Alttan almaktan bıktın mi(Üyelik iptali yapmistim)Yasamayan bilmez tabi ki, "benim de sikintilarim oldu" "ben de kötüydüm" vb laflar bana doktor tarafindan koyulan teşhisin yaninda sığ kalıyor. Ya ben bu hastaligi iki kucuk cocugumla, hatta biri bebek ve esimden uzak yasiyorum. Senelik izindeyim suan.Suan yataktan yaZiyorum, iki arada derede. Ben memuriyet hayatimi birakacak haddeye geldim, bunla ilgili konu da actim. Bana nankör, degisik karakterli diyemezsiniz tamam mi,MssPARE alttan almaktan biktim. Buraya arada selam versem de devamli etiket yapiliyor, yetisemiyorum. Vaktim yok, yapmayin desem ayıp olacaktı. Ne istiyorsunuz benden ya, iki üç kere derdimi dinlediniz Allah razi olsun. tamam ben de zaten defalarca girdim buraya kahve fotosu paylastim, mutluydum ya bekar biri diilim zamanim yok, çıldırıcam. Hastayim diyorum ya keske kimseyle samimi olmasaydim zamaninda, en buyuk hatam bu. Ne derdini anlatiyorsun boza, sonra insanlara gebe kaliyorsun. Bu hastalik dusunceyi de etkiliyo, ne kadar anlatsam boş. Hedef60kgolmak kanki sen de bi iki cumle yazar misin. Ya kusura bakma etiketledim belki anlayan olur. Ya bu insanin buraya yazamamasindan daha dogal ne olabilir. Ben biri yazmayinca ustune gitmem. Nankor vb kimseye demem. Yazik gercekten. Hepiniz iyisiniz bi ben yanlisim. "Bu sitede yüzlerce insan var, toplasaniz 10 küsür tanesi aktif yaZıyor" o zaman yuzlerce insana kızın. Ya zaten işin normali cok aktif OLAMAMAK ki orandan bunu anlayabilirsiniZ. Ya ben wcye gidemiyorum, suan coxuklar ve esim uyuyor. Uyumam gerekirken mesaj atiyorum. Vaktim yok benim VAKTİM. bi kere ugrayip nick degistirdim merak etmeyin diyecekmisim . Onu dusunemedim ozur dilerim oldu mu. Baska yerlerde varmisim. Ya istedigim yerde olurum . Enerjim yoksa, moralim bozuksa boyle topiklere girip enerji emmem. Mod mu dusureyim.Ya ortada konu bile yok. Vicdani olan uzerime gelmez.Yaallahi cildiricam az kaldi
Ya sana neden yazmadım denmedi nereye istersen yaz banane gelme buraya yazmada lütfen banane ya banane nereye yazmak istersen yaz niue buraya yazmadın demedin konuyu alıp baskanyerlere ne güzelde çekiyorsun hakkaten anlama sorunun var(Üyelik iptali yapmistim)Yasamayan bilmez tabi ki, "benim de sikintilarim oldu" "ben de kötüydüm" vb laflar bana doktor tarafindan koyulan teşhisin yaninda sığ kalıyor. Ya ben bu hastaligi iki kucuk cocugumla, hatta biri bebek ve esimden uzak yasiyorum. Senelik izindeyim suan.Suan yataktan yaZiyorum, iki arada derede. Ben memuriyet hayatimi birakacak haddeye geldim, bunla ilgili konu da actim. Bana nankör, degisik karakterli diyemezsiniz tamam mi,MssPARE alttan almaktan biktim. Buraya arada selam versem de devamli etiket yapiliyor, yetisemiyorum. Vaktim yok, yapmayin desem ayıp olacaktı. Ne istiyorsunuz benden ya, iki üç kere derdimi dinlediniz Allah razi olsun. tamam ben de zaten defalarca girdim buraya kahve fotosu paylastim, mutluydum ya bekar biri diilim zamanim yok, çıldırıcam. Hastayim diyorum ya keske kimseyle samimi olmasaydim zamaninda, en buyuk hatam bu. Ne derdini anlatiyorsun boza, sonra insanlara gebe kaliyorsun. Bu hastalik dusunceyi de etkiliyo, ne kadar anlatsam boş. Hedef60kgolmak kanki sen de bi iki cumle yazar misin. Ya kusura bakma etiketledim belki anlayan olur. Ya bu insanin buraya yazamamasindan daha dogal ne olabilir. Ben biri yazmayinca ustune gitmem. Nankor vb kimseye demem. Yazik gercekten. Hepiniz iyisiniz bi ben yanlisim. "Bu sitede yüzlerce insan var, toplasaniz 10 küsür tanesi aktif yaZıyor" o zaman yuzlerce insana kızın. Ya zaten işin normali cok aktif OLAMAMAK ki orandan bunu anlayabilirsiniZ. Ya ben wcye gidemiyorum, suan coxuklar ve esim uyuyor. Uyumam gerekirken mesaj atiyorum. Vaktim yok benim VAKTİM. bi kere ugrayip nick degistirdim merak etmeyin diyecekmisim . Onu dusunemedim ozur dilerim oldu mu. Baska yerlerde varmisim. Ya istedigim yerde olurum . Enerjim yoksa, moralim bozuksa boyle topiklere girip enerji emmem. Mod mu dusureyim.Ya ortada konu bile yok. Vicdani olan uzerime gelmez.Yaallahi cildiricam az kaldi
Amin ...Canım kimse itip kakamaz
Yalnızca iyi dileklerde bulunsa iyileşmen için, şık bir hareket olurdu ama sen sorununu anlattıktan sonra üstüne gelmesi...
Bu sayfa sana bakmıyor artık kuzum boşver
Allah yardıma ihtiyacımız olduğunda bizi anlayan ve elini uzatan insanlar göndersin daima
Yani gerçekten özeli ve burayı bilmiyorum yani geçmişinizi, vakit ayırmak olarak ilgilendiysen ben teşekkür ederim onun adına 🖒Valla boza sana ne dedi bilmiyorum ne konuştunuz bilmiyorum buraya gelip bilmeden etmeden tek taraklı dinleyip beğenmedikleri basmaya olmuyor etiket emek değil evet ama bir emekte aynı zamanda neden uzatılıyor onuda anlamadım boyayla bozayla bu topik açıldığından ve ben ye konu açıp intihar edicem dediğimden beri gerek burda gerek özelde konuştuk beğenmedim yapmışın ya onları keşke piyasaydın sadece etiket meselesi olmadığını görürdün
Nankörlük evet ben önün adına kayboldu gitti nerde bu kız diye etiket edip endişe ederken kk da olması gelip buraya ben iyiyim demesi bana göre doğru degil ben önün için endişe ediyorsam demek önem veriyorum ve demekki önün için bu önemin bir değeri yokmuş onca özelde burda konuşmasında bir önemi yokmuş konuyu uzatmaya gerek yok gelip buraya anlamadan dinlemeden yazmanın da lütfen rica ediyorum uzamasın dün oldu bitti tekrar ne gerek var boza kendi yazamıyordu? Ve ayrıca başka topikler de de yine buna benzer şeyler yapmış o yüzden yazmayın rica ediyorum
Bence senin en büyük sorunun sana destek olan seni önemseyen yanında olan elinden tutan merak eden insanlara arkanı dönmen ve hiç oralı olmaman yokmuş gibi davranmam elini uzatanlari itmemSagol canim benim. Diyorum ya benim en buyuk sorunum, samimi olmak (sorunlu oldugumu belli ederek) sorunlunun uzerine herkes gider, is yerinde, ailede, arkadas ortaminda. Kendine ôzguveni olan, sorunlarini belli etmeyen biri olmaliydim. Olamadim ama bedeli itilip kakilmak olmamali
Yanı bilmeden gelip buraya yazıp bir şeyler demen hos olmadı şıkta olmadı ben bozayla çok konuştum onun için üzüldümYani gerçekten özeli ve burayı bilmiyorum yani geçmişinizi, vakit ayırmak olarak ilgilendiysen ben teşekkür ederim onun adına 🖒
Yalnızca kötü hissettiği için üstüne geliyorsun gibi gördüm
Sen de beğenmedim attın ödeştik
@19Temmuzda69um canım gerçekten ilgilenildiyse lütfen küçük bi yazıyla yalnızca özetle durumunu anlatıp yazamayacağını bildirseni seviyorum canım benim
Anladım canım peki , gerçekten bilmiyordum ☺ çok endişelenmişsin kırılmışsın belliYanı bilmeden gelip buraya yazıp bir şeyler demen hos olmadı şıkta olmadı ben bozayla çok konuştum onun için üzüldüm
Kaç kez endişe edip etiket yaptım nerdesin diye buraya yazmadın meselesi değil iste keşke yazdıklarımı okusaydın biri sizin hakkımızda endişe duyuyorsa heleki tanımadığın sanaldan biri kendi adıma diyeyim cidden sizi merak ediyordur intihar edicem deyip ortadan kayboluyorsa bide
Ben bu anlamda dedim kk da her yere yazıyorsun yazdım beni ilgilendirmez ama ne haldesin sesin çıkmıyor bi haber yokmu diyen birine de gelip ben iyiyim demek gerekir benim tepkim bu
Işte anlamakta dünyanın en masraflı işi der bur yazar
Ona benzedi dünden beri rica ediyorum uzamasın artık gördüm boza gayet iyi
Keske iyi olsun cidden bunu istiyorum herkes iyi olsun Rabbim sağlık versin herkeseAnladım canım peki , gerçekten bilmiyordum ☺ çok endişelenmişsin kırılmışsın belli
Eskisi kadar aktif değil , hayatı da tam yoluna girmedi ama umarım daha iyi olacak
Hoşçakalın
Twetim iyimisin geçmiş olsun kuzum yeni gördümİyiyim kuzumsen nasılsın
Deprem oldu sallandık biraz uyuyamadım bende ama iyiyim
İyiyim parem kuzumTwetim iyimisin geçmiş olsun kuzum yeni gördüm
Aman allah korusun canım rabbim bir daha yaşatmasinİyiyim parem kuzumbir iki kere salladı gecti sagol kuzum
Amin parem Rabbim kimseye yasatmasın o durumuAman allah korusun canım rabbim bir daha yaşatmasin
@19Temmuzda69um canım bak arkadaşın ne güzel yazmış, onu benden daha iyi tanıyorsun, sana harcadığı zamanı, seninle üzülüp seninle sevinmesini hatırla kuzum, sadece bir selam bile onu mutlu ederdiKeske iyi olsun cidden bunu istiyorum herkes iyi olsun Rabbim sağlık versin herkese
Kırıldim evet dün şok oldum kk da görünce yine de iyi olsun
Herkes neler neler yaşıyor iyi olmakta biraz da kişinin elinde eğer iyi olucam gayreti yoksa ne yaparsa yapsın iyi olmaz
Inşallah önce o gayreti kendinde bulur ve iyi olur
Asomm şükür daha iyi toparlamaya çalışıyor işteKızlar muciskodan haber var mı,konuşuyor musun dışarıda
Yaa çok geçmiş olsun canım benim duymadım Rabbim beterinden korusun inşallahİyiyim kuzumsen nasılsın
Deprem oldu sallandık biraz uyuyamadım bende ama iyiyim
Ayyy kuzu sende çok selam söyle, çok üzüldüm gitmesine o şekildeAsomm şükür daha iyi toparlamaya çalışıyor iştegün aşırı konuşuyoruz hepinize hep çok selam söylüyor ve sevdiğini
Aleykümselam çiçeğiim amin inşallah tez vakitte o güzel haberleri alalımAyyy kuzu sende çok selam söyle, çok üzüldüm gitmesine o şekildeins iyi olur döner aramiza, günlerdir hep aklımda ins sevinçli haberlerle gelir buraya
Üzülme demek çok kolay ama geçecek düzelecek her şey ben inaniyorumAsomm şükür daha iyi toparlamaya çalışıyor iştegün aşırı konuşuyoruz hepinize hep çok selam söylüyor ve sevdiğini