İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Çok şükür iyi kuzum en son dün konuşmuştuk işte
Sende ona çok selam söyle canım çabucak toparlanıp dönsün inşallah her şey daha da güzel olsun.
İyiyim bende birtanem şimdi namaz kılacağım ballı lokumumun
Özledim seni yazayım dedim asko
O kuş seni yesin
Bebeğin nasıl kuzu oğlun
İsmi belli mi merak ettim
Allah kabul etsin balım
Bende çok özledim sizleri
İyiye gidiyor durumu çok şükür canım benim inşallah bir kaç güne gelebilir bakalım dua edin

Ay ben fırında yaptım pirinçler diri kaldı bir daha yapmadım lenam kuzum bildiğin gibi tencerede ocakta pişiriyorum...hafif acılı güzel oluyor ah burda olsan da birlikte bahçe de yesek beybim
Ay kuzum az iç harcını kabartıp öyle doldur üstüne de yumurta yoğurt karıştırıp harç ver fırına ohhhhh missssss nar gibi yemek ay olsa da yesem bebeğim
Ohhhh afiyet olsun bebeğim hemde acılı en sevdiğim Yaaa
Benim yerimede ye părem bir kendim için bir lenam için de ben yemiş kadar olurum oldum da bebeğim
Keşke yakın olsak kahveye çaya senden çıkmam paremmmm misss gibi bahçede

Amin inşallah birtanem çok sevindim Rabbim tez zamanda mucizeni kucağına almak nasip etsinnnn kuzumm
O güçlü bebek çünkü annesini çok özledi çabucak gelecek kucağına gün sayıyor sende gibi yavrum benim
Dualarım seninle Mervem
Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Ahh kuzum uzak olup kalplerin bir olması da güzel lenam ❤
Valla yedik aynen miss olmuş senin dediğin gibi deneyim bakalim
Ben fırında princ pilavi yaptım tavuklu o oldu ama dolmada diri kaldı pirinçler aynen biraz suda bekletip kabarttayim öyle deneyim bir daha kuzum

Aminn linoşum Allah razı olsun tatlı dillim Rabbim sizlerin de gönlüne göre versin inşallah
Kocan çok şanslı kızz bu tatlı dille adam sana her gün yeniden aşık oluyordur

Tencere de de güzel oluyor părem de ben hep fırında seviyorum herşeyi ondan sanırım
Umarım çok güzel olmuştur
O fırında pirinç pilavını biz çok yapıyoruz tavuklu macır yemeğidir çeyrek veya tavuk kapama derler çok lezzetli olur părem kırımızı etten de güzel oluyor
Ama tavuklu olanı tercihim
Paremmm dolma harcını çiğden koyma tencerede herşeyini kuvurunca az su koyup kaynat kapatıp kabarsin pirinçler sonra doldur eminim çiğ kalmayacak kuzummm

Aminn linoşum Allah razı olsun tatlı dillim Rabbim sizlerin de gönlüne göre versin inşallah
Kocan çok şanslı kızz bu tatlı dille adam sana her gün yeniden aşık oluyordur
Yaaaa seni yerimmmm birtanem kalbinin güzelliğini seveyimmmm
Teşekkürler birtanem Allah razı olsun Amin inşallah kuzummm çokça aminnnn
Dilimle mest ederimmmm kurabiyem

Macir yemeği olduğunu bilmiyorum ama güzel oluyor aynen tencerede hafif pişirip deneyim
Eminim güzel oluyordur
Benim denediğimde güzel lezzetli oldu sadece pirinçleri diri kaldı bide babam annem daha geleneksel eski usul isterler yine de bene denemelik yaparım beg3nirlerse devam ederim olmamış derlerse yapmam lenam
Fırında dolma mi olur demişlerdi yaptım oldu ama dediğim gibi sert oldu pirinçleri hafif pişirmekte aklıma hiç gelmedi inan ki iyiki dedin kuzum

Hemen ss gönderdim çiçeğim oda hepinizi seviyor

Evet bebeğim Macır yemeği Kıbrıs tatlım
Eminim çok lezzetli olmuştur paremmmm
Evet aşkım birde öyle dene eğer beğenilerse yaparsın yoksa tencerede yapmaya devam askom her ikiside güzel
Cansın sen
Yapınca mutlaka bana da haber ver merak ederim bebiş

Tamam canım haber ederim hatta resim cekeyim

Tık tık tık Kim o? Cevabını verebilirseniz tam bi geyik yeri olduğuna emin olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…