- 19 Kasım 2020
- 22.011
- 48.092
- 548
Hahah bir zalımlık daha yapıp profilimi kurabiye ile süslerdim de neyssseeÇünkü benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah bir zalımlık daha yapıp profilimi kurabiye ile süslerdim de neyssseeÇünkü benimde
Çünkü benimde
Ayy ahahah ah cookie mi diyelim o zaman ne diyelimİnşallah canım benim
Hahah sorma ya bende artık kurabiye diyince üstüme alınıyorum biri kurabiye yapcam dese beni pişirecek gibi hissediyorum
Kokostar ıslak browni kurabiye olsunHahah bir zalımlık daha yapıp profilimi kurabiye ile süslerdim de neysssee
Ağzını yeyerummm
Koymasın kız sus bakmam ona yoksaKokostar ıslak browni kurabiye olsun
Ağzını yeyerummm
Off onu canım çok istiyor zaten ama üşeniyorumKokostar ıslak browni kurabiye olsun
Ağzını yeyerummm
Haha beni gözardı edermişsinKoymasın kız sus bakmam ona yoksa
Evet canım 6 da geldiAaa yeni mi geldi
Yaaa seniii yeriimmmmm anladım minnoşum olabilir tabii kiBalım gülmeyin ama korkuyorum
Yani orada yazıyor ya şunu oluştu bunu şöyle oldu ben okuyamıyorum onları eskiden deli gibi korku filmleri izlerdim ya bu ben değilim deminde peynire zam geldi diye ağladım
Bende seni yerim tinnoşum orada havalar nasıl kar var mı balım şükür buralara düştü kar taneleriYaaa seniii yeriimmmmm anladım minnoşum olabilir tabii ki
Bulunduğumuz yer sıcak bitanemmm burası 2yıldır kar kış görmedikBende seni yerim tinnoşum orada havalar nasıl kar var mı balım şükür buralara düştü kar taneleri
Oo oda iyiymiş balım ama sen özlemişindir kar manzaralarınıBulunduğumuz yer sıcak bitanemmm burası 2yıldır kar kış görmedik
Ailenle yaşıyorsun galiba. Afiyet olsun. Ben de iyiyim çok şükür. Koşturmacali geçti her zaman olduğu gibi. Ayağımda oğlumu sallıyorum şimdi. Bu sırada Kızım da biraz uyuyup uyandı. babası da geri uyutmaya çalışıyorBugün ev işleri yaptım.dunden kalan yemekler vardı onları yedik şükür
Sen nasılsın bugün ne yaptin
Ne güzel.evdeydim hep.Spora geldim sen napıyorsun
Allah şifa versin ,Kuzum benim ufaklik hastalandi onunla uğraşıyorum dun gece uyumadim cok yorgunum
Neden gel-gitBugün çok bakamadım kızlar gel git duygu hallerindeydim
İyiymiş.ben de iyiyim şükür.Ben iyiyimve bütün gün yattım durdum sen nasılsın
Biz de bakmıştıkBende iyim balım güldür güldür izliyorduk
Ama uyku saati geldiBen geldim.herkes gitmiş sanki
Evet kuzum hatta kıskanarak bakıyorumOo oda iyiymiş balım ama sen özlemişindir kar manzaralarını
Evet ya bitiyor hemen günler haftalar ömürlerVay be haftaya yeni başlamıştik ,bu hafta da bitiyor