- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
Cok severimTeşekkürler paremmmm kesin Kıbrıs tatlısı
Amiinn inşallah Rabbim hepimize güc kuvvet versinBilmiyordum kuzum kolaygelsin allah güç versin❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok severimTeşekkürler paremmmm kesin Kıbrıs tatlısı
Amiinn inşallah Rabbim hepimize güc kuvvet versinBilmiyordum kuzum kolaygelsin allah güç versin❤
Amin kuzumCok severim
Amiinn inşallah Rabbim hepimize güc kuvvet versin
İyiyim bende ev işleri falan işe git gel kadının çilesi bitmiyor ki dinlenme mlduna gwçicem çamaşır asıpMeeeyyyhabaaa iyiyiiizz sen napıyorsun
Parem ya kendine güzel bitki çayı yap iç ve uyuBenim misafirler vardı baya yorucuydu sonra kardeşler geldi onlar daha yorucuydu yeni gittiler bende durum şuan bu
Ayy cidden öyle hee kadının işi bitmiyoooİyiyim bende ev işleri falan işe git gel kadının çilesi bitmiyor ki dinlenme mlduna gwçicem çamaşır asıp
Ayy parem ev, çocuk derken bunalimdayimCemoos sen nerdesin komşum sesin çıkmıyor beybis
Ay ben yorgunken uyuyamam kiParem ya kendine güzel bitki çayı yap iç ve uyu
Hiç bitmiyor ya keşke erkek olsaydımAyy cidden öyle hee kadının işi bitmiyooo
Az kaldı okulların kapanmasına canım sabirsen iyi olda hepsi gelir geçer ❤Ayy parem ev, çocuk derken bunalimdayim
Şu okulların kapanmasını bekliyorum iste
Iyi prenses kuzuu dün bezi değiştirirken almiş sağolsun kakası yaparken ustüme fışkırttı heryerim poh olduKolay gelsin nasıl prenses
düşündüm de yok cok sıkıcı bir hayatHiç bitmiyor ya keşke erkek olsaydım
AboooIyi prenses kuzuu dün bezi değiştirirken almiş sağolsun kakası yaparken ustüme fışkırttı heryerim poh oldu
Naptin minnoşum vazgeçme sakınİyiyim çok şükür çamaşır bekliyorum karamel ya makina bitiremedi bir türlü İyi akşamlar minnoşum, iyi şükür sen nasılsın? Sınava gireceksin dimi
Ebet sosyalim iyiyim çok şükür ASSOSyal ne yaptım ben ya
Oh ohh süperIyi prenses kuzuu dün bezi değiştirirken almiş sağolsun kakası yaparken ustüme fışkırttı heryerim poh oldu
Kuzumm iyiyim çok şükür yarından sonra mersin yolcusuyum biraz tatil oradan memleket onun heyecanı var sen nasılsın ne yapıyorsunASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Merhabababababaababababababab ne yapıyorsunuz nasılsınız
Hahahah hemde ne süperr bide sarı etmesi sevindirdii sarı etmesi gerekiyorduOh ohh süper
Yaaa daha neler nelerdüşündüm de yok cok sıkıcı bir hayat
Abooo
Cadı bi kız olacak koyversin gitsinHahahah hemde ne süperr bide sarı etmesi sevindirdii sarı etmesi gerekiyordu
Yok kız ne sınavı ben okumayı bırakalı cok olduİyiyim çok şükür çamaşır bekliyorum karamel ya makina bitiremedi bir türlü İyi akşamlar minnoşum, iyi şükür sen nasılsın? Sınava gireceksin dimi
Ebet sosyalim iyiyim çok şükür ASSOSyal ne yaptım ben ya
İyi akşamlar canım iyim sen nasılsınASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t