Ay ahahah durağı kaçırdın mısabah minibüste uyuyakalmışım
Hahah durağa geldiğinde uyandıysan sorun yoksabah minibüste uyuyakalmışım
Tabi kız zaten kıvırcıkım bende aynı öyle
Bende kıvır kıvırımmmAha benden buldum bir tane kız kıvırbaş
Ben bunu niye şimdi öğreniyorum kız kurabiye çatlatcam senin her noktanıBende kıvır kıvırımmm
Sen yavaş yavaş muratlıktan çıkiyon kurabiyemBende kıvır kıvırımmm
Nörün yineDidiyom ben örgü örcem
Ay bi gif koyayım dedim beceremedim gitti yaOhhhh sefamız olsun
Kız nasıl koyıyorsun bunları ya klavyeye uygulama indirdim yapamadımBende kıvır kıvırımmm
Bende yeni öğrendimAy bi gif koyayım dedim beceremedim gitti ya
Maalesef mi diyim çok şükür mü diyim bilemedimAa sendemi kıvır
Ben yeni öğrendim dur bak ss atıyorumKız nasıl koyıyorsun bunları ya klavyeye uygulama indirdim yapamadım
Ben küçükken hiç sevmezdim şekil veremezdim. Kıvırcık saç banyodan banyoua taranıyormuş bilmiyordum tarıyordum koyun yünü gibi oluyordu deli oluyordumBende yeni öğrendim
Maalesef mi diyim çok şükür mü diyim bilemedim
Bunu biliyorum cocom ama telefondan olmuyor benim bilgisayardan yapabiliyorum. Uygulama indirdim onuda yapamadım ya Attention Seeking Attention Please GIF - Attention Seeking Attention Please Pretty Please - Discover & Share GIFs
Amin cocomGünaydın kurabiyem
Allah kolaylığını versin canım doktor işi de hayırla sonuçlansın
Olmadı yineBunu biliyorum cocom ama telefondan olmuyor benim bilgisayardan yapabiliyorum. Uygulama indirdim onuda yapamadım ya Attention Seeking Attention Please GIF - Attention Seeking Attention Please Pretty Please - Discover & Share GIFs
Ahh küçükken o hataları hepimiz yapıyoruz. Ya evet güzel ama duşta malzeme kullan çık malzeme kullan şekil ver ben sabırsızımbşrde her seferinde aynı güzellikte olmuyor deli ediyorBen küçükken hiç sevmezdim şekil veremezdim. Kıvırcık saç banyodan banyoua taranıyormuş bilmiyordum tarıyordum koyun yünü gibi oluyordu deli oluyordumsonra büyüdükce öğrendim çok sevmeye başladım. Sonrada kapandım bir önemi kalmadı
Ay ahahah durağı kaçırdın mı
Hahah durağa geldiğinde uyandıysan sorun yok
2 durak kaçırmışım geri yürüdüm o sırada servis aramış tabi duymadım beklemeden gitmiş sonra geri geldi neysekiOyyy ya kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?