- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
Hayırlı cumalar linosumEki Görüntüle 3073427
@ASSOSyal
Catlak-kurabiye
@Hogwartss
Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
M MaviMabellee
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
Madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Meral01
aminnn. hayırlı cumalar kuşumEki Görüntüle 3073427
@ASSOSyal
Catlak-kurabiye
@Hogwartss
Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
M MaviMabellee
@coconatt
@Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
Madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Meral01
canım dün tomografi çekildim yarın özeldeki doktora bi göstercem, perşembe de başka bi doktordan randevu almıştım ona göstercem bakalım. hayırlı güzel haberler verirler inşallahİnşallah ozommm naptın var mı hayır haber
inşallah mucizem Allah razi olsunMaşallah sizeçok şükür canm şimdi Meryem le yeni bir hayat sizi bekliyor
Hayırlı cumalar çiçeğim
Mutlaka buraya da yaz buraya da kuzum aklımdasın merak ederim ozommmmm hayırlı sonuçlarla inşallah su cumanın yüzü suyu hürmetinecanım dün tomografi çekildim yarın özeldeki doktora bi göstercem, perşembe de başka bi doktordan randevu almıştım ona göstercem bakalım. hayırlı güzel haberler verirler inşallah
Amin inşallah nesibe arkadaşım nasılsınHayirli cumalar kizlar Rabbim dualarimizi hayirli bir sekilde kabul eylesin amin
Nasılsın tatlımGünaydın minnoşumseksi şey seni
canımsın Allah razı olsun tatlım benimMutlaka buraya da yaz buraya da kuzum aklımdasın merak ederim ozommmmm hayırlı sonuçlarla inşallah su cumanın yüzü suyu hürmetine
İyiyim kuzum çok şükürAmin inşallah nesibe arkadaşım nasılsın
Bayadır yoktun göremedim seni fazla ..
Umarım iyisin inşallah
Senden de Allah razı olsun kuzum benimcanımsın Allah razı olsun tatlım benimamin inşallah diyorum
Allah iyilik versin canımİyiyim kuzum çok şükürhamileyim sali gundu ogrendim takipteyiz. Rabbim saglikla ilerletsin amin
İyiyim birtanem çay iciyorum sen nasılsın aşkomNasılsın tatlım
Yaa maşallah maşallah canımİyiyim kuzum çok şükürhamileyim sali gundu ogrendim takipteyiz. Rabbim saglikla ilerletsin amin
Allah razi olsun kuzummAllah iyilik versin canım
Yaaaa canım benim çok şükür ramazanda okunan dualarda 2. Gebemiz sensinnn hayırlı olsun canım benim
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah
Çok sevindimmmm çokkkkk
Allah razi olsun kuzum cok tesekkur ederimYaa maşallah maşallah canımsağlıkla sıhhatle büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
senin ağzını gözünü yerim benSenden de Allah razı olsun kuzum benim
Güzel haberlerle döneceksin inanıyorum