İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Merhaba minnoşum iyilik valla pertim çıkmış yatıyorum bir yandan bir yandan da netfilix Kuş Uçuşu dizine başladık öyle bişiler yiyip içiyoruz 😍🥰😍😘💜 sen nasılsın balımmmmm 😍🥰🪁🪅🐝🦋🌷🥳🌻😊

Merhaba minnoşummm ❤️❤️❤️
peach-cat.gif

Benim beybitom boyna emziriyorum kuzu sarılikk olmasın diye
Ohh ohh yerimm onu MashaAllah 🤤🤤
Allah razı olsun canım benim inan dualarınızı hissettim 🤗 sen nasılsın kuzum?
şu an 23 haftadayız çok çok erken ama bakalım artık Allah biliyor ne kadar ilerleyecek neler yaşayacağız. İnşallah Rabbim kimseyi böyle sınamasın 🤲🏻

Amin canım benim Rabbim senide hepimizi, sağlıkla sorunsuz kavuştursun bebeğine 🤲🏻🥰
Amin canım senden de razı olsun.. iyim çok şükür 😊

Amiin İnshaAllah güzel olacak merka etme dinlen bol bol

Tavşanımm aynı devamkee sen napıyonn herşey yolunda kı cancağzım😍😍😍🥰🥰🥰🌺🌺💓💓

love-couple.gif
Bebegimmmm benimmm elhamdülillah herşey yolunda ama bir değişiklik yok henüz 🤣🤣 şükür olsun halimize Allah'ın izniyle daha iyi olacağız hepimiz

Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin 😥

Meyabaa paremmm ancak görüyorum etiketi canını yediğim :KK60: :KK60: :KK60:

Balım geldi bebiş çok şükür sağlıkla taburcu oldu. Ama biraz orada Hazıra alışmıştı beyefendi meme reddimiz oluyor onunla baş etmeye çalışıyorm işte öyle geçiyor günler 🤗

Oh çok şükür canım sevindim olsun olsun alışacak sabret hiç acele etme stres yapma onlar hissediyor öyle gerginlikleri

Iyim tavşanım sen nasilsin .
Bende iyim salisimmm çok şükür 🤗 yok mu bir gelişme

İyiyim 👰🏻 immm sen nasılsın 🪅🪁💐Arkadaşlara gittim bugün yarında misafirim var koşturuyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Birazdan yürüyüş sonra hazırlıklar başlasın 🤭🤭🤭🤭🤭
Lnoşummm elhamdülillah iyimmm kuzucummmm super iyi bari güzel vakitleri geçir 🤗

MssPARE MssPARE
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Cookiie Cookiie
ASSOSyal ASSOSyal
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Lna16 Lna16
Jou Jou
@Fatmazell
@bir mucizee
Noisy Girl Noisy Girl
My_Moonlight06 My_Moonlight06

Daha kim vardı isim isim etiket yapamadım ama kızlar herkese merhaba. biz çok şükür çıktık hastaneden. Buraya hiç bakamadım hastanede iken. Risk devam ediyor o yüzden süreci yatarak geçireceğim. ne kadar dayanırsak o zamana kadar bekleyip göreceğiz.

Allah hepinizden razı olsun dualar okumuş merak etmişsiniz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Evlat isteyene sağlıklı bir gebelikle hayırlısından evlat versin inşallah hepiniz aklımdaydınız🤗

@bir mucizee kuzum dışarıdan okuyorsundur inşallah. Negatif haberini aldım üzülürüz ama yine ayağa kalkarız. Geçirdiğimiz her gün bizim için ayrı bir süreç. Bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır. Ben ölümden döndüm test sonuçlarına göre. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin önce sana can sonra canına can versin. Senin canın olmazsa başka herşey geçici. Bunları yazmak çok basit yaşamak çok zor en iyi şekilde bilirim ama bir an önce rutin hayatına devam edecek gücü bulursun inşallah dualarım seninle
canım benim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecektir ben inanıyorum 😍 ne olur kendine çok dikkat et bu süreçte 🥰

canım kuzum parem daha yeni görüyorum etiketleri. hastaneye gidip geliyorum kaç gündür. verem araştırması yaptılar ama temiz çıktı şükür sonuçlarım. bugün iş başı yaptım.

iyisin di mi sen kuşum?

X