- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Çok şükür cnmKişiden kisiye değişiyor demkki yaa ğögüs kalkanıyla denedim nemli bıraktı kupkuru olunca acıyodu baya düzeliyor sanki
Emdikçe alışır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür cnmKişiden kisiye değişiyor demkki yaa ğögüs kalkanıyla denedim nemli bıraktı kupkuru olunca acıyodu baya düzeliyor sanki
Gogüs kalkanı iyi geldi yaa ilkbaşta bayağı canımı acıtıyoÇok şükür cnm
Emdikçe alışır
Bu sene çok yakınlar var canım bitmicek sezon sonuna kadar varBitmedi he düğünlerinizz
Napayim emzir yatır falan herzamanki hallerimiz
Ya ben seni yerim tinosum hepinizi seviyorum❤❤❤O birr pareee o bir iyilik meleğisiiii o dua gruplarımızın çiçeği gülüüü Elinin yetiştiğince kimin ne sıkıntısı var dinler şu tanıştığım zaman diliminde kalbinin güzelliğine iyiliğine kefilim Kimseninde üzmesine incitmesine izin vermeyiz.Topiğimizin anası o anasıseni seviyoruz paremmm her zaman çook mutlu ol çoookk MssPARE
BitmezzBu sene çok yakınlar var canım bitmicek sezon sonuna kadar var
Oyy bana atmadın ama
Sorma hiçte sevmiyorumBitmezz
Yeni evliyken ben çok severdim sonra dedimy etti bana verdiği altinlar gittiSorma hiçte sevmiyorum
Ya yerine göre bende seviyorum elço ama sık sık olumca çekilmiyo e birde dediğin gibi her düğğün ayrı bir masrafYeni evliyken ben çok severdim sonra dedimy etti bana verdiği altinlar gitti
Aynenn gitmesende olmitoYa yerine göre bende seviyorum elço ama sık sık olumca çekilmiyo e birde dediğin gibi her düğğün ayrı bir masraf
Mesttt oldummmmm paremmmYa ben seni yerim tinosum hepinizi seviyorum❤❤❤
Iyiki dua grupları yapmışım iyiki sizleri tanımışım
Sabah minnoş yazdım çok güzel dostluklar çok güzel arkadaşlıklar edindim burda
Uzak olsakta kalplerimize gönüllerimize dokunduk şükür ki iyi ınsanlara sizlere denk geldim
Burda dertlerimizi mutluluğumuzu paylaşıp birlik olduk
Her birimizin kalbi bir yüreği bir
Ve sen benim naif tatlı kibar nazik kalbini yediğim tinosum esramsin
Bitanesin bal böceğim lokma tatlım seviyorum seni biliyorsun ❤⚘
Mesttt oldummmmm paremmm
Sevgii patlaması yaşıyorumn şuannn
Malesef canım pandemide ne iyiydiAynenn gitmesende olmito
Ayyy kızzz pandemi bitti millet coştuu hahahaha allahtan bize yok dügünMalesef canım pandemide ne iyiydi
Günaydın canım nasılsıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok şükür bugünlerimize parem iyiyim cnm sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Bende iyiyim bahçeden geldim uzandım biraz uyudum sonra ev işleriçok şükür bugünlerimize parem iyiyim cnm sen nasılsın
ellerine sağlık cnmBende iyiyim bahçeden geldim uzandım biraz uyudum sonra ev işleri
Her çeşit meyve ağacı herceşit sebze fidesi var kuzum bugün yaprak topladım biraz kışlık hazırlık bi yandanellerine sağlık cnm
neler var bahçede