- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
İyiyim birtanem koşturmaca ağrım vardı sabah biraz uyumuşum 2 gündür koşturmaca idi misafir falan dinlendim kuzum sen nasılsınNapiyinn kuzum
Almira nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim birtanem koşturmaca ağrım vardı sabah biraz uyumuşum 2 gündür koşturmaca idi misafir falan dinlendim kuzum sen nasılsınNapiyinn kuzum
Ya canım părem hep dualardasınız unutur muyum Rabbim kimin ne varsa gönlünde fazlasını versin Aminnnn inşallah
Kıbrıs tatlım benim güzel părem canım paremmmm yufka kalplimmm güzel yüzlü kuzummmm yerim seniiiiii
Eki Görüntüle 3081642
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Eki Görüntüle 3081642
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Sensin tatlı canikomYaaaa seni yerim yerim kirazım bu kadar tatlı olmak zorunda mısın kiraz gibiiiiii
Güzel yürekli arkadaşım benimLenam tatlım.bi tanem ⚘
Ayy kuzum ya sende canm benimAminnn inşallah Meral01 cimmmmm cansın
canımsın
Ooyyy yorma kendini balımmm almira iyi bakalımm doktora gidiyoruz şimdi sonuçlarına göre umarım iyi çikarİyiyim birtanem koşturmaca ağrım vardı sabah biraz uyumuşum 2 gündür koşturmaca idi misafir falan dinlendim kuzum sen nasılsın
Almira nasıl
Sizde iyi olun canim benimmÇok şükür hep iyi olun kuzum
Teşekkür ederim kuzumSizde iyi olun canim benimm
Yaaaa selinimmm kuzummm sende benim için çok değerlisinSeni yerim yerim fıstıkımmmm sen benim hayatımda daha anlamlısın güzel yüzlü fatmammmm benimmm birtanem askommmmmmm