- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.548
Demek o güzel kavuşma yarın çiçeğimmmYarın sabah 8buçukta kuzumm ogleden sonra almira dünyaya gelecek
Günaydın pareemmm çiçeğimmmmmBende çookça seviyorum ve sarıyorummmmmm
Teşekkür ederimm balimm benimm inşaallahhhDemek o güzel kavuşma yarın çiçeğimmmRabbim senide onuda sağlıcakla kavuştursun bolca dua ederiz sana.
İnşallah canım inşallahoy kıyamam... hemencecik kavuşun... sağlıklı olsunda annesi onu bekler
cnm yürüyüş yapman lazım dikişler için
Ayyyy bende bugün temizlikle meşguldüm paremmm duşa kabinlere girdim lavabolar çamaşır attım pikeleri falan hiç bitmiyor yaBende dinlene dinlene temizlik yapıyorum kuzum bugün dinleniyorum yarın mutfak temizleyecem
Ne pişiricen bende yemek yok ne tapsam bilemedim☺
Kolay gelsin linosumAyyyy bende bugün temizlikle meşguldüm paremmm duşa kabinlere girdim lavabolar çamaşır attım pikeleri falan hiç bitmiyor yakolay gelsin bebegim mutfak girdin mi insan çıkamıyor
Valla bebeğim ben imamı bayılttım bugün
Mercimek çorba yaptım şakşuka var tatlım var özellikle pilav yapmadım başka bir yemek vardı güveç ondan dedim ara vereyim
Sen ne yaptın paremmmmm
İyiym balım
Çok şükür iyi kuzum en son dün konuşmuştuk işteFatmazell canım mucikom dan haber var mı nasıl
İyiyim bende birtanem şimdi namaz kılacağım ballı lokumumunİyiym balımsen nasılsın enerjik kuşum
Ohhhh çok severim Biber dolmasını hele ki fırında misssssssKolay gelsin linosum
Ellerine sağlık bebeğimben de dolma yaptım yanına cacık karpuz yeşillik bahçeden başka da bir şey yapmiyacam 3 kişiyiz kuzum annem babam ben yeter ALLAH yedirmek nasip etsin
Ay ben fırında yaptım pirinçler diri kaldı bir daha yapmadım lenamOhhhh çok severim Biber dolmasını hele ki fırında misssssssbana da gönder paremmmmmm
Ellerine sağlık paremmmmm
Daha ne olsun insan yaz aylarında fazla yemek istemiyor özellikle yağlı yemekleri ama yine de yapılıyor maalesef
Karpuzda cacık da ohhhh missss yeşillikte var ellerine sağlık bebeğim nasıl da lezzetli olmuştur ımmmmmm anneciğine selamlar ellerinden öpüyorum
Rabbim yemek nasip etsin kuzummmm
Bendende söyle kuzumm bende çok seviyorum onuLna16
Jou
Tiniminimavihanim
MssPARE
Catlak-kurabiye
Madammor
Kızlar mucizenin hepinize çok selamı var hepinizi çok sevdiğini söyledi
Sende selam de kuzum öpüyorum onu sevimli casperLna16
Jou
Tiniminimavihanim
MssPARE