İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

birde şunu söyliyim. bi gün daha bekleseymiş aynı gün doğmuş olacaktık oğluşunla 😍
Aa ciddi mi 😍 o zaman iyi ki doğdun canım en güzel en mutlu haberleri aldığın bir yılın olsun ve sağlıkla huzurla nice yaşların olsun 🥰
ahahah yerim kıs onu ben. iyisiniz di mi her şey yolunda mı? diyorum ikizler duramaz iyi bile durmuş 😂
İyiyz inşallah canım daha da iyi olacak inşallah 😍
Günaydın yavrular askitoslar beybiler ballı lokmalar gunaydinnnnnn musmutlu büyük mutlulukların olduğu haftanız olsun canlarım tatlislarim 🌷🌻💜🥰🤗😊💞🌸🌿💕

:KK68: :KK200: :KK68: :KK200: :KK68: :KK200: :KK68: :KK200: :KK68: :KK200: :KK68: :KK200: :KK68: :KK200:

hearts-butterfly.gif

flower.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Laavinia
Tünaydın parem balım 🥰

Aa ciddi mi 😍 o zaman iyi ki doğdun canım en güzel en mutlu haberleri aldığın bir yılın olsun ve sağlıkla huzurla nice yaşların olsun 🥰

Tünaydın parem balım 🥰
canımın içisi çok teşekkür ederim. aminnnnnn 😍

çok sevindim canım benim. hep iyi olun inşallah. ne zaman çıkacaksınız?

Aminn canım 🥰 ben eve geldim de oğluş biraz daha kalacak tam günü belli değil. Sağlıkla gelsin yeter ki 🤲🤲
oyyy yerim onu ben. iyi olsun da önemli olan o. benim arkadaşım 2 ay önceden doğum yapmıştı. oğlu küvezde kaldı bi süre ama şimdi kocaman oldu maşallah. senin oğluşun da gelecek sana sağlıkla canım benim 😍

oyyy yerim onu ben. iyi olsun da önemli olan o. benim arkadaşım 2 ay önceden doğum yapmıştı. oğlu küvezde kaldı bi süre ama şimdi kocaman oldu maşallah. senin oğluşun da gelecek sana sağlıkla canım benim 😍
İnşallah inşallah canım 🥰 Rabbime emanet ettim inanıyorum güzel olacak her şey 🥰

çalışıyorum kuzum napim. tuhaf hissediyorum kendimi bugün. regl olacakmışım gibi ama erken daha. kürtajdan sonra ilk reglim normaldi ikinci de öne attı şimdi de olacak gibiyim ama erken çok ona canım sıkıldı :KK43:

sen napıyosun canımm
Aa neden öyle olduki acaba kaç güne düştü mesela döngün

ayın 14 ünde oluyodum. ilki 14 ü oldu. ikinci ayımda 9 u oldu şimdi de sancı geliyo oluyo gibi hissediyorum ama sonra sancım geçiyo anlamadım. bana bir şeyler oluyiiii 🤣
Yumurtlama veya gebelik olabilirmi acbaa 😬

ayyy inşallah 😁 bilmiyorum ki kuzum anlayamıyorum bişi de bu ara iki kere röntgen ve tomografiye de girdim öyle bişi olursa acaba birde öyle bir şey varsa zarar görmüş müdür acaba hep o aklıma geliyo
Döllenmeen önce girdiysen belki birşey olmazdır canım. Kötü düşünme inşallah vardır ve sağlıklıdır 🤗

Tünaydın parem balım 🥰
Sen geldin mi eve bebiş napıyo gördün mü kıpırdak mı sütün geldi mi
Ben çok giremiyorum özelden haber edin emi. Rabbim güzel müjdelerinizi almayı nasip etsin 🤲 🤲
Aminnnn çiçeğimmm
Ama yarın test günün 😬
Akşam yaptır cam 😬

X