- 27 Mart 2019
- 29.016
- 103.652
Hoş geldin hemsom nasılsınSelammmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin hemsom nasılsınSelammmmm
İyi diyelim iyi olalım parem yorgunluğum var biraz ☺☺☺ seni sormalı sen napion ne ediyonHoş geldin hemsom nasılsın
Teşekkür ederim bi hemsom daha hoş geldin senden katil sohbetlerimizeHayırlı olsun topigin miss bol sohbetler,
Ne oldu canım hayırdırİyi diyelim iyi olalım parem yorgunluğum var biraz ☺☺☺ seni sormalı sen napion ne ediyon
Bu arada kapiya tiklamadan yazmisimTeşekkür ederim bi hemsom daha hoş geldin senden katil sohbetlerimize
Kış günü millet anca ev gezmesine gidiyor e malum dede evi olunca buraya da maşallah çok misafir geliyor ağırla et temizle kaldır derken bi yandan oruç da yoruyor tabiNe oldu canım hayırdır
Ben iyiyim şükür
Olsun tıklamaBu arada kapiya tiklamadan yazmisim
Yogunum biliyorsun , elimden geldigince ugramaya çalışırım❤
Allah kabul etsin maveramKış günü millet anca ev gezmesine gidiyor e malum dede evi olunca buraya da maşallah çok misafir geliyor ağırla et temizle kaldır derken bi yandan oruç da yoruyor tabi
Teşekkürler canim benim ,Olsun tıklama
Ne zaman istersen kapı açık
Amin inşallah her konuda hepimize inşallah hayırlı geceeler pareemAllah kabul etsin maveram
Rabbim güç versin kuzum
Sanada canım benimAmin inşallah her konuda hepimize inşallah hayırlı geceeler pareem
Kafalar karışmasın diye buraya çektim mesajı aynı anda bir kaç topiğe bakınca şöyle oluyorum benBugün kaynanamla dışarı çıktıkta onlardan gördük alalım sana dedi. Fiyatlar 7000 4000 olunca ses çıkmadı
Bende bir gittim geldim 12 olmuşMssPARE Catlak-kurabiye Minnosprenses @Buralardutluuugdu @mavikelebek34 @Fatmazell @ASSOSyal @Otrera @madammor @Hogwartss
Ben gelene kadar altı sayfa ne ara doldurdunuz hanımlar
Herkes nasıl keyifler yerinde mi
Hoş geldin perim nerelerdesin sesin yoktu uzun zamandırTık tık tııııııııık
Şaka yaptim ben tiklatmadan girerim ağaya beleş anadin mi
Bitti mi bariKafalar karışmasın diye buraya çektim mesajı aynı anda bir kaç topiğe bakınca şöyle oluyorum ben
Kızz bu arada nasıl pahalı öyle onlar. En son 2 buçuk 3 falandı yine nasıl pahalı diyordum sabit kalan tek şey benim cümlem olmuş
Bende bir gittim geldim 12 olmuş
Bitti bitti hepsine göz gezdirdimBitti mi bari
Günaydın hellam, hayırlı bir gün olsunGünaydın hayırlı sabahlar herkese
İnşAllah cocommGünaydın hellam, hayırlı bir gün olsun