İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bende dinlene dinlene temizlik yapıyorum kuzum bugün dinleniyorum yarın mutfak temizleyecem
Ne pişiricen bende yemek yok ne tapsam bilemedim🙄😇🤔
Ayyyy bende bugün temizlikle meşguldüm paremmm duşa kabinlere girdim lavabolar çamaşır attım pikeleri falan hiç bitmiyor ya 🤭🤭🤭 kolay gelsin bebegim mutfak girdin mi insan çıkamıyor 🙁
Valla bebeğim ben imamı bayılttım bugün 🤭🤭🤭
Mercimek çorba yaptım şakşuka var tatlım var özellikle pilav yapmadım başka bir yemek vardı güveç ondan dedim ara vereyim 🤭🤭🤭🤭
Sen ne yaptın paremmmmm 😍

Ayyyy bende bugün temizlikle meşguldüm paremmm duşa kabinlere girdim lavabolar çamaşır attım pikeleri falan hiç bitmiyor ya 🤭🤭🤭 kolay gelsin bebegim mutfak girdin mi insan çıkamıyor 🙁
Valla bebeğim ben imamı bayılttım bugün 🤭🤭🤭
Mercimek çorba yaptım şakşuka var tatlım var özellikle pilav yapmadım başka bir yemek vardı güveç ondan dedim ara vereyim 🤭🤭🤭🤭
Sen ne yaptın paremmmmm 😍
Kolay gelsin linosum 💞💕😘

Ellerine sağlık bebeğim 😇🌷🧿ben de dolma yaptım yanına cacık karpuz yeşillik bahçeden başka da bir şey yapmiyacam 3 kişiyiz kuzum annem babam ben yeter ALLAH yedirmek nasip etsin

Kızlar post ne kadar eğlenceli maşallah🤲
Içinizde yumurta takibi yaptıran var mıydı, sorum olacaktı?🌹

Kolay gelsin linosum 💞💕😘

Ellerine sağlık bebeğim 😇🌷🧿ben de dolma yaptım yanına cacık karpuz yeşillik bahçeden başka da bir şey yapmiyacam 3 kişiyiz kuzum annem babam ben yeter ALLAH yedirmek nasip etsin
Ohhhh çok severim Biber dolmasını hele ki fırında misssssss 😍 bana da gönder paremmmmmm🥰🥰😍🥰😍
Ellerine sağlık paremmmmm 😍🥰🤗
Daha ne olsun insan yaz aylarında fazla yemek istemiyor özellikle yağlı yemekleri ama yine de yapılıyor maalesef 🤭
Karpuz 🍉 da cacık da ohhhh missss yeşillikte var ellerine sağlık bebeğim nasıl da lezzetli olmuştur ımmmmmm 🤤🤤🤤 anneciğine selamlar ellerinden öpüyorum 😍🥰🧡
Rabbim yemek nasip etsin kuzummmm🥰😍🤗🤗💜💜🌷🌺🎈🌻💐

Ben şok ben tuhaf :KK57::KK57::KK57:
@19Temmuzda69um kızlar B O Z A nickini değiştirmiş sanıyorumki üyelik iptali yaptı sıkıntıları vardı ailesiyle ilgili hatta Bdv de konu açmıştin bozacim iki gün sonra gidince üzüldüm bir kaç kez yazdım acaba durumun nasıl diye
Burda bu topikte Her paylaşımım da etiket yapıyorum yaptım kaç kez yazdım ne halde diye meğer nickini degistirmisin insan onca etiketi görür gelir derki nicki mi değiştirin durumum iyi diye
Be duyec3gimi bilemedim olabilir nickini değiştir ama etiket yapılıyor burda ne bileyim ya Neyse değişik değişik karakterler kişiler

Ohhhh çok severim Biber dolmasını hele ki fırında misssssss 😍 bana da gönder paremmmmmm🥰🥰😍🥰😍
Ellerine sağlık paremmmmm 😍🥰🤗
Daha ne olsun insan yaz aylarında fazla yemek istemiyor özellikle yağlı yemekleri ama yine de yapılıyor maalesef 🤭
Karpuz 🍉 da cacık da ohhhh missss yeşillikte var ellerine sağlık bebeğim nasıl da lezzetli olmuştur ımmmmmm 🤤🤤🤤 anneciğine selamlar ellerinden öpüyorum 😍🥰🧡
Rabbim yemek nasip etsin kuzummmm🥰😍🤗🤗💜💜🌷🌺🎈🌻💐
Ay ben fırında yaptım pirinçler diri kaldı bir daha yapmadım lenam 😅😅kuzum bildiğin gibi tencerede ocakta pişiriyorum...hafif acılı güzel oluyor ah burda olsan da birlikte bahçe de yesek beybim 🤗🤗🤗😍😍😍💕💕💞🙄

X