- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
nasıl mavi yapılıyo yahuEvettt kurabiyemmm evett mavi şansım uğurum olsunnn nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl mavi yapılıyo yahuEvettt kurabiyemmm evett mavi şansım uğurum olsunnn nolur
Ben nicki mi değiştirdim öznuşummm hesap detaylarından yap maviözo de meselaanasıl mavi yapılıyo yahu
Hahah oda mantıklı mavi de güzel renkmiş ya normalde çok şeetmezdim ama kk uygulamasını falan mavi yaptım yakışıyihahaha bence mavi ve pembe olmalıydı. kız isteyen pembe erkek isteyen mavi yapsaydı
Amin balım aminn bence işin sırrı dualarda mavili mor çiçeğimEvettt kurabiyemmm evett mavi şansım uğurum olsunnn nolur
Aaa dur ben de yapayımm kurabiyemmm tam mavi totemi isim profil renkHahah oda mantıklı mavi de güzel renkmiş ya normalde çok şeetmezdim ama kk uygulamasını falan mavi yaptım yakışıyi
Onlar olmasa zaten halimiz harap kurabiyemmm Mavili mor çiçeğim sevdimmmmmAmin balım aminn bence işin sırrı dualarda mavili mor çiçeğim
Aynen canım salişe de dedim uygulamayu da mavi yap diye ses gelmediAaa dur ben de yapayımm kurabiyemmm tam mavi totemi isim profil renk
heee öyle. ben de renkli yazabiliyo muyuz acaba diye şey ettim sağol kuzummmBen nicki mi değiştirdim öznuşummm hesap detaylarından yap maviözo de meselaa
mavi güzeldir ama ben pembe seviyomHahah oda mantıklı mavi de güzel renkmiş ya normalde çok şeetmezdim ama kk uygulamasını falan mavi yaptım yakışıyi
Pembeee gönlüm sendeeemavi güzeldir ama ben pembe seviyom
hahahaha mor olmaz bu sanki biraz daha yakınPembeee gönlüm sendeee
Renkli de yazıyoruz da çok uğraştırıyor Ozom ya eskiden rengarenk yazılabiliyormuş kaldırmışlar. Şimdi her defasında ayarlamak gerekiyor p
Çen pembe mi sevüyünnn
Pembe yokmış mor var
Turuncu mu gı o bazen renk körlüğüm tutuyorhahahaha mor olmaz bu sanki biraz daha yakın
Geçmiş olsun balım migren değil dimiBende iyim balım başım çatlıyordu biraz uyudum geçmiş sanki
Yok balım ya tansiyonum düşmüş bugün çok anormal başladık zaten namazdan sonra sancılar girdi uyuyamadım. Sabahtan beri hiç bir şey yapmıyorm Uzanıyorum öyleGeçmiş olsun balım migren değil dimi
Ay inşallah kurabiyem ya ama beni hamile kalmakta kurtarmıyor biliyorsun benim sorunum sonrası. Kalsamda doğurana kadar bir sevincim olamıcakDeme öyle kız
Niyeymişş bakim yazsan da yazmasan da güzel günler çok yakın inşallah
Benimki maviAynen canım salişe de dedim uygulamayu da mavi yap diye ses gelmedi
İnşallah sonrasında da bir sıkıntı olmaz balım. Tahlil işlerini bitirdin miAy inşallah kurabiyem ya ama beni hamile kalmakta kurtarmıyor biliyorsun benim sorunum sonrası. Kalsamda doğurana kadar bir sevincim olamıcak
Çarşamba verdim kuzum 1 bucuk 2 gaftaya çıkar dedi doktor 5 tüpİnşallah sonrasında da bir sıkıntı olmaz balım. Tahlil işlerini bitirdin mi
Hiç bilmiyorum ki canım ama inşallah tüpe gerek kalmadan bir çözüm bulunur. Sende o korkuyu yenemedin dimi. Aslında başlayınca keşke daha önce yaptırsaydum diyor insanÇarşamba verdim kuzum 1 bucuk 2 gaftaya çıkar dedi doktor 5 tüp
Aklıma şey geldi ya benim bir mucizee de belki bilir bu lupıs testlerini falan verdim. Şimdi onlarda bir sıkıntı çıkarsa acaca onu tedavi ederek olurmu bu iş tüpe başlamadan kız
Yok canım ben korkmuyorum tüpten ya şimdi deseyler gel başlayalım hemen başlarım. Ama başka bir çözümü olursa tabi öncelik onu yapmayıda isterim tabiHiç bilmiyorum ki canım ama inşallah tüpe gerek kalmadan bir çözüm bulunur. Sende o korkuyu yenemedin dimi. Aslında başlayınca keşke daha önce yaptırsaydum diyor insan