Akıllısı bizi bulmaz delisi peşimizden ayrılmaz hesabı părem hahahaahhaSabah biri gitti biri geldi gelsin sorun yokta
Niye böyle farklılar geliyor anlamıyorum
Şimdi daha çok yiyeceksin süt yapsın diye bebeğimHahahahah dimi ne zaman doydumki
Iyiyim kuzum toparlamam biraz zaman alıyor
Hikayem biraz geç olcak
Önemli degil kuzum sen önce toparlandaHikayem biraz geç olcakkendime gelemedimmmmm
Annem kv ve eşim var kuzu
Günaydın canım
Günaydınnnn
Amiinm nurummm inşaallahhh
Amiinn kuzum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinAmiinm nurummm inşaallahhhrabbim sanada herkese ugraştırmadan hayırlısıyla çok çok saglıcakla nasip etsin
İyiyim kuzumNasılsın minik kuşum
(Üyelik iptali yapmistim)Yasamayan bilmez tabi ki, "benim de sikintilarim oldu" "ben de kötüydüm" vb laflar bana doktor tarafindan koyulan teşhisin yaninda sığ kalıyor. Ya ben bu hastaligi iki kucuk cocugumla, hatta biri bebek ve esimden uzak yasiyorum. Senelik izindeyim suan.Suan yataktan yaZiyorum, iki arada derede. Ben memuriyet hayatimi birakacak haddeye geldim, bunla ilgili konu da actim. Bana nankör, degisik karakterli diyemezsiniz tamam mi,Valla pare ben her gun girip buraya bakmiyorum bi sure girmeyince sanirim bildirim de gelmiyo etiketlenince gelip bakiyorum. Yani kimse yanlis anlamasin gebelik topiginde bile ayni seyi yasiyorum 1 gun ya da bi bildirime gitmesen daha bisey gelmiyo. Yani akliniza baska bisey gelmesin. Bi de bu arkadasi ben panik atak konularinda falan gormustum baya sikinti yasiyodu. Mevzuyu tam bilmiyorum parem ama bu hastalik gercekten zor bi hastalik bi gun sevgi kelebegi olurken 1 hafta bambaska biseye donusebiliyosun devamli durumundan yakinmak hos gelmiyo zaten kimsenin seni aayamayacagini farkedince durumundan da yakinmayi birakip insanlardan uzaklasiyosun. Yasamayan bilemez kuzum.
Sagol canim benim. Diyorum ya benim en buyuk sorunum, samimi olmak (sorunlu oldugumu belli ederek) sorunlunun uzerine herkes gider, is yerinde, ailede, arkadas ortaminda. Kendine ôzguveni olan, sorunlarini belli etmeyen biri olmaliydim. Olamadim ama bedeli itilip kakilmak olmamaliMssPARE canım iyi güzel başlamışsın endişeleniğini ifade etmişsin ama nankörlük nedir Allah aşkına??? Senin yıllardır bu kıza gerçek hayatta bir emeğin mi oldu??? Etiket dediğin kopyala yapıştır zaten bu mu emek ☺
@19Temmuzda69um canım sakın üzme kendini bu insan için, insan başkasını suçladığı şeyi kendi yaparmış, gerçek hayatta nasıl biri bilemeyiz
Ben kötü durumdayım diyenin üstüne giden çok olur zaten bi daha da yazma boşver
Canım kimse itip kakamazSagol canim benim. Diyorum ya benim en buyuk sorunum, samimi olmak (sorunlu oldugumu belli ederek) sorunlunun uzerine herkes gider, is yerinde, ailede, arkadas ortaminda. Kendine ôzguveni olan, sorunlarini belli etmeyen biri olmaliydim. Olamadim ama bedeli itilip kakilmak olmamali
Valla boza sana ne dedi bilmiyorum ne konuştunuz bilmiyorum buraya gelip bilmeden etmeden tek taraklı dinleyip beğenmedikleri basmaya olmuyor etiket emek değil evet ama bir emekte aynı zamanda neden uzatılıyor onuda anlamadım boyayla bozayla bu topik açıldığından ve ben ye konu açıp intihar edicem dediğimden beri gerek burda gerek özelde konuştuk beğenmedim yapmışın ya onları keşke piyasaydın sadece etiket meselesi olmadığını görürdünMssPARE canım iyi güzel başlamışsın endişeleniğini ifade etmişsin ama nankörlük nedir Allah aşkına??? Senin yıllardır bu kıza gerçek hayatta bir emeğin mi oldu??? Etiket dediğin kopyala yapıştır zaten bu mu emek ☺
@19Temmuzda69um canım sakın üzme kendini bu insan için, insan başkasını suçladığı şeyi kendi yaparmış, gerçek hayatta nasıl biri bilemeyiz
Ben kötü durumdayım diyenin üstüne giden çok olur zaten bi daha da yazma boşver