İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

cute-silver-hug.gif

Canım paremm güzel yürekli düşünceli paremm seni sevmeyen ve üzenler ölsün beee :KK70: :KK68: :KK60: :süslü: MssPARE MssPARE

Sagol canim benim. Diyorum ya benim en buyuk sorunum, samimi olmak (sorunlu oldugumu belli ederek) sorunlunun uzerine herkes gider, is yerinde, ailede, arkadas ortaminda. Kendine ôzguveni olan, sorunlarini belli etmeyen biri olmaliydim. Olamadim ama bedeli itilip kakilmak olmamali
Yanlış anlaşılma oldu bence parede seni çok merak etmiş samimi olmak değil senim sorunun insanlarla iletişim kurup sonradan bir anda yok oluyorsun, burada bizde çok insanla muhatap oluyor yada samimi oluyorız bozacım sen dertleşmişsin sonradan hiç dönmemişsin özelden yazabilirdin merak etmiş olabilir diyip endişe etmiş senin için arkadaşımız aslında güzel bir şey seni seven ve son durumundan haberdar olmak isteyen biri var fakat sen iletişimi biranda kesmişsin

MssPARE MssPARE canım iyi güzel başlamışsın endişeleniğini ifade etmişsin ama nankörlük nedir Allah aşkına??? Senin yıllardır bu kıza gerçek hayatta bir emeğin mi oldu??? Etiket dediğin kopyala yapıştır zaten bu mu emek ☺

@19Temmuzda69um canım sakın üzme kendini bu insan için, insan başkasını suçladığı şeyi kendi yaparmış, gerçek hayatta nasıl biri bilemeyiz 😊
Ben kötü durumdayım diyenin üstüne giden çok olur zaten bi daha da yazma boşver 😉
Sizin durumdan haberiniz yok gelip burada parenin üzerine gitmişsiniz asıl siz dışarıda nasıl birisiniz allah bilir pare burada kötü durumda olan canı sıkkın olan herkesinin imdadına yetişir dua topiğinde dua ister arkadaşlar etiket dediğiniz sizin için basit birşey belli ki zamam ayırıp zihnen yoruluyor acana arkadaş iyi mi, boza pareyle dertleşmiş biranda yok olmuş parede endişelenmiş arkadaşın durumundan bu yuzdan kızmış siz bilmediğiniz şeylere yoeum yapmayın ortalığı kızıştırmayın bence!

X