- 12 Mart 2020
- 9.697
- 20.748
Ahahaha temizlik mi yapıyon len san salik misin ayol ben seni bilemedimdiSana bakmaya girdim muco yoksa perişanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha temizlik mi yapıyon len san salik misin ayol ben seni bilemedimdiSana bakmaya girdim muco yoksa perişanım
Olsun buda güzel olmuş uğur getirsinEvtttt salisi eklemeden onaylayiverdim kaldık dimdizlak
Bu daha sempatik olmuş az daha emoci katEvtttt salisi eklemeden onaylayiverdim kaldık dimdizlak
Tmm tmm komutanım Bn kaçar.Bu daha sempatik olmuş az daha emoci kat
Hemde çok kuzummJou heyecan varmı heyecan
3 haziran mı demek ben de cuma diye aklımda kalmış ama cumaya denk geliyormuşHemde çok kuzumm
Allahtan ben unutmuşum yazdığımı yoksa ayvayı yemiştinnDaha simdi görüyorum kuzucum bunu ben bu kız bana geri dönmedi mi diye bakarken
Eve döndüğümden beri ugrasıyorum kpss bir yandan zayıflama süreci evi topla sil süpür
Evett kuzumm gün aldık öğlen 1 buçukta allahın izniylee3 Haziran'da gün almıssın bebişin geliyormus Rabb'im hayırla birbirinize kavusabilmeyi nasip eylesin
Yok kız yemeyelim ayvayı ben pek sevmem de meyveAllahtna ben unutmuşum yazdığımı yoksa ayvayı yemiştinn
Evett kuzumm gün aldık öğlen 1 buçukta allahın izniylee
Hahahahaha yersin yersinn ben hiç cvp vermeden geçmem huyum değil hiçte sevmemYok kız yemeyelim ayvayı ben pek sevmem de meyve
Yaa hadi bakalım anniş mi olucan ceennn
Kötü olmuş yaf. Bu senaristler illa canımıza okuyacakEvett bitanemm o düğün gündüzü yaşandı
Hazırlandınmı canım neler yapıyorsunHemde çok kuzumm
Vala bende gecmezdim dün biraz sitede de sorun olunca kaynamış bildirim aradaHahahahaha yersin yersinn ben hiç cvp vermeden geçmem huyum değil hiçte sevmem
Evett nurumm
Hazırlandımm kuzumm ama hala yemek yapıyorum maşaallahh banaaHazırlandınmı canım neler yapıyorsun
Suussss terbiyesuzzzVala bende gecmezdim dün biraz sitede de sorun olunca kaynamış bildirim arada
Oo olsun yap son son bize dualar et canımHazırlandımm kuzumm ama hala yemek yapıyorum maşaallahh banaa
Haftaya zaten dokunmayacemm hiç
Suussss terbiyesuzzz
Amaann senelerdir pek geldikleri yok yemek ettiğim yok iyi oldu ben zaten iyiyim çok şükürr ağrım sızım çok olsa etmezdim zatenOo olsun yap son son bize dualar et canım
Napiyorsun nurcumm
Su an oturuyorum canımsu sen napıyorsunNapiyorsun nurcumm
Bende oturuyoreeeSu an oturuyorum canımsu sen napıyorsun