- 19 Kasım 2020
- 22.039
- 48.127
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana yazdım gördün müKofteler diyarına ziyarete gittim tok olanın acikasi gelir.
Yaaaa canisi bir gün bebem olursa banada yapar mısın çok guzel
Akşama yemek yazdım arama yerine ilk bu yorum çıktı nasılsın meralimAkşama daha var uzanırken bir yandan yemek düşün ben öyle yapıyorum
ne demek seve seve yaparım canımmmmYaaaa canisi bir gün bebem olursa banada yapar mısın çok guzel
Kk diyarından selamKestane diyarından selam
Allah razı olsun cancaziiimmm eğer bir gün olursane demek seve seve yaparım canımmmm
Ooo herkes bu mertebeye ulaşamıyor kurbiskomKk diyarından selam
Hahahaha bu çocukta niye baksa komik yok ya
Hahahaha duramıyon asla illa bir şey yapicanA aytenmayten nick on numara
Son kullanılanlardan kaybolmasın diye ara sıra gönderiyorum pariş sonra bulamamHahahaha bu çocukta niye baksa komik yok ya
Kız cidden nicki hoşuma gitti altta gördüm adınıHahahaha duramıyon asla illa bir şey yapican
Kurbiskon ısırır seni gurbaneyyyOoo herkes bu mertebeye ulaşamıyor kurbiskom
Beğeni yapmış dur bende çağırayım belki sohbetimize katılır bakarsın arkadaş oluruzKız cidden nicki hoşuma gitti altta gördüm adını
Hoş geldin canım nerelerdesin sen ❣❣noruyonuzzzzzzz bebitolarrrrrrrrr nasil gidiyor hersey yolundadr inshaAllah... yogunluktan birturlu giremedimmm ara vermesem daha da gelemezdim
@tiniminimavihaniim Lna16 Jou MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye bir mucizee T Tweety Bird @Mavis40 Fatmazell D u t Ballikabak ASSOSyal Bal0ncuk coconatt @Hogwartss
Ahahahah beni aşağılıyo şapşalbir mucizee hahha kocinin tepkisine güldüm affet hadi bakalım bu işin sonu nereye varacak
Neye ara verdin havuçlar mınoruyonuzzzzzzz bebitolarrrrrrrrr nasil gidiyor hersey yolundadr inshaAllah... yogunluktan birturlu giremedimmm ara vermesem daha da gelemezdim
@tiniminimavihaniim Lna16 Jou MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye bir mucizee T Tweety Bird @Mavis40 Fatmazell D u t Ballikabak ASSOSyal Bal0ncuk coconatt @Hogwartss
Dav şan alemsin muciAhahahah beni aşağılıyo şapşal
Neye ara verdin havuçlar mı
Sandım ki hamileyim diye etiket ettin