- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 35
AmiiinnnnEki Görüntüle 3077802
Canımmm KızlarımHayırlı Nurlu Cumalar
Bütün umudumuzda ümidimizde Rabbimdedir.Dualarımız kabul olsun
MssPARE
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@MaviMabellee
@PiXiEE
@Tweety Bird
@My_Moonlight06
@Ballikabak
@madammor
@karamel Latte
@Meral01
@Laavinia
@Bal0ncuk
Sen yeni üye olmuşun hesap aktif kimsin sen gülseren teyzebenim hesap mı silindi acaba
Daha İyi canım oda bizim gibi almirayı merak ediyor@bir mucizee mucizemden haber var mı kızlar
Sen beniimmmm üzümlü kekimmmmm güzel kalpliimmmm Parem hayırlı cumalaarr
Bitanem tinosum tatlı ne varsa osun sen seninde cuman hayırlı olsun bal petem❤
Tavşanımm günaydınEki Görüntüle 3078036
@tiniminihaniim @Lna16 @JouMssPARE @Minnosprenses @Paniksu @bir mucizee @Tweety Bird @Mavis40 Fatmazell @D u t @Ballikabak ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt Cookiie
Nasilsinizzzz kızlar.. çok sık giremiyorum Yoğunluktan daha doğrusu eskiden denk geldi daha çok vaktim vardı..
anlatın bakemmm ne var ne yok ne yapıyorsunuz..
@Jou kuzummm ne güzle bir günde doğum yapıyorsun İnshaAllah herşey yolundadır bizi untma gııı şuanda nolaaaar
O kadar çok yazışma olmuş ki atlaya atlaya geldim demekki daha elçodan haberimiz yok FatoşummDaha İyi canım oda bizim gibi almirayı merak ediyorElçoya yazıyorum cevap yok tek tik gidiyor bi çıksaydı hayırlısıyla
Aminn çiçeğimO kadar çok yazışma olmuş ki atlaya atlaya geldim demekki daha elçodan haberimiz yok FatoşummRabbim hayırla kurtarsın inşallah
Minnoşlsrımızı çoğalıyor
Oyy maşallah kuzumaaa hoşgeldinnn AymiraaaKızlarrr 14.35 de doğmuş almiramızz
Aminn çiçeğim iyimiş şükür biraz ağrısı varmışOyy maşallah kuzumaaa hoşgeldinnn Aymiraaaadınla yaşa Elço nasılmış çiçeğim
Teyze olduk balım yaaaaKiraz teyzee mi oldun sennn bitanemmm
Aminnn canımmm Fatoşummmm sırada bizlerin peş peşe gebelik haberleri gelsinnn nolurr AllahımAminn çiçeğimçoğalarak geniş geniş aileler olalım her birimiz inşallah
Aminn çiçeğim iyimiş şükür biraz ağrısı varmış
Aminn aminn çiçeğiimAminnn canımmm Fatoşummmm sırada bizlerin peş peşe gebelik haberleri gelsinnn nolurr Allahım
Selamlarımı ilet canım birAz toplasın kafasını dönsün aramıza özletmesin kendiniDaha İyi canım oda bizim gibi almirayı merak ediyorElçoya yazıyorum cevap yok tek tik gidiyor bi çıksaydı hayırlısıyla