- 19 Kasım 2020
- 22.006
- 48.083
- 548
Aynen canım bir de ben kuşlar uyurken uyudum uyudum yoksa uyutmuyor namıssızlarAhahha ay sonradan uyumak kötü ediyor kırbişim yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bir de ben kuşlar uyurken uyudum uyudum yoksa uyutmuyor namıssızlarAhahha ay sonradan uyumak kötü ediyor kırbişim yaa
Hahaha adamı mı dövecekmiş tövbe ya yürek mi yedin yavrumHahha bakireyim.demis adama.ilk buluşmada oda otele gidelim demiş otele gidip adamı dövecekmiş
He adamla otele gidip orda dövecekmisHahaha adamı mı dövecekmiş tövbe ya yürek mi yedin yavrum
Ay onlar cik cik ama üstünü örtünce ötmüyorlar diye biliyorum benAynen canım bir de ben kuşlar uyurken uyudum uyudum yoksa uyutmuyor namıssızlar
İlla otel olacak yani hahha bu kavganın sonu yatakta biterHe adamla otele gidip orda dövecekmis
Bunlar o kuşlardan değil bildiğin canavar öyle falan kandıramazsınAy onlar cik cik ama üstünü örtünce ötmüyorlar diye biliyorum ben
Biraz geç oldu ama ellerine sağlık canımIşim yeni bitti şükür
Bi dinleneyim markete de gittim.oh be
Gelsin keyifler
AyıpAynen aynen canım ya neyse modumuzu değiştirelim. Yiğidin malı meydanda olurmuş ne yapalım
Senin otelci üyelik iptali yapmış paremHele gelin hele cümbüş var fasıl var
Aynen kaçırdıkSenin otelci üyelik iptali yapmış parem
Aynen kaçırdık
Hahhah ben bakireyim demiş ama.otele gidip dövecekmiş adamı
Saol canım benimBiraz geç oldu ama ellerine sağlık canım
Çeşit çeşit insan var ben fikrimi yazıyorum rose bana doğru gelen çocuk rahme düşmüşse bitti onu veren allah elbette düşündü onun nasibini sanki ac kalıcak ama.gel anlat isteMssPARE bebeği erteleyenleri anlarim tabi, tamam da hamile birinin bebeğinin doğumunu engellemesi (sağlık/tehlike yoksa) normal mi? Onlarca kişi, bebeğin canının alınmasını destekliyor mu,hayal mi bu?
Aslında keşke konusunu hiç taşımasaydı bdvye. İnsanlar için bir canlının önemi yok kolayca aldır diye destekliyorlar. O minik atan kalp kimsenin umurunda değil. Allah hepsini bildiği gibi yapsınMssPARE bebeği erteleyenleri anlarim tabi, tamam da hamile birinin bebeğinin doğumunu engellemesi (sağlık/tehlike yoksa) normal mi? Onlarca kişi, bebeğin canının alınmasını destekliyor mu,hayal mi bu?
Hayır da bir bebek ölse herkes üzülür ama anne karnında yaşayan birini öldürmek çokta önemli değilAslında keşke konusunu hiç taşımasaydı bdvye. İnsanlar için bir canlının önemi yok kolayca aldır diye destekliyorlar. O minik atan kalp kimsenin umurunda değil. Allah hepsini bildiği gibi yapsın
Sorma ya, bı türlü kabullenemedim düşüncelerini.hani bu zevkler/renkler tartışması olsa saygı duyarim,sorgulamam. Hayattaki en önemli şey söz konusu. CAN! hem de annenin yavrusu. Maddiyat, borç lafı duymak istemiyorum, neyse ki bdv ye taşındı.insaallah vazgecirenler olur.Çeşit çeşit insan var ben fikrimi yazıyorum rose bana doğru gelen çocuk rahme düşmüşse bitti onu veren allah elbette düşündü önün nasibini sanki ac kalıcak ama.gel anlat iste
Bence iyi olmuş olabilir taşınması. İlk mesajını bir tek begenmedi yapan bendim. Şimdi çoğalmış. Gerçi beğenen de çoğalıyor. Ya ağlıyorum.cok üzüldüm. Hem böyle konularda herkes linç ederdi.simdi nasıl da destekleniyor. Hazır olduğunda olur vb. İyi de kadın hamile olsam mi demiyor ki.hamile, hamile.Aslında keşke konusunu hiç taşımasaydı bdvye. İnsanlar için bir canlının önemi yok kolayca aldır diye destekliyorlar. O minik atan kalp kimsenin umurunda değil. Allah hepsini bildiği gibi yapsın