madamcim işlerle uğraşıyorum şükür sen nasılsın
Vakit kalmıyor ki parişim bazen yemeğimi bile yiyemiyorum Jou gibi piyimses olamadık kül kedisi modu devamke

Kız arada gel iste bende özeldim sohbetleri ❣oğlan nasıl sen nasilsin❣

Iyiyim madamcim işlerle uğraşıyorum şükür sen nasılsın
Bizde iyiyiz şükür kuzum Bebişle uğrasiyorum bende çogunlukla ne yapalim bahceye hava almaya çikiyorum en fazla

çok saolun teyzeleri.. bronşit başlangıcı dedi dr amcamız
6 gün iğne verdi artık hemşire görünce korkuyor malesef
iştahsız yemek yemiyor sürekli ağlıyor
allah kmseyi evladıyla sınamasın
Allah acil sifa versinn kuzumm cok geçmiş olsunn gerçekten çok zor ben bi sarilık olunca içim içimi yedi

Vakit kalmıyor ki parişim bazen yemeğimi bile yiyemiyorum Jou gibi piyimses olamadık kül kedisi modu devamke
Vallahaa hala piyimses gibiyim evde hahahaha kv bizde ywmek ediyo kahvaltı hazırlıyo geceleri o bakıyo ben emzirmek için uyanıyorum falann bayrama kadar tadını cikaremm ondan sonrası beni bulamazsınız

Inşallah bir an evvel iyi olur geçer gider canım

Gerçekten öyle canım ona Gelecek olan bize gelsin diyoruz Yeri geliyor insan kıyamıyor İnşallah bir an önce iyileşir

Vallahaa hala piyimses gibiyim evde hahahaha kv bizde ywmek ediyo kahvaltı hazırlıyo geceleri o bakıyo ben emzirmek için uyanıyorum falann bayrama kadar tadını cikaremm ondan sonrası beni bulamazsınız
Vay be şöyle olamadık ya Hadi bakalım Bayramdan sonra görürüm ben seni

Reactions: Jou
Geçmiş olsun canım hakketen senin iş zor hele hastane iso iyice zor insani yorar
Inşallah perim bitanem tüp bebekte herşey yolunda gider ve müjdeli haberi alırsın
Sorma parem ya birde bir doktora denk geldik kv de. Mıy mıy deli oluyorsun sürekli geç geliyor çok ağır ilerletiyor sırayı koca gününü yiyor resmen. Şimdi değiştirdim başka doktora aldım ramdevu bakalım inşallah işimiz rast gider.

Ay inşallah parem 2 aydır regl olmadım şimdi söktürücü başladım bayrama kadar olurum nasipse başlıcaz

Sizde tayin oldunuz mu var mı daha
Çiçeğim büz uzatma verdik bu sene seneye nasipse gidiyoruz
Iyiyim yavrular BENIMNKI belli yiyenlerin geldi haftasonu misafirler gelicek genel durumniyiyim şükür
Sizler nasılsınız herşey yolunda mi
❤❣
allah iyilik sağlık versin kuzum çok şükür her şey güzel ve huzurlu gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…