Evet evet bir kahve olsun birde sizzzzz başka bişi aramammmm yaOyyy maharetli kızlarım yaaay yeterki beraber olalım hiçbiri olmasada olurki
Mesaj yazma yerinde eğik yazının yanundaki 3 noktaya tıkladım orda gözlük gibi birşey bardı ordan yaptım
Kocamannnnn en büyük boy kare borcama yaptım buyrun gelin yiyelim kahve ile ya da çay ile bahçede
Părem yok senin bahçeye gelelim senin bahçe de çok fazla çiçek var
Dayım gevissiz Muhabbet olmaz ne varsa getir yiyelim derdi.Oyyy maharetli kızlarım yaaay yeterki beraber olalım hiçbiri olmasada olurki
Hemen uzatayımmm salişim nasılsın beybisiiiiuzat cn bi dilimcik
Sukur iyim . Sen nasilsin var mi Türkiye planinizHemen uzatayımmm salişim nasılsın beybisiiii
Bende severim paremmmmm
uzat cn bi dilimcik
Ay kızlar ahhh bilmem ki bir gün bunlar olur mu olsa ne güzel ne muhteşem olurKocamannnnn en büyük boy kare borcama yaptım buyrun gelin yiyelim kahve ile ya da çay ile bahçede
Părem yok senin bahçeye gelelim senin bahçe de çok fazla çiçek var
Belki olur toprak mi oluruz gozu girmez yaşlı huysuz ihtiyar miAy kızlar ahhh bilmem ki bir gün bunlar olur mu olsa ne güzel ne muhteşem olur❤ ❤⚘
Kurabiyem inanılmaz kötü insanlar çalıştığım yerde ben dünyanın en safıyım diyorum bunları görümceNoldu balımm
Ah kuzum ya onlar oranın kurdu olmuş demekKurabiyem inanılmaz kötü insanlar çalıştığım yerde ben dünyanın en safıyım diyorum bunları görümce
Allah iyilik versin saliş evet canım var kurbana inşallah az kaldı şafak sayıyorumSukur iyim . Sen nasilsin var mi Türkiye planiniz
İnşallah birgün paremmmmm birgün nasip olur ne de olsa Yalova Bursa'ya yakın birgün belki denk düşer yollarımızAy kızlar ahhh bilmem ki bir gün bunlar olur mu olsa ne güzel ne muhteşem olur❤ ❤⚘
Hemde ne kurt parem hemde ne kurtAh kuzum ya onlar oranın kurdu olmuş demek
Iyi olmana sevindim canım beniimİyiym kuzum sen nasılsın
Anadolunun ortasında linoşummmm Yalova değillİnşallah birgün paremmmmm birgün nasip olur ne de olsa Yalova Bursa'ya yakın birgün belki denk düşer yollarımız
Banada pareden geldi sadeceBana hiç bildirim gelmemiş ama bir baktım 9 sayfaa
Günaydın minnoşummm ben de uyumaya giderrBanada pareden geldi sadece