- 27 Mart 2019
- 29.015
- 103.648
Alttan almaktan bıktın mi iyi gelip yazma sana dedim şimdi arkadaşıni etiket etmişin ne gerek var geldin yazdin konuyu uzatıyorsun nasıl aylardır gelip yazmasında nerdesin nasılsın sorularıma cevap vermesinde şimdi niye gelip destan yazıyorsun gelme yazma bana yazılan yorumu alıntı alıp sözüm ona destek arama ayıp olur deyip daha çok ayıp yapma nasıl başka topiklerdeysen oralara yaz ve lütfen topigi germeyin sen ve arkadaşın(Üyelik iptali yapmistim)Yasamayan bilmez tabi ki, "benim de sikintilarim oldu" "ben de kötüydüm" vb laflar bana doktor tarafindan koyulan teşhisin yaninda sığ kalıyor. Ya ben bu hastaligi iki kucuk cocugumla, hatta biri bebek ve esimden uzak yasiyorum. Senelik izindeyim suan.Suan yataktan yaZiyorum, iki arada derede. Ben memuriyet hayatimi birakacak haddeye geldim, bunla ilgili konu da actim. Bana nankör, degisik karakterli diyemezsiniz tamam mi, MssPARE alttan almaktan biktim. Buraya arada selam versem de devamli etiket yapiliyor, yetisemiyorum. Vaktim yok, yapmayin desem ayıp olacaktı. Ne istiyorsunuz benden ya, iki üç kere derdimi dinlediniz Allah razi olsun. tamam ben de zaten defalarca girdim buraya kahve fotosu paylastim, mutluydum ya bekar biri diilim zamanim yok, çıldırıcam. Hastayim diyorum ya keske kimseyle samimi olmasaydim zamaninda, en buyuk hatam bu. Ne derdini anlatiyorsun boza, sonra insanlara gebe kaliyorsun. Bu hastalik dusunceyi de etkiliyo, ne kadar anlatsam boş. Hedef60kgolmak kanki sen de bi iki cumle yazar misin. Ya kusura bakma etiketledim belki anlayan olur. Ya bu insanin buraya yazamamasindan daha dogal ne olabilir. Ben biri yazmayinca ustune gitmem. Nankor vb kimseye demem. Yazik gercekten. Hepiniz iyisiniz bi ben yanlisim. "Bu sitede yüzlerce insan var, toplasaniz 10 küsür tanesi aktif yaZıyor" o zaman yuzlerce insana kızın. Ya zaten işin normali cok aktif OLAMAMAK ki orandan bunu anlayabilirsiniZ. Ya ben wcye gidemiyorum, suan coxuklar ve esim uyuyor. Uyumam gerekirken mesaj atiyorum. Vaktim yok benim VAKTİM. bi kere ugrayip nick degistirdim merak etmeyin diyecekmisim . Onu dusunemedim ozur dilerim oldu mu. Baska yerlerde varmisim. Ya istedigim yerde olurum . Enerjim yoksa, moralim bozuksa boyle topiklere girip enerji emmem. Mod mu dusureyim.Ya ortada konu bile yok. Vicdani olan uzerime gelmez.Yaallahi cildiricam az kaldi
Ikinize sağlam dostluklar dilerim
Son düzenleme: