- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Bakcaklar tabeeOhhh misss Princess gibi baksınlar sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakcaklar tabeeOhhh misss Princess gibi baksınlar sana
Bebişten sonra daha da hızlı akacakÖyle tabi kuzumm günler nasıl geçiyor nilmiyorum
Hahaha eevtHeee Bi çızıkda çıkacak o zaman
Evett kuzumm öyleymiş hiçbirşey anlamıyormuşuzzBebişten sonra daha da hızlı akacak
Şimdi gidiyorum sanırım Bi 3 saate öğrenirim dua ett nolurAaaa gecemi nasıll
Geldimi annenler canımAmaann senelerdir pek geldikleri yok yemek ettiğim yok iyi oldu ben zaten iyiyim çok şükürr ağrım sızım çok olsa etmezdim zaten
Ederim tabi aklımdasınız
Geldi canım benimm cumartesiiGeldimi annenler canım
Değill tabeee bugün mutfakta su bastı eşim onla uğraştı yaa canımız çıktıHiçççççççç
Çocuh doğurmah golay mıııı
Mucoomm inşallah hayırlı haberlerle dönŞimdi gidiyorum sanırım Bi 3 saate öğrenirim dua ett nolur
Allahımm insaallahhhhh test dediğin kan tesfimi verdinŞimdi gidiyorum sanırım Bi 3 saate öğrenirim dua ett nolur
Yaaa ne güzelEvett kuzumm öyleymiş hiçbirşey anlamıyormuşuzz
Rabbim sanada nasip etsin balım benimmYaaa ne güzel
Benide etiketle mucişkommŞimdi gidiyorum sanırım Bi 3 saate öğrenirim dua ett nolur
Rabb'im isteyen herkese nasip eylesin Jou'mmRabbim sanada nasip etsin balım benimm
Amin kuzumm hiç ummadığın anda olcakRabb'im isteyen herkese nasip eylesin Jou'mm
Ahh kuzum inşallah ama hic beklemeden de nasıl olcak onu da bilmiyorumAmin kuzumm hiç ummadığın anda olcak
Eee artik hergun yemek strestide başlamıştır
Olacakk hiç belli olmazzAhh kuzum inşallah ama hic beklemeden de nasıl olcak onu da bilmiyorum
Eşin seçici degilsee iyi benimde seçici olduğu için bulamıyorummSorma kız basladı ama cok dusunmuyorum elime ne gecerse yapıyorum 1 saat icinde aceleyle
Seciciyse cok zor neler yemiyor cok sukur öyle bir derdim yok ne yapsam yer ben ona göre biraz daha seciciyimdir bamya yemem meselaOlacakk hiç belli olmazz
Eşin seçici degilsee iyi benimde seçici olduğu için bulamıyorumm
Bamya kimse yemezzSeciciyse cok zor neler yemiyor cok sukur öyle bir derdim yok ne yapsam yer ben ona göre biraz daha seciciyimdir bamya yemem mesela