İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bak canim vedalasmanin bi adabi var demissin ama seni merak eden insanlar adap geregi bi cevap bile vermemissin kuzum bak uslubun hoş degil lutfen daha fazla bu mevzu uzanmasin konu kapansin gitsin hoş degil bu sekilde konusmak.

Destan yazdim ozur dilerim kendimi ifade etmeye calistim. Arkadasimi kendimi ifade etme, destek olma cabasindan etiketledim. Etiket yaptim diyip duruyorsun, uyeligimi iptal etmistim. Etiket gelse cevap vermeZ olur muyum. Neyse arkadasim bir daha yazmam. Anlayamadik birbirimiZi. Ben zaten sucluyum, gelip haber veemwyi dusunemedim. (Tedavi goruyorum, duygu somurusunden degil) yine de kizgin diilim kimseye. Kin beslemem. Kendine iyi bak

Bak canim vedalasmanin bi adabi var demissin ama seni merak eden insanlar adap geregi bi cevap bile vermemissin kuzum bak uslubun hoş degil lutfen daha fazla bu mevzu uzanmasin konu kapansin gitsin hoş degil bu sekilde konusmak.
Mabellam 3 gündür gelip gidip destan yazıyor beni suçluyor tek bir kez demiyor ki
Evet pare merak etmişin özür dilerim yada kusura bakma demiyor dese herşey biticek
3 gündür nasıl yazıyorsa ben etiket edince gelip iyiyim pare diyebilirdi dimi
Konuyu tartışma boyutuna getiriyor cidden suçluyum ki intihar edicem deyip gitti acaba ne oldu diye merak ettim evet suçluyum banane deseymişim keşke

Ay sinirim bozuldu ya bu nedir allah aşkına ne

Son düzenleme:
Bazen iyilikten maraz doguyor iste pariş

Sende iyi ki varsın parem seni bilen biliyor kuzum zaten

Sana yakışanda bu olur canım şifa olsun tedavin inşallah

(intihari kizginlikla demisimdir ya da karistirdin belki, arama yerinde arattim nickimle, oyle bir sey yok ve hic hatirlamiyorum, sukur o kadar pskolojim kôtü ilerlemedi, Allah korusun) MssPARE mesaj karmasasindan ôzür dilenecek bi yer olmuyo ki, oradan gireyim. Mesaj yazmam ama barisip gidelim. Hadi gel ôzür dilerimöptüm

Boza sen Bdv konu açtın ben okudum oraya yorum yapmadım ozelden sana mesaj attım sen dedin ki özelden mesaj gelince senden geldiğini daha bakmadan bildim pare dedin ne iyi birisin dedin bana senle özelden actigin konuyla ilgili konuştuk hayret ya özelde konuşmaları döktürme bana intihar demedim deyip o zaman benmi uydurdum gerçekten insani çileden çıkarırsın hem barışalim deyip hemde yok oyle bir şey demedim ne ya
BOza inşallah iyi olursun buda senin elinde
Sağlıklı olursun kk da hayatinda iylikler

Son düzenleme:
Evet kuzum sen napıyorsun nasılsın
Napıyım canım 2 gündür düğün vardı dün yakınımızda evde yemek falan vrrdi gündüz bende ordaydım. Birde aşırı rüzgar vardı biryandan terledim biryandan rüzgar carptı galiba sesim falan gitti bugün biraz boğazım acıyor
Sen napıyosun nasılsınız almiş napıyor

Bitmedi he düğünlerinizz
Napayim emzir yatır falan herzamanki hallerimiz

Jou cnm dün giremedm die bugn okudum.. Umarm çözüm bulmuşsndır ama ben yinede yazaym
Benm kızm 1 kere bile emmedi.. Sütüm olduğu halde..
Hep sağdım elektrikliyle..
Haliyle göğüs uçlarm perte ayrılmştı..
Kan akıordu.. Ağlaya ağlaya sağaedm
Hiç bişi fayda etmedi
Sonra bir tanıdık hemşire
Sarı kutu hametan al sür iyice emdir snra üstüne kalın tabaka bırak.. Jelatinle üstüne kapatki sütyene vs sinmesin silinmesin o kalsn demişti..
Sağmadan veya emzirmeden öncede yıka snra tekrar synı şey die..
Benm yaramı bitek o geçrdi

Reactions: Jou
Kişiden kisiye değişiyor demkki yaa ğögüs kalkanıyla denedim nemli bıraktı kupkuru olunca acıyodu baya düzeliyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…