İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Gerçektende öylee ve merak edilmek cok güzel birşey bende şaşkınım böyle düsünüldügüne inanin pare gercekten öyle kızlarben bigün gırmediğim de aninda ulaşmaya çalışan birinsan MssPARE

Hedef60kgolmak @19Temmuzda69um

Minnosum iki gündür bunu yazıyorum konuyu başka başka yerlere çekiyor
Vefa denen şey vardır samimiyetin verdiği önem vardır
Derdini paylastigin da seni umursayan birini de bunca söz denmez ama anlamıyor
Iki diyor derdimi paylaştım diye gebe kalınıyor demiş
Demek onun için paylaşmaya bakış acısı bu
Yada deger
Benim suçum fazla önemser acaba durumu ne diye endişe eder fazlaca iyi niyetli olursam böylede cevap alırım
Neyse kuzum saolasin bitanem ❤

Bakış açıları yersiz parem herkesi önemsememem lazım demekki en iyisi boşver parem

Boşver parem seni bilen biliyorr

Buraya toplanıp acı tatlı her şeyi paylaşıyoruz birlik öldük dost arkadaş olduk özelden gorustuklerimiz var tabiki metraj ederim sorarım elcom öylede olmalı yoksa bu samimiyet olmayacaksa burdaki sohbetinde yakınlığında ne anlamı kalıcak ki
Işte ben böyle düşünüyorum ama başka düşünüp arkadaşlığı o anlık yaşayanlar varmış megee

Bitanesin

Almira ne yapıyor geceleri uykusuz kalıyormuşum eve çıktım dimi
Kalmammı kizzz kucağımda emziriyorum biyandan gözum kapanıyorr alışıcam artıkk 4 den sonra gözler gidiyor benim ama 5 ten sonra bi güzel uyuyo gece cok emzirince
Cok emmek istiyorr kakasını ve çişini edince agliyor illa o an degiştircen bezini degiştirmeye kalksan çığlık atıyorr dahada

Aynenn oylee dediğin gibii

Iyi ediyor o kadar rahatlıktan sonra al sana tatlı eziyetler

Minnosprenses Jou ya ben piskopatmiyim da beni merak eden kisiye kizayim. Merak etmek hafif kizginlikla sitem ederek olur. Çemkirire yakin, arkamdan, degisik kisilikler, nankör diyerek olmaZ. Vedalasmanin bile bir adabı vardir. Hadi By boza diyerek diil.

Kızgınlık haliyle söylenmiş bir yazı hibi düşün boza senin bayadır arıyor çünkü

Kim cemkirdi sana 3 gündür buraya destan yazıyorsun gelme yazma diyorum arkadaşını etiket ediyorsun
seni burda merak edip etiket yaparken sen kk daymışım insan gelir iki kelime yazar ben iyiyim derdi dedim
Burda seni umursarken tek kelime yazmadın onca konuştuk ettik bu nankörlük dedim
Aynen de oyle şimdi gelip gidip yazıyorsun 3 gündür ya o etiketlere neden dönmedin o zaman dedim cemkirdi kim seni merak ettim iki kelime yazmadım diyen kim
Hayret ya cidden hayret
Hadi by dedim yine diyorum hadi by

Ama haklisin bi konuda kime değer verip merak edeceğini bilmeli insan sanal yer olunca demek senin ki o anlık bir şeymiş sırt dönmekmis
Aynen suçluyum seni merak ettiğim için
Şimdi lütfen daha fazla saçmalama ve yazma
Bu nedir ya

Minnosum yeni gördüm iste bilmeden etmeden on yargılı olmak ve Bu tarz laflar etmek ne derece doğru Allah herkesin kalbine göre versin bitanem

Allah güzel insanlara denk getirsin şükürki rabbim kalbi güzel insanlarla dostluk nasip etti bana arada bazıları cikicak ki elenecek
Bu güzel insanlardan biri sensin ilk tanıdığım kk da ve hep yan yana olduğumuz iyiki tanıdım dediğim iyi ki var dediğim melekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…