İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Jou Jou kuzum canım doğum yaptın değil mi? yazışmalara bakmadım. bugün geldim işe . iyisiniz di mi her şey yolunda mı?
Yaptım kuzumm 7 gün oldu 🙈 zaman su gibi 😌
Herşey yolunda çok sükürr ya biraz sarılik olmuş emzirmekle uğraşıyorum habire çok zor uyanıyo

canım kuzum parem daha yeni görüyorum etiketleri. hastaneye gidip geliyorum kaç gündür. verem araştırması yaptılar ama temiz çıktı şükür sonuçlarım. bugün iş başı yaptım.

iyisin di mi sen kuşum?
Cok gecmiş olsun 😔

canım kuzum parem daha yeni görüyorum etiketleri. hastaneye gidip geliyorum kaç gündür. verem araştırması yaptılar ama temiz çıktı şükür sonuçlarım. bugün iş başı yaptım.

iyisin di mi sen kuşum?
Canım çok şükür temiz çıkmış sonuçlar onunla geçmiş olsun 🤗

ayyyy yerim onu ben 😍 kolay geçti mi doğumun var mı ağrıların? oyy geçer inşallah hemen
Sezaryen oldum ozomm ondan sonrası ağrılı geçti ama ağrı kesicilerle atlatıyorsun birşey değill genede kendim eğilip birsey alamıyorum mesela tam toparlanamadım annemle kv bizde onlar olmasa ben evi idare edemezdim bi kızıma bakıyorum oda 3 gündür anca ben bakıyorum annem arada gene uyanıp kucağıma getiriyor anlıcağın evde prenses gibiyim🤭

Kız elo ne kadar aktifsin bu vakti nerden buluyon 😅 yürüyen zombi gibi dolaşıyorum ben ortalıkta 😅
Bahahahahah merak ettiğin oldu bakk gene buralardayımm :KK70: yaaa bebe emzirmekten başka birşey etmiyorumkii annemle kv olunca kafa rahat :KK70: evde 2 aşçı varr 🤣🤣 ben totomu kaldırmıyorum getiren hizmetçilik ediyo bana eşimde öyle zaten 4 5 gundür doktora gidip geliiyoruz epey yoruluyorum gene tam atlatamadim

Sezaryen oldum ozomm ondan sonrası ağrılı geçti ama ağrı kesicilerle atlatıyorsun birşey değill genede kendim eğilip birsey alamıyorum mesela tam toparlanamadım annemle kv bizde onlar olmasa ben evi idare edemezdim bi kızıma bakıyorum oda 3 gündür anca ben bakıyorum annem arada gene uyanıp kucağıma getiriyor anlıcağın evde prenses gibiyim🤭
ohh onların olması çok iyi olmuş kuzum 😍 ohhh keyfini çıkar 😂

G

iyisin di mi sen kuşum?
Geçmiş olsun ozommm iyisin inşallah 🙁

sağol canım benim. iyiyim iyiyim sadece bi kaç gündür stres içindeydim sonuçlarım ne çıkacak diye ama şükür temiz çıktı

sen nasılsın canımın içisi🥰
Oh şükürler olsun ozommm çok sevindim adına 😍 iyiyim bende misafir gelen giden bende öyle geçiyor birde regl oldum ağrım var yatıyorum öyle 🙁

6d67ec63908399a0ca3f5340dc266007.jpg

ASSOSyal ASSOSyal

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Cookiie Cookiie

Minnosprenses Minnosprenses

Cemoos Cemoos

Y yagmurdansonra

M MaviMabellee

coconatt coconatt

Jou Jou

Migrenben Migrenben

bir mucizee bir mucizee