- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.788
- 30
Vallahaa gidene kadar keyfimi cıkaremm ondan sonrası evbeni bekliyoohh onların olması çok iyi olmuş kuzum ohhh keyfini çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahaa gidene kadar keyfimi cıkaremm ondan sonrası evbeni bekliyoohh onların olması çok iyi olmuş kuzum ohhh keyfini çıkar
ne güzel kuzu valla. onlar gidene kadar alışırsın zaten sonra rahat rahat bakarsın bebişine. adını ne koydunuz kuzu ya atladım mı ben onuVallahaa gidene kadar keyfimi cıkaremm ondan sonrası evbeni bekliyo
Canım benimmmCok anlamlı bir söz olmus
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar güzelim
Valla bitmiyordu ozommmmAllah razı olsun kuzum benim senin misafir bitmez ay ben de bu ay çok ağrılı oldum. dinlen canım benim
Güzel annem hayırlı cumalar olsunHayırli cumalar selinimmmm
kolay gelsin minnoşumHayırlı cumalar güzelim
Hayirli cumalariniz olsun kizlar
Napiyinn kuzumValla bitmiyordu ozommmm
Aynen kuzumm yatıyorum şimdi şekerleme yapayım
Kolay gelsin ozommm öpüyorum
Güzel annem hayırlı cumalar olsun
Evettt alışma sürecindeyimmne güzel kuzu valla. onlar gidene kadar alışırsın zaten sonra rahat rahat bakarsın bebişine. adını ne koydunuz kuzu ya atladım mı ben onu
canım benim Allah eksikliğini göstermesin diyorum canım benim ben de seni çooooookkk çooooook öpüyorummValla bitmiyordu ozommmm
Aynen kuzumm yatıyorum şimdi şekerleme yapayım
Kolay gelsin ozommm öpüyorum
Güzel annem hayırlı cumalar olsun
güzel Almira'mız aramıza hoş geldi o zamaannnEvettt alışma sürecindeyimm
Almira ismi nüfusunada geçti kimlik kartı gelcek bikaçgüne
Hoşbuldum teyzoşumgüzel Almira'mız aramıza hoş geldi o zamaannn
Sen dur uyusun diye bakacan daha o zamanlarda gelcekBende uyandırmaya çalışıyorum oyy
Hayirli Cumalar Selinimm
Hahahahahah o kesin olcak tabii balummmSen dur uyusun diye bakacan daha o zamanlarda gelcek
Uyandirma yöntemlerinden devam elcoom öyle öyle alısacak inşallahHahahahahah o kesin olcak tabii balummm
Sırf sarılıktan sebep yoksa uyusun ballılokmam bende rahat etsem
Iyi ama biraz daha gözün içindeki sarılik gitmiş biraz bakalım saat 1 de randevumuz varUyandirma yöntemlerinden devam elcoom öyle öyle alısacak inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun ALLAH bir daha yasatmasin kokay gelsin telâşlarımız gelmiş güç olsun sağlığımız yerinde olsuncanım kuzum parem daha yeni görüyorum etiketleri. hastaneye gidip geliyorum kaç gündür. verem araştırması yaptılar ama temiz çıktı şükür sonuçlarım. bugün iş başı yaptım.
iyisin di mi sen kuşum?
Lenam tatlım.bi tanem hayırlı cumalar kalbi güzelim dikarin kabul olsun insallah duandan unutma ❤
Hayırlı cumalar çiçeğiiim senin cuma mesajların çok anlamlı