- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Amiiinn matmazelimmm inş rabbim büyükAleykümselam çiçeğiim amin inşallah tez vakitte o güzel haberleri alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinn matmazelimmm inş rabbim büyükAleykümselam çiçeğiim amin inşallah tez vakitte o güzel haberleri alalım
Üzülme demek çok kolay ama geçecek düzelecek her şey ben inaniyorum
Canımsın kuzumm Kiraz güzeliimm sende neden bu profil damgalarından yok joyzların ki gibi kaç kez birinci de oldun aslındaAmiiinn matmazelimmm inş rabbim büyük
Kuzum simdi sitede yenileme çalışması var ya o yüzden onlarınki de gitti.ama tekrar gelecek çok heyecanla bekliyorum beybitomCanımsın kuzumm Kiraz güzeliimm sende neden bu profil damgalarından yok joyzların ki gibi kaç kez birinci de oldun aslında
Oyyy çok sevindim Profiline çok yakışacaklardır eminimmKuzum simdi sitede yenileme çalışması var ya o yüzden onlarınki de gitti.ama tekrar gelecek çok heyecanla bekliyorum beybitom
Ayyyyy inş matmazelim yaaa hediyemde geliyo yolsa,cildircamOyyy çok sevindim Profiline çok yakışacaklardır eminimm
Yaaaaaaa çok Sapşik ama kiii bide poncikEvettt buda bizz
Oyyyy ne heyecanlı değil mii güle güle kullan hediyeni hahahaAyyyyy inş matmazelim yaaa hediyemde geliyo yolsa,cildircam
Sormaaa bebekimmm yaaa valla yok böyle birsey pazartesi gelse de paylassam çatlıyorum ayy ins kuzum çok teşekkür ederim, darisibasina olsun inşOyyyy ne heyecanlı değil mii güle güle kullan hediyeni hahaha
İnşallah kuzumm hakediyorsun o emeklerin karşılığını alıyorsunSormaaa bebekimmm yaaa valla yok böyle birsey pazartesi gelse de paylassam çatlıyorum ayy ins kuzum çok teşekkür ederim, darisibasina olsun inş
Oyyy canım benim, çok teşekkür ederim inş kuzumm yaaİnşallah kuzumm hakediyorsun o emeklerin karşılığını alıyorsun
Çok öptüm pamuk kalplim hayırlı gecelerin olsun güzel bir güne uyanalım hepimizOyyy canım benim, çok teşekkür ederim inş kuzumm yaa
Amiiinnnn canım kuzummm matmazelim, huzurlu geceler ins harika bir gün olacakÇok öptüm pamuk kalplim hayırlı gecelerin olsun güzel bir güne uyanalım hepimiz
⚘❤
Tatlı hemsom saolasin bitanem aman kimse ölmesin az ötede olsunlar yeter
Yanlış anlaşılma oldu bence parede seni çok merak etmiş samimi olmak değil senim sorunun insanlarla iletişim kurup sonradan bir anda yok oluyorsun, burada bizde çok insanla muhatap oluyor yada samimi oluyorız bozacım sen dertleşmişsin sonradan hiç dönmemişsin özelden yazabilirdin merak etmiş olabilir diyip endişe etmiş senin için arkadaşımız aslında güzel bir şey seni seven ve son durumundan haberdar olmak isteyen biri var fakat sen iletişimi biranda kesmişsinSagol canim benim. Diyorum ya benim en buyuk sorunum, samimi olmak (sorunlu oldugumu belli ederek) sorunlunun uzerine herkes gider, is yerinde, ailede, arkadas ortaminda. Kendine ôzguveni olan, sorunlarini belli etmeyen biri olmaliydim. Olamadim ama bedeli itilip kakilmak olmamali
Sizin durumdan haberiniz yok gelip burada parenin üzerine gitmişsiniz asıl siz dışarıda nasıl birisiniz allah bilir pare burada kötü durumda olan canı sıkkın olan herkesinin imdadına yetişir dua topiğinde dua ister arkadaşlar etiket dediğiniz sizin için basit birşey belli ki zamam ayırıp zihnen yoruluyor acana arkadaş iyi mi, boza pareyle dertleşmiş biranda yok olmuş parede endişelenmiş arkadaşın durumundan bu yuzdan kızmış siz bilmediğiniz şeylere yoeum yapmayın ortalığı kızıştırmayın bence!MssPARE canım iyi güzel başlamışsın endişeleniğini ifade etmişsin ama nankörlük nedir Allah aşkına??? Senin yıllardır bu kıza gerçek hayatta bir emeğin mi oldu??? Etiket dediğin kopyala yapıştır zaten bu mu emek ☺
@19Temmuzda69um canım sakın üzme kendini bu insan için, insan başkasını suçladığı şeyi kendi yaparmış, gerçek hayatta nasıl biri bilemeyiz
Ben kötü durumdayım diyenin üstüne giden çok olur zaten bi daha da yazma boşver