İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Alip nasıl etcem kız hastanede ya onu getir bunu getirr evi götürüyorum resmen

Amin inşaallahhh sen nasılsın yaa toparlandınmi
Biz şöyle yaptık canım. Sıcak su sebili vardı oradan bi bardak su aldık içine bir çay kaşığı kadar toz kimyon bir tane de şeker attık. Biraz bekleyip içtim iyi oluyor gaz için
Yavaş yavaş toparlanıyorum kuzum oğlan da gelirse daha iyi olcam inşallah

Aaaa ne mantıklıymış oda ama sekeri koyulduğunu hiç bilmiyordum tamm denerimm ben

Gelecekk bitanemm küvözde olması bile iyi birşey orda kilo alcak gelişicek kaç kilo doğdu pekii hergün gidiyormusun

Aaaa ne mantıklıymış oda ama sekeri koyulduğunu hiç bilmiyordum tamm denerimm ben

Gelecekk bitanemm küvözde olması bile iyi birşey orda kilo alcak gelişicek kaç kilo doğdu pekii hergün gidiyormusun
Nette değişik şekillerde yapılıyor da bu pratik oldu bize canım şeker sana kalmış.
Ben hiç göremedim canım neyse çok girmeyelim bu konuya. Akmaya hazır gözyaşları emir komuta bekliyor
Heyecan korku var mı bakim

Meral01 Nasılsın canım dün yazdım sesin çıkmadı merak ediyorum herşey yolunda mi iyimisin meralim
Oyy kuzum benim ıyiim çok şükür ama 2 bir amaliyat gerekiyor kitle olan memeyi amaliyat etti koltuk altından patoloji istediler onun sonucuna göre 2 amaliyat için gün verecek kuzum şuan bir sıkıntı yok ıyiim canım benim

Hee tamamm o zaman kuzum sıkma canını enazından gelişcek sağlıklı bizim haziran annelerde bile nisanda doğuran varr yanlış hatırlamıyorsam 2 3 hafta sonra iyileşmiştii sen guçlü bi kubişsinn

Heyecanımm var kuzum korkum yok pekk ama şuan sag belim ve kasıgım ağrıyorr doğumum yakında demekki anca başladı hiç boyle olmamıştı pek

Vakit yaklaştıkça vücut sinyal veriyor kuzum. Bugün hiç kalkma dinlen ihtiyaç dışında ayağa kalkma

Çok şükür canım benim inşallah sonucun da iyi gelir Rabbim kolayca atlatmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…