- 19 Kasım 2020
- 22.143
- 48.299
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana yazdım gördün müKofteler diyarına ziyarete gittim tok olanın acikasi gelir.
Yaaaa canisi bir gün bebem olursa banada yapar mısın
Akşama yemek yazdım arama yerine ilk bu yorum çıktıAkşama daha var uzanırken bir yandan yemek düşünben öyle yapıyorum
ne demek seve seve yaparım canımmmmYaaaa canisi bir gün bebem olursa banada yapar mısınçok guzel
![]()
Allah razı olsun cancaziiimmmne demek seve seve yaparım canımmmm![]()
Ooo herkes bu mertebeye ulaşamıyor kurbiskomKk diyarından selam![]()
Hahahaha duramıyon asla illa bir şey yapican
Son kullanılanlardan kaybolmasın diye ara sıra gönderiyorum pariş sonra bulamamHahahaha bu çocukta niye baksa komik yok ya![]()
![]()
Kız cidden nicki hoşuma gitti altta gördüm adınıHahahaha duramıyon asla illa bir şey yapican![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurbiskon ısırır seni gurbaneyyyOoo herkes bu mertebeye ulaşamıyor kurbiskom![]()
Beğeni yapmış dur bende çağırayım belki sohbetimize katılır bakarsın arkadaş oluruzKız cidden nicki hoşuma gitti altta gördüm adını![]()
Hoş geldin canım nerelerdesin sen ❣❣noruyonuzzzzzzz bebitolarrrrrrrrr nasil gidiyor hersey yolundadr inshaAllah... yogunluktan birturlu giremedimmm ara vermesem daha da gelemezdim
@tiniminimavihaniimLna16
Jou
MssPARE
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
bir mucizee T Tweety Bird @Mavis40
Fatmazell
D u t
Ballikabak
ASSOSyal
Bal0ncuk
coconatt @Hogwartss
Ahahahah beni aşağılıyo şapşal
Neye ara verdin havuçlar mınoruyonuzzzzzzz bebitolarrrrrrrrr nasil gidiyor hersey yolundadr inshaAllah... yogunluktan birturlu giremedimmm ara vermesem daha da gelemezdim
@tiniminimavihaniimLna16
Jou
MssPARE
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
bir mucizee T Tweety Bird @Mavis40
Fatmazell
D u t
Ballikabak
ASSOSyal
Bal0ncuk
coconatt @Hogwartss
Dav şanAhahahah beni aşağılıyo şapşal
Neye ara verdin havuçlar mı
Sandım ki hamileyim diye etiket ettin![]()