- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Oh en sevdiğim devrilmek dün devrildim bıgün tam gaz devamAhahah perim yaa bende öyleyim kalkmadım daha bugün yemek dışında işimde yok devrilcem bir sağa bir sola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh en sevdiğim devrilmek dün devrildim bıgün tam gaz devamAhahah perim yaa bende öyleyim kalkmadım daha bugün yemek dışında işimde yok devrilcem bir sağa bir sola
koş koşBenim fena çiş var ama kalkasın yok
Aynen canım bide dışarı çıkmayı özledim galibayapabiliyorsan yap canım evde kalınca bende bişeyler yapıyorum iyi geliyor
Hımm kimin başına çorap örsem acabaNörüyon bize de at
Cocooommm iyiyim yatakta aynu murat kekilli gibi yatıyorum sen nasılsın napıyorsunn
Bugün hepimiz muratızBende aynı murat 2
Haha
Hahaha gittim geldimkoş koş
Bir elimi bacağımın arasına koumamışım geri kalan hepsi tamamBugün hepimiz muratız
Kız kalkmam lazımmm hemde çabuk yoksa gidicek
Ahahah çişe kalk geri yatBenim fena çiş var ama kalkasın yok
Yettin mi paremKız kalkmam lazımmm hemde çabuk yoksa gidicek
Ahahah yan gel Osman hesabı hepimiz yan gelelimOh en sevdiğim devrilmek dün devrildim bıgün tam gaz devam
Saçlar da tamam mı dün biraz yağlanmış saçım lavaboda Bi baktım Ula dedim aynı murat kekilli olmuşum ya benBir elimi bacağımın arasına koumamışım geri kalan hepsi tamam
Ev işleri var bugün çamaşır varBugün hepimiz muratız
O iş tamamAhahah çişe kalk geri yat
Yettin mi parem
Ahahah yan gel Osman hesabı hepimiz yan gelelim
Zabahaa kadarBugün hepimiz muratız
Abimi yemeğe davet etcektim bugün oda yarın gelirim dedi o zaman yan gelmeye devamAhahah çişe kalk geri yat
Yettin mi parem
Ahahah yan gel Osman hesabı hepimiz yan gelelim
Ahahah birde yatak temizlerdin gariO iş tamam
Tabi kız zaten kıvırcıkım bende aynı öyleSaçlar da tamam mı dün biraz yağlanmış saçım lavaboda Bi baktım Ula dedim aynı murat kekilli olmuşum ya ben
Ohhhh sefamız olsunAbimi yemeğe davet etcektim bugün oda yarın gelirim dedi o zaman yan gelmeye devam
Aha benden buldum bir tane kız kıvırbaşTabi kız zaten kıvırcıkım bende aynı öyle
Hahahaha aynen bu durumdaydım allahtan kimse yoktu yoksa her yer dular seller
sabah minibüste uyuyakalmışımBugün hepimiz muratız
D0n sabah 6 da ben böyle uyandım akşamdan nasıl depoladıysam suyuHahahaha aynen bu durumdaydım allahtan kimse yoktu yoksa her yer dular seller