- 19 Kasım 2020
- 22.007
- 48.084
- 548
Valla oraya girmemek için kendimi zor tutuyorum girersem saç baş dalarım acayip sinir basıyorAhaha istege bağşı kürtaj okudum
Linç yorum dolu
Allah cocuk sahibi olmayı ugraşanlara bebek nasip etsin bölelere degil çok üzgünüm
Yaa görmedim kuzum hele sabah gittiğini görünce dünkü konudan etkilendi diyordumNedense bir kaç gündür değişik konular var eksinli rose gitmiş baksana gece baya yüklemişler kıza
Ben sizin yerinize giriyorumValla oraya girmemek için kendimi zor tutuyorum girersem saç baş dalarım acayip sinir basıyoryaparken akılları nerede bilmem ki
Gir parem valla başlığı bile bütün sinirlerimi geriyorBen sizin yerinize giriyorum
Yok konudan beğeni gelmiş baktım rose baya beğenmediler olmuş oda gitmişYaa görmedim kuzum hele sabah gittiğini görünce dünkü konudan etkilendi diyordum
Lan ben senin sipani severim yer teyzesi onuGir parem valla başlığı bile bütün sinirlerimi geriyorsonra benim sıpa çok agresif bir şey olacak hahah
Açıkta kalmıştır bir yerleri
göbeciğimden eğilemiyomAyy çen çok mu şiştinnn davul gibi mi oldunmıncırmalık mı oldunnnn
Seni böyle böyle yiyim miii
parisimm nassın nörüyonGunaydin mucizemmmm
Hahha göbüş delirtiyor adamı ya ben yazın çok spor yapıyordumgöbeciğimden eğilemiyom
hiç sevimli deeel sekis bile yapasım gelmiyorr
yi beni parçala beni ricep
parisimm nassın nörüyon
kilo da var kuzum ama bu ilaçlar gerçekten çok şişirdi de aşırı rahatsızımHahha göbüş delirtiyor adamı ya ben yazın çok spor yapıyordumkafayı takmıştım eritecektim ama ilaçlar izin vermiyor
Aslında sendeki de şişliktir balım kilo değildir
Nöreyim kürtajla uğraşıyorumgöbeciğimden eğilemiyom
hiç sevimli deeel sekis bile yapasım gelmiyorr
yi beni parçala beni ricep
parisimm nassın nörüyon
Öyle yapıyor kuzum uzun süre de geçmiyor şişkinlikkilo da var kuzum ama bu ilaçlar gerçekten çok şişirdi de aşırı rahatsızım
Çoktannnn uyandum ama yağmur yağıyor çıkamadım yataktan
ahahahah gezme ceylan oralarda seni avlarlarNöreyim kürtajla uğraşıyorum
Sen ne yapiyorsun
o bana sağlıkla gelsinde olsun çekerimÖyle yapıyor kuzum uzun süre de geçmiyor şişkinlik
İnşallah inşallah canımahahahah gezme ceylan oralarda seni avlarlar
körolmayasıca yaparken şeylerini tutamıyorlar sonra aldırcam meymenetsizler
o bana sağlıkla gelsinde olsun çekerim
ağır olmaz mıİnşallah inşallah canım
Şeyleri kopasıca...
Aman en son beddua etmeye tövbe etmiştim dimiağır olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?