• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bile isteye cana mı kıyacak girmedim konuya girsem dövüşür gelirim 😬😬

Kaçırmak en güzeli 🤣 şanslısın bak🤣 hele diğer topiğe çıplak bi kadın gelmişti bütün psikolojimi bozdu gitti 🤣🤣

Hahah valla bilmiyorum parem bu kadar etikete kadın dayanamaz gelir bak benden demesi 🤣🤣

Parem şeyy bu defa da kekimiz olmamış 🤣🤣 yanlış keki etiket etmişsin🙈🙈

Kız bende buradan çıktım uyumuşum🤣 kafaları şöyle ettik bugün :confused::confused::confused:

O korku çok başkaydı ya bende telefonu falan düşürebilirdim🤣🤣

Kızz inceledin mii🤢 nasıl dayandın yafrum 🤢🤭
Neyse sen ne yaptın bakalım bugün
Ya noldu aslında kurabim biliyon mu
Eşim bana 9 haftalık Bi bebek cenin fotosu göstermişti o kadar kusursuz o kadar netti ki gülümsüyordu sanki düşündüm bebeğim 9 haftada bu kadar mı büyük olacaktı ki diye😥
Bi an konuya tıklamış bulundum karşıma ona benzer bişi çıktı o yüzden dikkatle baktım ama bebek değildi sanırım bilemedim🤔

Ben ne yaptım hele Dr gittim sonra işe geldim
Rahim kalınlığı 7.6 olmuş
Ama E2 hormonu aksine düşmüş 74 olmuş
Bana kalırsa bu ay kesin iptal olcak
Aramadılar daha
Dr dedi çarşamba falan Bi daha gel der heralde diye

Dr diyo ki sen de bıktın dimi sürekli gelmekten 40 sefer falan oldu diyo
Dedim 4.ay 🥴

Ya noldu aslında kurabim biliyon mu
Eşim bana 9 haftalık Bi bebek cenin fotosu göstermişti o kadar kusursuz o kadar netti ki gülümsüyordu sanki düşündüm bebeğim 9 haftada bu kadar mı büyük olacaktı ki diye😥
Bi an konuya tıklamış bulundum karşıma ona benzer bişi çıktı o yüzden dikkatle baktım ama bebek değildi sanırım bilemedim🤔

Ben ne yaptım hele Dr gittim sonra işe geldim
Rahim kalınlığı 7.6 olmuş
Ama E2 hormonu aksine düşmüş 74 olmuş
Bana kalırsa bu ay kesin iptal olcak
Aramadılar daha
Dr dedi çarşamba falan Bi daha gel der heralde diye

Dr diyo ki sen de bıktın dimi sürekli gelmekten 40 sefer falan oldu diyo
Dedim 4.ay 🥴
Anladım kuzum hayırlısı bakalım moral bozmak yok en doğru zamanda gelecek inşallah 🤲 evet insan git gel sıkılıyor ya o çatal hele korkulu rüyamız oluyor artık😬

Ben yazdım geldim konuya 😂😂😂

Anladım kuzum hayırlısı bakalım moral bozmak yok en doğru zamanda gelecek inşallah 🤲 evet insan git gel sıkılıyor ya o çatal hele korkulu rüyamız oluyor artık😬
Hayırlısı canm
Öff o çatal hayatımın travması
Bi güzel aç Bi de ışık tutuyorlar insanların yüzüne karşı
Of
Kadın olmak ne zor
Işim yeni bitti şükür
Bi dinleneyim markete de gittim.oh be
Gelsin keyifler

:kahve::kahve::kahve:
Oooohhh sefan olsunnn

Kaçırmak en güzeli 🤣 şanslısın bak🤣 hele diğer topiğe çıplak bi kadın gelmişti bütün psikolojimi bozdu gitti 🤣🤣

Hahah valla bilmiyorum parem bu kadar etikete kadın dayanamaz gelir bak benden demesi 🤣🤣

Parem şeyy bu defa da kekimiz olmamış 🤣🤣 yanlış keki etiket etmişsin🙈🙈

Kız bende buradan çıktım uyumuşum🤣 kafaları şöyle ettik bugün :confused::confused::confused:

O korku çok başkaydı ya bende telefonu falan düşürebilirdim🤣🤣

Kızz inceledin mii🤢 nasıl dayandın yafrum 🤢🤭
Neyse sen ne yaptın bakalım bugün
Ahahha ay sonradan uyumak kötü ediyor kırbişim yaa 😂

Hayırlısı canm
Öff o çatal hayatımın travması
Bi güzel aç Bi de ışık tutuyorlar insanların yüzüne karşı
Of
Kadın olmak ne zor

Oooohhh sefan olsunnn
Aynen aynen canım ya neyse modumuzu değiştirelim. Yiğidin malı meydanda olurmuş ne yapalım 😁😁🤪🤪

Back