- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
Aminn cnm bnm inşallah Allah razı olsun bunada hamd olsunÇok şükür canım benim inşallah sonucun da iyi gelir Rabbim kolayca atlatmayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn cnm bnm inşallah Allah razı olsun bunada hamd olsunÇok şükür canım benim inşallah sonucun da iyi gelir Rabbim kolayca atlatmayı nasip etsin
Şükür iyi ol canım ya inşallah herşey yolunda gider rabbim yanında olsun Meralcim ❤Oyy kuzum benim ıyiim çok şükür ama 2 bir amaliyat gerekiyor kitle olan memeyi amaliyat etti koltuk altından patoloji istediler onun sonucuna göre 2 amaliyat için gün verecek kuzum şuan bir sıkıntı yok ıyiim canım benim
Sağoll teşekkür ederim canım insaallahHayirla dogurursunuz minnoşum kavuşursun ins. İnsikak süresini okuyup suyunu icin .
Sağol cnm Allah razı olsun yok kuzum kitle vardı onu alıp yerine silikon yapacakti dün kitle bayağı büyük olunca erteledi drBen estetik oluyorsunuz sandim . Gecmis cnm ya
GünaydınnGünaydın canlarım gününüz çok ama çok güzel olsun beybisularim
Sizi seviyoreee opuyoreee
Sarım sarim sariyoree
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Laavinia
Bal0ncuk
Havalar cok sıcak ne temizlik ne baska birşeyBende iyiyim şükür canım temizlikle mücadele halindeyim
Hadi bakalım haberdar et bizi deAynenn bugün bol bol dinlencemm zaten yarin gitceğim için
Tamam kubişimmHadi bakalım haberdar et bizi de
Günaydın paremmmGünaydın canlarım gününüz çok ama çok güzel olsun beybisularim
Sarım sarim sariyoree
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Laavinia
Bal0ncuk
Hayırlısı olsun Meralcim vardır bundada bir hayırSağol cnm Allah razı olsun yok kuzum kitle vardı onu alıp yerine silikon yapacakti dün kitle bayağı büyük olunca erteledi dr
Lenam bebişim nasılsın ❤⚘Günaydın paremmm
Bende kocaman öpuyoreee ve seni sımsıkı sarıyoreeeee
Kıbrıs tatlım benim seviliyorsunnnn
İyiyim părem şimdi yemek telaşı başlıyor aşkom sen nasılsın bebeğimLenam bebişim nasılsın ❤⚘
Bende dinlene dinlene temizlik yapıyorum kuzum bugün dinleniyorum yarın mutfak temizleyecemİyiyim părem şimdi yemek telaşı başlıyor aşkom sen nasılsın bebeğim
neden lena yani gerçek adınmı yoksa sevdiğindenmi gerçi linada olabülü
Sağol canım şuan ayrıyız biz. O yüzden bu süreçte alışmaya çalıştığım tek şey dikişlerim
oy kıyamam... hemencecik kavuşun... sağlıklı olsunda annesi onu beklerSağol canım şuan ayrıyız biz. O yüzden bu süreçte alışmaya çalıştığım tek şey dikişlerim
Öyle cnm ya bunada şükürHayırlısı olsun Meralcim vardır bundada bir hayır
Günaydın pareemmm çiçeğimmmmm Bende çookça seviyorum ve sarıyorummmmmmGünaydın canlarım gününüz çok ama çok güzel olsun beybisularim
Sarım sarim sariyoree
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou