- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
Gördüm peri.Sana yazdım gördün mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm peri.Sana yazdım gördün mü
Ara verirsen hiç göremezsin bizii looonoruyonuzzzzzzz bebitolarrrrrrrrr nasil gidiyor hersey yolundadr inshaAllah... yogunluktan birturlu giremedimmm ara vermesem daha da gelemezdim
@tiniminimavihaniim @Lna16 Jou MssPARE @Minnosprenses @Masal_Perisi @bir mucizee @Tweety Bird @Mavis40 @Fatmazell D u t @Ballikabak ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss
Ne gördünüz yaGördüm peri.
Lan değişik isimli biri beni etiketnedince bi kal geliyonoruyonuzzzzzzz bebitolarrrrrrrrr nasil gidiyor hersey yolundadr inshaAllah... yogunluktan birturlu giremedimmm ara vermesem daha da gelemezdim
@tiniminimavihaniim @Lna16 Jou MssPARE @Minnosprenses @Masal_Perisi @bir mucizee @Tweety Bird @Mavis40 @Fatmazell D u t @Ballikabak ASSOSyal @Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss
Yaaaa nerelerdesin sen beybiiiinoruyonuzzzzzzz bebitolarrrrrrrrr nasil gidiyor hersey yolundadr inshaAllah... yogunluktan birturlu giremedimmm ara vermesem daha da gelemezdim
IsirKurbiskon ısırır seni gurbaneyyy
iyiyim kuzum sen nasılsınAkşama yemek yazdım arama yerine ilk bu yorum çıktı nasılsın meralim
Hahahahhaha dut belgeseldeki ceylanlar gibi titrek titrek tedirgin oluyoruzLan değişik isimli biri beni etiketnedince bi kal geliyo
Tanıştık mı beybi
Bi ses varmı meralimiyiyim kuzum sen nasılsın
Yokk kuzum Allah bilir kek yapip yemistir bileBi ses varmı meralim
ortalık yırtıcı doluHahahahhaha dut belgeseldeki ceylanlar gibi titrek titrek tedirgin oluyoruz
Pislik ya ne insanlar var pes vallaYokk kuzum Allah bilir kek yapip yemistir bile
Aynen ha yiyorlar hissetmiyordum bileortalık yırtıcı dolu
Ağızları elleri yamıla besPislik ya ne insanlar var pes valla
Zıkkım yesin
Aynen ha yiyorlar hissetmiyordum bile
Vahşiler
Aynen zıkkım yesin inşallah yaptığı kekler yansın yapışsınPislik ya ne insanlar var pes valla
Zıkkım yesin
Aynen ha yiyorlar hissetmiyordum bile
Vahşiler
yamulsunda yiyemesinAğızları elleri yamıla bes
Gulsemmi aglasammi bilemedim merlacim.Aynen zıkkım yesin inşallah yaptığı kekler yansın yapışsın
Ağızları elleri yamıla bes
yamulsunda yiyemesin
Gün görmemiş beddualar ortalığa çıkıyorAynen zıkkım yesin inşallah yaptığı kekler yansın yapışsın
Allahım ya ben senin teselli yazını senin o kalbini yirim salisGulsemmi aglasammi bilemedim merlacim.
Nasibinde varsa bukur gelir seni o kimse senden daha çok ihtiyacı varmış demekki ona o kek kalıbını damdan düşer gibi yollayan da Allah sana o kek kalıbını nasip etmeyen de Allah vardır bunun altında yatan bir sebep elbet. Düşünsene yediğin mandalinayı sen yiyorsun taa çiçekten bunu meral yiyecek diye yazılıyor senin mandalinan bana degil sana ulaşıyor. Diger taraftan yaptığı haksızca kek kalıbını gasp eden kişiyi gören Allah cc kac kek kalıbı ödeyerek senin hakkını alacak onu yine Allah bilir Allah cc kulunun hakkını gozetendir. Görmesekte duymasakta
Aboooo kk üyesi ise kesin görmeliGün görmemiş beddualar ortalığa çıkıyor
Inşallah firinin icinde patlar firini bozulur
Kek kabarmaz hamur kalır kek kalıbımı eliyle alır elleri yanar
Eli yanınca yere bırakır ayaklarına düşer ayakları yanar yürüyemez
Allahım böyle şeyler yazdım sen beni affet tobe Allahım tobeGün görmemiş beddualar ortalığa çıkıyor
Inşallah firinin icinde patlar firini bozulur
Kek kabarmaz hamur kalır kek kalıbımı eliyle alır elleri yanar
Eli yanınca yere bırakır ayaklarına düşer ayakları yanar yürüyemez