- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Haberdar et bizi de canımciğerde leke varmış ona bakıyolar. tomografi istediler çektircem işte onu göstercem bakalım
Oluyor öyle balım ya yoruluyoruz bunalıyoruz. Vücut bir yerde patlıyor enerjimiz düşüyor. Ama öğreniyoruz o acıyla baş etmeyi öğreniyoruz..İşte bana zaman zaman geliyorlar içimdeki duygularımı bastıramıyorum engel olamıyorum bazen isteme bu kadar diyorum ama nafile korkuyorum duygularım çok fenaa ama baş etmesini öğrenicem
Catlak-kurabiye MssPARE bir mucizee
Çok geçmiş olsun canm inşallah önemli bişey çıkmazciğerde leke varmış ona bakıyolar. tomografi istediler çektircem işte onu göstercem bakalım
Şimdi gördüm mesajını çok geçmiş olsun ozommmm hayırlı sonuçlarla inşallah bizi de haberdar eder misin ?ciğerde leke varmış ona bakıyolar. tomografi istediler çektircem işte onu göstercem bakalım
sağol kuzum inşallah :/Çok geçmiş olsun canm inşallah önemli bişey çıkmaz
sağol canım benim. tabii ki haberdar ederim. inşallah güzel haberler veririm sizeŞimdi gördüm mesajını çok geçmiş olsun ozommmm hayırlı sonuçlarla inşallah bizi de haberdar eder misin ?
Merak ederiz ..
ivit arkadaşım olur kendisi
tabii ki canım. mutlu olacağımız güzel haberler veririm inşallahHaberdar et bizi de canım
İnşallah canımivit arkadaşım olur kendisi
tabii ki canım. mutlu olacağımız güzel haberler veririm inşallah
Nidennnnbenim bugün çok ağlayasım geliyo
bilmiyorum kiNidennnn
Afiyet bal şeker olsun özgüşüümmmm günaydınnnnnnnnGünaydınn
Günler sonra hatta haftalar sonra istediğim saatte uyandım ohh. Şimdide güzel bir kahvaltı yapcam. Belkide önden önce bir kahve içerim
Nasılsınız tatlımlar
Günaydın perimGünaydınn
Günler sonra hatta haftalar sonra istediğim saatte uyandım ohh. Şimdide güzel bir kahvaltı yapcam. Belkide önden önce bir kahve içerim
Nasılsınız tatlımlar
Günaydın güzel anneAfiyet bal şeker olsun özgüşüümmmm günaydınnnnnnnn
Paremm nasılsın neler yapıyorsun iyisin dimiGünaydın perim❤ ohh çıkar keyfini afiyet olsun
yaaaa yüzümü güldürdünGünaydın güzel annenasılsın bakalım
İnşallah canım ne zaman test hünün kaçıncı gün embriyosuyduyaaaa yüzümü güldürdüninşallah bu defa iyiyim çok şükür sen nasılsın
ooohhh missssİnşallah canım ne zaman test hünün kaçıncı gün embriyosuyduBende iyiyim mucizem kahvalyımı ettim keyif çayımı içiyorum möge aplama karşı
Ay az kalmış mucizemm 1 haftada düşmüşooohhh missss
3.gün embriosu ama 4.gün dondurulmuştu test 1 haziran