- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Yarın sabah 8buçukta kuzumm ogleden sonra almira dünyaya gelecekNe zaman yatican hastaneye
Ben iyiyim rutin işler canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah 8buçukta kuzumm ogleden sonra almira dünyaya gelecekNe zaman yatican hastaneye
Ben iyiyim rutin işler canim
Günaydın bal böcümmmmGünaydın canlarım gününüz çok ama çok güzel olsun beybisularim
Sizi seviyoreee opuyoreee
Sarım sarim sariyoree
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Laavinia
@Bal0ncuk
Günaydın çiçeğiim bal paremmGünaydın canlarım gününüz çok ama çok güzel olsun beybisularim
Sizi seviyoreee opuyoreee
Sarım sarim sariyoree
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Laavinia
@Bal0ncuk
Hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsinYarın sabah 8buçukta kuzumm ogleden sonra almira dünyaya gelecek
Alip nasıl etcem kız hastanede ya onu getir bunu getirr evi götürüyorum resmenHadi inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin
Kimyon almayı unutma yanına elo
Biz şöyle yaptık canım. Sıcak su sebili vardı oradan bi bardak su aldık içine bir çay kaşığı kadar toz kimyon bir tane de şeker attık. Biraz bekleyip içtim iyi oluyor gaz içinAlip nasıl etcem kız hastanede ya onu getir bunu getirr evi götürüyorum resmen
Amin inşaallahhh sen nasılsın yaa toparlandınmi
Hadi hayırlısı inşallah ufacık bir şey olmadan yavrunu al kucağına elcomYarın sabah 8buçukta kuzumm ogleden sonra almira dünyaya gelecek
Günaydın bitanesiGünaydın çiçeğiim bal paremm
Günaydın bal böcümmmm
Aaaa ne mantıklıymış oda ama sekeri koyulduğunu hiç bilmiyordum tamm denerimm benBiz şöyle yaptık canım. Sıcak su sebili vardı oradan bi bardak su aldık içine bir çay kaşığı kadar toz kimyon bir tane de şeker attık. Biraz bekleyip içtim iyi oluyor gaz için
Yavaş yavaş toparlanıyorum kuzum oğlan da gelirse daha iyi olcam inşallah
Nette değişik şekillerde yapılıyor da bu pratik oldu bize canım şeker sana kalmış.Aaaa ne mantıklıymış oda ama sekeri koyulduğunu hiç bilmiyordum tamm denerimm ben
Gelecekk bitanemm küvözde olması bile iyi birşey orda kilo alcak gelişicek kaç kilo doğdu pekii hergün gidiyormusun
Kimyon ne icinHadi inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin
Kimyon almayı unutma yanına elo
Oyy kuzum benim ıyiim çok şükür ama 2 bir amaliyat gerekiyor kitle olan memeyi amaliyat etti koltuk altından patoloji istediler onun sonucuna göre 2 amaliyat için gün verecek kuzum şuan bir sıkıntı yok ıyiim canım benimMeral01 Nasılsın canım dün yazdım sesin çıkmadı merak ediyorum herşey yolunda mi iyimisin meralim
Hee tamamm o zaman kuzum sıkma canını enazından gelişcek sağlıklı bizim haziran annelerde bile nisanda doğuran varr yanlış hatırlamıyorsam 2 3 hafta sonra iyileşmiştii sen guçlü bi kubişsinnNette değişik şekillerde yapılıyor da bu pratik oldu bize canım şeker sana kalmış.
Ben hiç göremedim canım neyse çok girmeyelim bu konuya. Akmaya hazır gözyaşları emir komuta bekliyor
Heyecan korku var mı bakim
Gaz için canımKimyon ne icin
Ben estetik oluyorsunuz sandim . Gecmis cnm yaOyy kuzum benim ıyiim çok şükür ama 2 bir amaliyat gerekiyor kitle olan memeyi amaliyat etti koltuk altından patoloji istediler onun sonucuna göre 2 amaliyat için gün verecek kuzum şuan bir sıkıntı yok ıyiim canım benim
Vakit yaklaştıkça vücut sinyal veriyor kuzum. Bugün hiç kalkma dinlen ihtiyaç dışında ayağa kalkmaHee tamamm o zaman kuzum sıkma canını enazından gelişcek sağlıklı bizim haziran annelerde bile nisanda doğuran varr yanlış hatırlamıyorsam 2 3 hafta sonra iyileşmiştii sen guçlü bi kubişsinn
Heyecanımm var kuzum korkum yok pekk ama şuan sag belim ve kasıgım ağrıyorr doğumum yakında demekki anca başladı hiç boyle olmamıştı pek
Çok şükür canım benim inşallah sonucun da iyi gelir Rabbim kolayca atlatmayı nasip etsinOyy kuzum benim ıyiim çok şükür ama 2 bir amaliyat gerekiyor kitle olan memeyi amaliyat etti koltuk altından patoloji istediler onun sonucuna göre 2 amaliyat için gün verecek kuzum şuan bir sıkıntı yok ıyiim canım benim
Aynenn bugün bol bol dinlencemm zaten yarin gitceğim içinVakit yaklaştıkça vücut sinyal veriyor kuzum. Bugün hiç kalkma dinlen ihtiyaç dışında ayağa kalkma
İyiyim elhamdülillah sen nasılsın paremGünaydın tweetimmm nasılsın iyimisin
Hayirla dogurursunuz minnoşum kavuşursun ins. İnsikak süresini okuyup suyunu icin .Aynenn bugün bol bol dinlencemm zaten yarin gitceğim için
Bende iyiyim şükür canım temizlikle mücadele halindeyimİyiyim elhamdülillah sen nasılsın parem