- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.457
- 598
Bence de sök evet olmamış ama yakası örgü şekli güzel sadece işlemeyi sök mucizemmm❣❣❣MssPARE m sökecem o işlemeleri hehehehe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de sök evet olmamış ama yakası örgü şekli güzel sadece işlemeyi sök mucizemmm❣❣❣MssPARE m sökecem o işlemeleri hehehehe
Yarın atam olu mu çiçemKız özelden tam Bi foto atsana bacım bakalım istişare edelim. Pariş anlar örgü işinden. Bende eh işte
Aynen kuzum işlemeyi sökecemBence de sök evet olmamış ama yakası örgü şekli güzel sadece işlemeyi sök mucizemmm❣❣❣
Kurbik rengi gri tam erkek modeli bide eşi biliyor simdi olmaz bana ördün sen giydin der dilinden düşmezSökme gı kendine yap bunu ne güzel olmuş işte
Bence gayet güzel olmuş kenarlarındaki örgü deseni de hoş ellerine sağlıkMssPARE m sökecem o işlemeleri hehehehe
Penyezim ne tatlı içindeki renkler maşallah seninde elin güzel guzel örüyorsun ve çok güzel cici elllerine sağlık canım benim ❣
Sağol canım benim misineli şiş ile örüyorum bu yeleği yok yok elim pek güzel değilPenyezim ne tatlı içindeki renkler maşallah seninde elin güzel guzel örüyorsun ve çok güzel cici elllerine sağlık canım benim ❣
Bence çok güzel hem.dedigin gibi terapy oluyor ❣Sağol canım benim misineli şiş ile örüyorum bu yeleği yok yok elim pek güzel değil
Ahahah yok parisim önünü işleyince al sen giy dedi zaten becerememişsin dedi ben de sus kenarını sökecem sen giycen dedim iyi zaten evin içinde giyerim kimse görmez diyoKurbik rengi gri tam erkek modeli bide eşi biliyor simdi olmaz bana ördün sen giydin der dilinden düşmez
bir mucizee kendine modelli örSün
Ahahahha sağol canm kenarında v gibi olan yerBence gayet güzel olmuş kenarlarındaki örgü deseni de hoş ellerine sağlık
Deeeee sökeceğin işleme nerde göremiyorum
Ayyy çok tatlı olmş bebişin nasip olsun inşallah
Şimdi tekrar koydum bal kurabiyemmmOyyy kuzum ayağının altına sıcak su koy
Bende bebiş yok canım hediye yapıyorum bu yeleğiAhahah yok parisim önünü işleyince al sen giy dedi zaten becerememişsin dedi ben de sus kenarını sökecem sen giycen dedim iyi zaten evin içinde giyerim kimse görmez diyo
Ahahahha sağol canm kenarında v gibi olan yer
Ayyy çok tatlı olmş bebişin nasip olsun inşallah
Günaydın canım❣❣❣❣nasılsın bitanesi ❣❣❣Günaydınnnnnnnn uyananlar uyuyanları kaldırsın
İyiyim canısı çalışmaya devam keeeGünaydın canım❣❣❣❣nasılsın bitanesi ❣❣❣
Kolay gelsin Allah kuvvet versin ❣İyiyim canısı çalışmaya devam keee