MssPARE bebeği erteleyenleri anlarim tabi, tamam da hamile birinin bebeğinin doğumunu engellemesi (sağlık/tehlike yoksa) normal mi? Onlarca kişi, bebeğin canının alınmasını destekliyor mu,hayal mi bu?

MssPARE bebeği erteleyenleri anlarim tabi, tamam da hamile birinin bebeğinin doğumunu engellemesi (sağlık/tehlike yoksa) normal mi? Onlarca kişi, bebeğin canının alınmasını destekliyor mu,hayal mi bu?
Çeşit çeşit insan var ben fikrimi yazıyorum rose bana doğru gelen çocuk rahme düşmüşse bitti onu veren allah elbette düşündü onun nasibini sanki ac kalıcak ama.gel anlat iste

Aslında keşke konusunu hiç taşımasaydı bdvye. İnsanlar için bir canlının önemi yok kolayca aldır diye destekliyorlar. O minik atan kalp kimsenin umurunda değil. Allah hepsini bildiği gibi yapsın

Aslında keşke konusunu hiç taşımasaydı bdvye. İnsanlar için bir canlının önemi yok kolayca aldır diye destekliyorlar. O minik atan kalp kimsenin umurunda değil. Allah hepsini bildiği gibi yapsın
Hayır da bir bebek ölse herkes üzülür ama anne karnında yaşayan birini öldürmek çokta önemli değil

Çeşit çeşit insan var ben fikrimi yazıyorum rose bana doğru gelen çocuk rahme düşmüşse bitti onu veren allah elbette düşündü önün nasibini sanki ac kalıcak ama.gel anlat iste
Sorma ya, bı türlü kabullenemedim düşüncelerini.hani bu zevkler/renkler tartışması olsa saygı duyarim,sorgulamam. Hayattaki en önemli şey söz konusu. CAN! hem de annenin yavrusu. Maddiyat, borç lafı duymak istemiyorum, neyse ki bdv ye taşındı.insaallah vazgecirenler olur.

Bence iyi olmuş olabilir taşınması. İlk mesajını bir tek begenmedi yapan bendim. Şimdi çoğalmış. Gerçi beğenen de çoğalıyor. Ya ağlıyorum.cok üzüldüm. Hem böyle konularda herkes linç ederdi.simdi nasıl da destekleniyor. Hazır olduğunda olur vb. İyi de kadın hamile olsam mi demiyor ki.hamile, hamile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…