- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.367
Günaydın canımRööorrrraaayyyydddduuunnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımRööorrrraaayyyydddduuunnnnnn
Bensiz bırakmam demiştimmmmGünaydın canım
Kızçeden zaman buldukça gelBensiz bırakmam demiştimmmm
Gerçektende öylee ve merak edilmek cok güzel birşey bende şaşkınım böyle düsünüldügüne inanin pare gercekten öyle kızlarben bigün gırmediğim de aninda ulaşmaya çalışan birinsan MssPARESizin durumdan haberiniz yok gelip burada parenin üzerine gitmişsiniz asıl siz dışarıda nasıl birisiniz allah bilir pare burada kötü durumda olan canı sıkkın olan herkesinin imdadına yetişir dua topiğinde dua ister arkadaşlar etiket dediğiniz sizin için basit birşey belli ki zamam ayırıp zihnen yoruluyor acana arkadaş iyi mi, boza pareyle dertleşmiş biranda yok olmuş parede endişelenmiş arkadaşın durumundan bu yuzdan kızmış siz bilmediğiniz şeylere yoeum yapmayın ortalığı kızıştırmayın bence!
Minnosum iki gündür bunu yazıyorum konuyu başka başka yerlere çekiyorYanlış anlaşılma oldu bence parede seni çok merak etmiş samimi olmak değil senim sorunun insanlarla iletişim kurup sonradan bir anda yok oluyorsun, burada bizde çok insanla muhatap oluyor yada samimi oluyorız bozacım sen dertleşmişsin sonradan hiç dönmemişsin özelden yazabilirdin merak etmiş olabilir diyip endişe etmiş senin için arkadaşımız aslında güzel bir şey seni seven ve son durumundan haberdar olmak isteyen biri var fakat sen iletişimi biranda kesmişsin
Bakış açıları yersiz parem herkesi önemsememem lazım demekki en iyisi boşver paremMinnosum iki gündür bunu yazıyorum konuyu başka başka yerlere çekiyor
Vefa denen şey vardır samimiyetin verdiği önem vardır
Derdini paylastigin da seni umursayan birini de bunca söz denmez ama anlamıyor
Iki diyor derdimi paylaştım diye gebe kalınıyor demiş
Demek onun için paylaşmaya bakış acısı bu
Yada deger
Benim suçum fazla önemser acaba durumu ne diye endişe eder fazlaca iyi niyetli olursam böylede cevap alırım
Neyse kuzum saolasin bitanem ❤
Boşver parem seni bilen biliyorrMinnosum iki gündür bunu yazıyorum konuyu başka başka yerlere çekiyor
Vefa denen şey vardır samimiyetin verdiği önem vardır
Derdini paylastigin da seni umursayan birini de bunca söz denmez ama anlamıyor
Iki diyor derdimi paylaştım diye gebe kalınıyor demiş
Demek onun için paylaşmaya bakış acısı bu
Yada deger
Benim suçum fazla önemser acaba durumu ne diye endişe eder fazlaca iyi niyetli olursam böylede cevap alırım
Neyse kuzum saolasin bitanem ❤
Evet elçomGerçektende öylee ve merak edilmek cok güzel birşey bende şaşkınım böyle düsünüldügüne inanin pare gercekten öyle kızlarben bigün gırmediğim de aninda ulaşmaya çalışan birinsan MssPARE
Hedef60kgolmak @19Temmuzda69um
Buraya toplanıp acı tatlı her şeyi paylaşıyoruz birlik öldük dost arkadaş olduk özelden gorustuklerimiz var tabiki metraj ederim sorarım elcom öylede olmalı yoksa bu samimiyet olmayacaksa burdaki sohbetinde yakınlığında ne anlamı kalıcak kiGerçektende öylee ve merak edilmek cok güzel birşey bende şaşkınım böyle düsünüldügüne inanin pare gercekten öyle kızlarben bigün gırmediğim de aninda ulaşmaya çalışan birinsan MssPARE
Öyle yaptım yapicam bisver gitsinBakış açıları yersiz parem herkesi önemsememem lazım demekki en iyisi boşver parem
Bitanesin ❤Boşver parem seni bilen biliyorr
Kalmammı kizzz kucağımda emziriyorum biyandan gözum kapanıyorr alışıcam artıkk 4 den sonra gözler gidiyor benim ama 5 ten sonra bi güzel uyuyo gece cok emzirinceBitanesin ❤
Almira ne yapıyor geceleri uykusuz kalıyormuşum eve çıktım dimi
Aynenn oylee dediğin gibiiBuraya toplanıp acı tatlı her şeyi paylaşıyoruz birlik öldük dost arkadaş olduk özelden gorustuklerimiz var tabiki metraj ederim sorarım elcom öylede olmalı yoksa bu samimiyet olmayacaksa burdaki sohbetinde yakınlığında ne anlamı kalıcak ki
Işte ben böyle düşünüyorum ama başka düşünüp arkadaşlığı o anlık yaşayanlar varmış megee
Iyi ediyor o kadar rahatlıktan sonra al sana tatlı eziyetlerKalmammı kizzz kucağımda emziriyorum biyandan gözum kapanıyorr alışıcam artıkk 4 den sonra gözler gidiyor benim ama 5 ten sonra bi güzel uyuyo gece cok emzirince
Cok emmek istiyorr kakasını ve çişini edince agliyor illa o an degiştircen bezini degiştirmeye kalksan çığlık atıyorr dahada
Hahahaha vallaha öyle olduuIyi ediyor o kadar rahatlıktan sonra al sana tatlı eziyetler
Minnosprenses Jou ya ben piskopatmiyim da beni merak eden kisiye kizayim. Merak etmek hafif kizginlikla sitem ederek olur. Çemkirire yakin, arkamdan, degisik kisilikler, nankör diyerek olmaZ. Vedalasmanin bile bir adabı vardir. Hadi By boza diyerek diil.Gerçektende öylee ve merak edilmek cok güzel birşey bende şaşkınım böyle düsünüldügüne inanin pare gercekten öyle kızlarben bigün gırmediğim de aninda ulaşmaya çalışan birinsan MssPARE
Kızgınlık haliyle söylenmiş bir yazı hibi düşün boza senin bayadır arıyor çünküMinnosprenses Jou ya ben piskopatmiyim da beni merak eden kisiye kizayim. Merak etmek hafif kizginlikla sitem ederek olur. Çemkirire yakin, arkamdan, degisik kisilikler, nankör diyerek olmaZ. Vedalasmanin bile bir adabı vardir. Hadi By boza diyerek diil.
Kim cemkirdi sana 3 gündür buraya destan yazıyorsun gelme yazma diyorum arkadaşını etiket ediyorsunMinnosprenses Jou ya ben piskopatmiyim da beni merak eden kisiye kizayim. Merak etmek hafif kizginlikla sitem ederek olur. Çemkirire yakin, arkamdan, degisik kisilikler, nankör diyerek olmaZ. Vedalasmanin bile bir adabı vardir. By boza diyerek diil.
Bu mantikli evetKızgınlık haliyle söylenmiş bir yazı hibi düşün boza senin bayadır arıyor çünkü
Minnosum yeni gördüm iste bilmeden etmeden on yargılı olmak ve Bu tarz laflar etmek ne derece doğru Allah herkesin kalbine göre versin bitanemSizin durumdan haberiniz yok gelip burada parenin üzerine gitmişsiniz asıl siz dışarıda nasıl birisiniz allah bilir pare burada kötü durumda olan canı sıkkın olan herkesinin imdadına yetişir dua topiğinde dua ister arkadaşlar etiket dediğiniz sizin için basit birşey belli ki zamam ayırıp zihnen yoruluyor acana arkadaş iyi mi, boza pareyle dertleşmiş biranda yok olmuş parede endişelenmiş arkadaşın durumundan bu yuzdan kızmış siz bilmediğiniz şeylere yoeum yapmayın ortalığı kızıştırmayın bence!